- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Bond
csendes tag
válasz
radi8tor #865 üzenetére
A diszkrét hangkártyak kora is lejárt sajnos, ez nem feltételnül pozitív. Az alaplapi csodák engem még nem győztek meg, de ez gy másik téma.
Van PCIe to PCI átalakító, 40-50$ magasságában, az ára mellett a hely is probléma, HTPC házban az elforgatós, megemelős, stb. adapterek nem férnek el... -
Brogyi
őstag
válasz
radi8tor #857 üzenetére
Két dologról beszélünk.
1.) 4db HDD, semmi RAID, és +19V használat.
2.) 4db HDD ATX PSU, vagy Pico, és RAID3,Raidz1 használata.Az elsőhöz 2RAM+2HDD-re 60W ír a használati, és csak az alalplapi SATA psu csati használható (SATA_POW1). Ilyenkor tilos az ATX csatira dugni tápot. Erről ennyit.
A második sokkal izgalmasabb, mert azt gyanítom hogy működhet a RAID. Csak igen érdekes a két különböző gyártótól származó chip. Engem ez érdekelne.
-
-
-
rigo88
aktív tag
válasz
radi8tor #800 üzenetére
az is igaz, mivel ha jól emlékszem az általam istenített Xilence is csak 3pines. és az általad említett uefi 3-4 pin beállítási lehetőség van, azaz BlueAthlon által említett pwm és fesz. módszerrel. csak hirtelen kétségbe estem. így már beugrott hogy tulajdonképpen évek óta használom
hiába az elmélet próbaköve a gyakorlat. és most nem vagyok otthon h utánanézzek.
köszi mindenkinek, megnyugodtam.
PuMbA: lehet, csak én háklis vagyok. tehát neked a hangtalan lehet hogy mégsem hangtalan pl nekemazért persze adok esélyt a gyárinak. de a tapasztalat azt mutatja, hogy ha hangtalan is hamar "elromlik" így talán jobban járnék, ha egyből lecserélném, bár lévén az am1 és ez az egész hóbelebanc új dolog, és konkrétan ba...tak az eddigi szabványokra, semmiféle korábban használatos bordát rá nem raksz a lapra.
max egy fúró segítségével -
törölt tag
válasz
radi8tor #788 üzenetére
...Az IGP-hez nem nyúlt az AMD, így a Beema és a Mullins pontosan ugyanazt a konfigurációt kapja, amit a Kabini és a Temash, melyről az alábbi oldalon mindent leírtunk. Természetesen a multimédiás rész sem változik, melyről korábban szintén írtunk bővebben....
Ebből úgy értelmezem HTPC, NAS/HTPC tulajoknak max fogyasztás miatt lenne értelme cserélni, ha ilyesmin jár az eszük
-
-
djculture
félisten
válasz
radi8tor #732 üzenetére
Aha. Hát volt gigabyte butitott lap is 775-ben nem egy aminél ilyennel szívtunk (annál is x4re volt huzalozva az x16) én azért néztem annak idején utána hogy most mi a francért nem működik a zsír új alaplap egy új vga-val
Jó volt mert ha el is indult vele a gép ha nagy terhelés volt elment a kép..
Na mindegy a lényeg az hogy elég herélt széria ez ilyen nasnak meg média boxra internetes tartalmakhoz isten minden másra elégtelen.
-
djculture
félisten
válasz
radi8tor #727 üzenetére
Nem egészen mert egy rendes x16-os slotból 75watt teljesítmény vehető ki.
komplett doksiknál meglehet találni akit érdekel[link]
Itt ami meghatározó hogy ezen lévő slot csak kinézetileg x16 gyakorlatilag meg x4-re van huzalozva így 25watt a a maximum rajta kivehető teljesitmény. Úgyhogyvalószinűleg nem is minden vga működik benne, egy tápcsati nélküli 25 wattnál többet kivánó kártya már nem
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
radi8tor #669 üzenetére
Akkor 15W-ost kell venni. Biostar mobil A4-5000 Kabinivel
-
canniball
nagyúr
válasz
radi8tor #624 üzenetére
Úgy láttam a toslink-es pcie hangkártyák 30k körül mennek.
sb!
No way, a pico azért többet ér mint az említett integrált táp.korcsi!
Ez még relatíve nem is egy hú de nagy összeg, de úgy látom ez akkor kétesélyes dolog én meg nem szeretek kísérletezni.Summa summarum: amíg nem bír valamelyik gyártó kihozni egy értelmes lapot addig nálam marad a jól bevált brazos.
-
Mercutio_
félisten
válasz
radi8tor #546 üzenetére
Hopp, a 90W-os még olcsóbb is
-
maláj
addikt
válasz
radi8tor #543 üzenetére
várjatok mán
AM1H-ITX + Athlon 5350 + SSD (60GB, W8 semmi más) + HDD (WDG) ...
na ehhez a motyóhoz linkeljetek már külső téglát nekem (lehetőleg itthonit a gar. miatt) ami nincs alulméretezve és stabilan tudja hajtani a technikát napi 10-12 órában vagy marad a rizikó és ebay
-
Mercutio_
félisten
válasz
radi8tor #526 üzenetére
Dell tápok mennek aprón 3-4k-ért, és az a csati van a Giga ThinITX lapokon is, a GA-B75TN-es konfigot is azzal hajtottam anno, ezért gondoltam, hogy ez egy általánosan elterjedt csatiméret, de eszerint szerencsém volt
Közben szomorúan látom, hogy még a drágább Asrock lapon sincs spdif tüskesor, pedig nekem kellene a digi coax
-
-
djculture
félisten
válasz
radi8tor #492 üzenetére
Azért nagyon nem mindegy hogy 9700 vagy 17 ezer egy adott célra szánt hardver.. Ha mint mondták hogy a 5350 20k-ra fog drágulni akkor már aranyáron lesz a 11ezres 5150 mellett. Az járt jól aki még rácsapott 15 ezererért árult 5350-re sajnos a jó világnak vége folyamatosan drágul ez a típus.
-
djculture
félisten
-
keegangerike
csendes tag
válasz
radi8tor #406 üzenetére
Ez a modul jó lesz bele?
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
radi8tor #392 üzenetére
Egyféle csavar van hozzá AMD és Intel-hez is ugyanaz.
A fordulatszám sillent módban van a CPU cooler-nél, Így forog 620-at. Ekkor ment max. 50 fokig fel. De aida-ból néztem, mert amit felraktam realtemp az nem jelezte ki a hőfokokat.
Mondanál egy jó hőfok figyelő programot? Aida is hülyeségeket ír szerintem, mert a Cpu-t alapból 42 fokosnak írja, 15 perc prime után lett 50 fok. A maghőmérséklet meg 15 fok és 39-re állt be.
Majd esténként tesztelgetem egy kicsit amikor van időm a család mellett.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
radi8tor #346 üzenetére
Mert a Brazos NAS-nak készült???
Na ugyan ezt ugye nem gondolod te sem komolyan ezt az indokot.
Maradjunk annyiban, hogy a gyár spórolni akart, amit nem biztos hogy jól tett, de felfoghatjuk úgy is hogy konkurenciát nem akart állítani az előző generációnak, ami megint elég gyenge érv, mert akkor a VGA kártyáknál sem kellene újabb többet tudót kihozni, mert ugye az konkurencia lenne házon belül.Szóval vannak érvek és ellenérvek mind két irányból.
-
-
canniball
nagyúr
-
-
toyone
őstag
válasz
radi8tor #313 üzenetére
CM TX2.
Most így megy, mert csak tesztelem.
Meglátjuk mi történik ha hideg éri -
-
sb
veterán
válasz
radi8tor #255 üzenetére
Láttam, hogy van 1600-as csak az eredményeket nem találtam még.
Egyébként én is 1333-assal mértem az A6-on.Majd befrissítjük. Nekem is hiányzik még a táblázat többi része, többi procira.
Egyébként érdekes, hogy hasonló teljesítményt hoz mindkettő, itt-ott egyik-másik a jobb. Fogyasztásra meglepett, hogy az A6 nyer. De persze ez durván alul van feszelve. Alapfeszen és alap órajelen bezabál 80W-ot is. Alapfeszen és 1800MHz-en is szerintem 60-65W körül lenne legalább.
-
sb
veterán
Némi részeredmény a teszthez.
5350 A6-3620 uc/uv (1800MHz)
CB r11.5 2.00 2.00
Cpu Queen 14750 12750
Winrar 5.01 2048 2300
3D11 CPU 2042 2300
3D11 GPU 601 767
Idle 15W 16W
Prime95 46W 39WKonfig:
A6-3620 @1800MHz, VCore: -0.250V, NB/GPU fesz: -0.300V
2x2GB DDR3-1333
Swif2-1201 venti
OCZ 60GB SSD
Modecom paneltáp + Modecom külső táp. -
-
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
radi8tor #210 üzenetére
Azt nem ismerem, a Trinity-s mozigépemen van a TMT, nem is tudom, hogy át lehet-e licencelni másik gépre
Feltételezem 2 gépen egyszerre nem is lehet, de a próbaverzió is megteszi egy teszt erejéig. Egyébként pár nap után úgy vélem reptetem az A10-5700-at és marad a Kabini, ha pedig megérkezik a 45W Kaveri A8-7600, meglássuk... Az már biztos, hogy megfelelő házban külső adapterrel simán megy passzívan, még képminőség tesztekkel adós vagyok, de elsőre nem panaszkodom, a hangja rendben van.
-
törölt tag
válasz
radi8tor #203 üzenetére
Ezzel (egyelőre) gond nélkül szaladgál:
KINGSTON 4GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/4GX. A lapban nem is adtam neki 1,65-öt, picit alatta megy. Aida64-ből kilestem az időzítéséket, és 1 kivételével pontosan beállítható volt az Asrock H ITX-ben.
BD3D kísérlet megvolt már? Nekem még nem volt időm rá
-
válasz
radi8tor #203 üzenetére
Nekem főleg Intel gépeim voltak, Brazos volt a kivétel egyedül.
Szintén zenész...
(#194) AirBundy1: látom elég sokan "átnyergelünk" a kicsi Brazosról...
Én is a "csúcs" procit javasolnám, bár a fogyasztás kapcsán még most is vannak kételyeim. (Viszont mellette szól, hogy ha mégis kell a "kakaó", akkor ott van.) A ram-mal meg szerencsém volt, hisz a Brazos mellé kérte a memót az új tulaj. Így most be van rendelve az 1600-os Kington. Nehogymár ez legyen a speed feeling gátja!
)
-
AirBundy1
tag
válasz
radi8tor #195 üzenetére
Ok, az 5350-est fogom venni, pár ezer ft-on már nem múlik semmi. Ha mázlim van, talán levásárolhatom majd a garis bevizsgáláson lévő brazos árát.
A specifikáció alapján 1,5V, úgyhogy jó lehet.canniball: Elvben igazad van, de hiába léptem vissza korábbi flash-re, nálam már a 720p-s youtube is dadog kicsit. Nem kényszer, de 3D miatt is szeretném lecserélni.
-
AirBundy1
tag
válasz
radi8tor #190 üzenetére
radi8tor1: Bocs, nem választ szerettem volna.
Sziasztok,
Ha az eddig jól bevállt Brazost cserélném, hogy a BD3D és a HD youtube tartalmakat vigye, akkor az ASROCK AM1H-ITX lap mellé melyik procit ajánljátok: Sempron 2650-3850, Athlon 5150-5350? Hasonlóak a fogyasztásuk, mivel 0-24-ben menne?
Nem látom a listában a meglévő KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz ramot? Szerintetek jó lehet hozzá?Nagyon köszönöm.
-
-
törölt tag
Nem a legfrissebb AIDA, de itt van 1600-as RAM-mal.
-
törölt tag
válasz
radi8tor #174 üzenetére
Van persze, Spline vagy Bicubic is a ma elérhető legjobb képminőséget nyújtja. Egy dolog fontos, ha XBMC-t vagy egyéb lejátszót használsz, az AMD driverben a létező összes képjavítót lődd ki, ha pedig MPC+madVR, akkor is,
amúgy utóbbi páros megkerüli az említett képjavítók használatát.
-
törölt tag
válasz
radi8tor #172 üzenetére
Ja, 80-90% között, belenéztem néhány BD-be és nagyobb bitráta esetén már szaggat, 100%-ba is rendre belefut. Lényeg, hogy AR minden szinten felejtős, a másik 3 beállítás meg tetszés szerint.
Mielőtt valaki félreérti, természetesen ezek extrém video renderer beállítások, normál BD lejátszás pl XBMC-vel vagy alacsonyabb madVR beállítással röhögve megy neki és nagyszerű minőségben.
-
törölt tag
válasz
radi8tor #169 üzenetére
Tudtam, hogy nálad lesz gond
Spline vagy Bicubic menni fog AR nélkül, ennyi erő van benne, de nem kell szomorkodni, i7 HD4600 és Intel NUC HD5000-rel sem megy. Más kérdés, hogy ha menne is, látnál-é bármi különbséget Jinc vs Spline esetén egy normál tévén. Szvsz nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest