- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Petykemano veterán "De azt gyanítom, ezt ésszerűbb/gazdaságosabb a mostani értelemben integrált APU-s megoldással megoldani, amibe így egyéb optimalizálások is kerülhetnek, mint pl. felezett L3." 
 Lehet, én nem mondom nem. Az eredeti kérdés az volt, hogy hogy oldja meg az AMD azt, hogy 8 magnál több legyen - mert a verseny diktálja - és ne kelljen ezért sem külön designnal, sem a chiplet többletfogyasztásával fizetni."aha, jelenleg 23W 6/12 Renoir felhasználó vagyok.  Jó dolog, ha kicsi és könnyű lehet az ember relatív erős munkaállomása, és nem merül le csak attól, ha ránézek." Jó dolog, ha kicsi és könnyű lehet az ember relatív erős munkaállomása, és nem merül le csak attól, ha ránézek."
 Jó hát azért a 6/12 még látótávolságon belül van az azt megelőzően standard 4/8-tól.
 A kérdés úgy hangzott: minek a 4/8 helyett 8/16. Úgyse futtathatsz rajta olyasmit, ami nagyon , meg hosszan megterhelő, mert akkor pillanatok alatt lemerül.
 Én most nem tudnék neked olyan programot vagy eszközt mondani, amit így már lehetővé tett, bár pár élménybeszámolót már én is olvastam, hogy milyen kellemes volt, hogy elindítottam a 8 magos ryzen U-n valamit és milyen gyors volt (MT), és fel se melegedett."Ha én ezzel így célszemélynek számítok, jelenleg sokkal esélyesebbnek látom majd fejlesztésre valamely U-kategóriás 8/16-os Cezanne-t a későbbiekben, mint egy Aldert." Szerintem az Alder-lake ebből a szempontból nem lesz még átütő erejű. a 8 kismag (2 nagy mag helyén 4 nagy mag MT teljesítményét adva) még nem fog olyan nagyot dobbantani. Bár lehet, hogy a belépő szinten (2C+8c) már fogja éreztetni a hatását (mondjuk a 4/8-as Monet-val szemben) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jó dolog, ha kicsi és könnyű lehet az ember relatív erős munkaállomása, és nem merül le csak attól, ha ránézek."
 Jó dolog, ha kicsi és könnyű lehet az ember relatív erős munkaállomása, és nem merül le csak attól, ha ránézek."