- Netfone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
(konkurencia) kijött hivatalosan is a Tiger Lake
https://www.anandtech.com/print/16063/intel-launches-11th-gen-core-tiger-lake-processors-and-evo-brandingmeglátjuk, az Intel mit hagyott ki a tesztekből ..
ettől függetlenül ez elég jó proci .. és a verseny jó .."""
When comparing an Intel Core i7-1165G7 Tiger Lake system to an AMD Ryzen 7 4800U system (both configurations unknown at this point), Intel states it has the following performance advantages:+28% Compute (SYSmark 25)
+67% Graphics (3DMark Fire Strike)
+300% AI (MLPerf)As always, Intel’s need to promote ‘performance using real world benchmarks’ rubs up against the fact that it also posts these sorts of synthetic tests as well – especially when system configurations are no longer provided directly where the numbers are in the presentation.
Intel does have ‘real world benchmarks’, directly in the next slide, but for slide #4 in a day of announcements, offering synthetics – especially ones that are known to favor Intel – is a bit frustrating. Surely an aggregate number of those real-world tests would be a better starting point for any presentation.
"""
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest