- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Konfigos #4447 üzenetére
Bennem is érik, hogy jön vissza a W7 64.
Valahogy a W10 64 egy idő után kiheréli a rendszer lelkét. A torrent+vírusírtó megeszi a teljes HDD sávszélességet. És ha az 100%-on megy, akkor igen impotens a rendszer.
QC-5000@4GB 1600 MHz RAM
Töröm a fejem, hogy egy kis rendszer SSD mennyit segítene. Olyan 100 körüli bőven elég.Bár lehet, hogy egy Ubuntu utat is megnézek.
Esetleg tud valaki olyan torrent klienst, amiben fizetés nélkül is beállítható, hogy a fájlokat úgy töltse le, hogy az már 5-10%-utan is nézhető legyen, mint egy videó streem esetén?
THX! -
-
válasz
Konfigos #4417 üzenetére
Hát egy AM1-es rendszert hasonlítani egy Corei5-höz... Hmmm. Legalábbis érdekes: nem egy ligában játszanak! Sem árban, sem fogyasztásban. (Nálam odahaza egy Corei5 van játékra, egy AM1 a HTPC fukciónak + letöltések)
A 2GB pedig nagyon kevés!!! Nem is csodálkozom, hogy annyit "görcsöl" a W10. A 2GB az az XP-nek volt az a "pont kellemes" kategória: Win7-10 min. 4GB ram, de inkább 8GB. (Nálam volt valami fura, megfoghatatlan memória szivárgás az AM1 alatt... Pár nap folyamatos bekapcsolva tartás után egyszerűen elkopott a memó és megállt a gép. Csak a restart segített. Toltam a 4GB mellé plusz négyet és azóta no problem.)
-
szaszlaci
addikt
válasz
Konfigos #4397 üzenetére
Lassan már egy éve lehet, hogy feltettem itt ugyan ezt a kérdést, akkor is ezt a választ kaptam, csak az időpontok mintha csúsztak volna, ugye. A Kabini jó, ez nem kérdés, ráadásul a mostani DDR3 8 GB modul mehetne is bele, viszont mindenképp az 5350/5370 lesz, ha mégis emellett maradok. Ez akkor fordulhat elő, ha a Kaby Lake Celeron viszonylag drágább lesz, vagyis nem lesz kifejezetten olcsó. Januárt olvastam.
A Zen meg gondolom valahol a jövő év második fele, azért az egy kicsit már tényleg távoli, és még annál se garantált, hogy olcsó és jó lesz.
A Brazos reális eladási ára meg szerintem valahol 5 -- 8 ezer lehet/lesz, úgyhogy nem abból fogok új gépet venni.
Amit fel tud mutatni, hogy van rajta egy ezért az árért korrekt spdif.
-
válasz
Konfigos #4382 üzenetére
Nálam a "sima" Asrock lapocska van (nem a beépített tápegységes) + Pinoeer digitális erősítő + Visaton hangtechnika. 1080p-s BD backup-okkat (ugye-ugye?
) nézek vele DTS-HD + Dolby TrueHD-s változatokat, eddig nem volt gond. (MPC HC-t használok + Win7.)
Viszont varmi2 kolléga véleményét vallom én is: ha digitálisan megy ki a hang, akkor nem tudom elképzelni, hogy ez bármiféle minőségromlást eredményezhetne. (Tudomásom szerint ilyenkor egyszerűen kilöki a HDMI-n az audio stream-et, mindenféle alakítgatás, konvertálás nélkül.)
-
varmi2
nagyúr
válasz
Konfigos #4384 üzenetére
Én pc alaplapról beszélek, nem média lejátszók közötti hangkülönbségről. Egy pc alaplapon lévő hangchip csak akkor müködik közre a hangba, ha abba van dugva. Tehát ha egy vga hámi-jén viszed át a hangot egy másik eszközbe. Akkor a vga csak továbbítja a hangfolyamot érintetlenül. Ekkor az integrált hangchip nem vesz részt a munkában. Nem befolyásol semmit. De hagyuk is abba ezt, mert nem ide való.
Htpcnek kiváló a Qc5000, amíg fullhdról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest