- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
sempron 3850 eleg ssd-vel netezesre meg filmnezesre? mennyire porog? windowsban szovegszerkesztesnel meg weboldalak megnyitasakor akadozgat ? anyam regi gepet cserelnem le egy c2d 6000 valami van benne.
hol van kb a c2d-hoz kepest ?kosz !
-
sg22
senior tag
válasz
Armagedown #699 üzenetére
na miben ...
nem a proci teljesitmenyet, az tokmindegy. ez egy apu, igp + cpu. apu hoz kell a dual channel meg a bika ramok, hogy az igp szarnyaljon. dual channellel 2x annyi fpsed lenne igp-vel jatekokban, pl dota 2 -ben, vagy ott van a tobbi grafikon, nyalazzatok at.es azert az hogy nem jatekra valo. hat nemtudom, szerintem a jatekosok 80%anak megfelel ez a teljesitmeny. ez az 50 euros proci, meg egy 3-4 eves vga
-
sg22
senior tag
-
sg22
senior tag
En vettem egy ilyen haz+tap kombot. Nyilvan szubjektiv, de hihetetlenul halk a tapja. Szerintem a halk proci hutonel is halkabb.
-
sg22
senior tag
válasz
szabi__memo #603 üzenetére
nem egyfajtaval?
Ez van, a bal oldali
-
sg22
senior tag
válasz
szabi__memo #600 üzenetére
volt mar ilyen ventid ?
-
sg22
senior tag
Nem osszetevesztendo a gyari am3-as AMD visito porszivo hutokkel, vagy a semmire sem eleg intel gyari hutokkel. kis 25w-os proci, hangtalanul tartja nekem 30 fokon a procit. tenyleg nincs hangja. egy dolog ami zavar benne, hogy egy okadek a felfogatasa. kicsit muanyag kinai hatasa van, de a dolgat megteszi. szvsz felesleges cserelni, de majd meglatjatok
-
sg22
senior tag
Elolvastam reggel az 5350 tesztjet, meg meglattam az arakat, es vettem is egy konfigot
120 euro volt mini itx haz + 200w tappal, lappal 5350-el. itthon van ddr3 as ram, meg hdd is. hugomeknak, vagy NAS nak jolesz, meg meglatom milesz hogylesz. rambol lehet 1.65v osat belerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest