- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Tudom szentségtörés, de most annyira olcsó ez a kifutó integrált tápos ThinITX 1155-ös lap, hogy még ebben is elgondolkoznék anyukádnak, bele G1620 proci, és apróról egy Dell PA-10 notitáp. Notiramok árban egy szinten vannak az asztalival. Amikor egy ilyet összeraktam az konnektorból 45W-ot evett terhelve.
-
Csak netezni totál mindegy melyiket veszed meg a 4 magosak közül.
Én mindegyikkel építettem már gépet. A 2 magosat nem próbáltam de a mai progiknál már érdemes kiadni többet a 4 magosra. Mondjuk chrome is fut egy rakás szálon, annál számítana. (többi böngésző is már biztosan)
GPU miatt meg nem érdemes a nagy athlont venni, mert amire kell annál pont mindegy. Fogyasztásra pár w különbség van. FullHD-t mindegyik viszi.
Annyi hogy ajánlott mellé 1600-as ram és csak 1db mert nincs dual chanel kabininál.
A 3850-est érdemes szerintem ha számít az ár. Az athlonok pont annyival kerülnek többe mint amennyivel gyorsabbak, de ezt sima netezős gépnél nem lehet igazán érzékelni.
Szóval 3850-es vennék ésszerűen, azaz nekem most is az van még egy hétig aztán meg faternak az athlonxp helyére.
Sajátnak a nagy athlont asus lappal tunningal.
Bár még várom az AMD-től hogy adjon ki BE verziót 8 maggal. -
Nekem 5150-es van, 8.1-es rendszerrel.
Fut folyamatosan: ftp, samba, transmission-daemon.
A nejem netezik, a gyereknek erről megy az esti mese (jobb így mint a tv, szabályozható, hogy franklin mikor megy aludni)
Esti mozi, igaz nem fhd, mert csak 720 a tv, de röcc nélkül, és egész nap zene.
A legnagyobb terhelés, 5 torrent le, 10 fel, megosztva 200, haver lógott az ftp-n és 1080-as film mpc-n. Na ez evett 60 %-ot a prociból. -
PuMbA
titán
XBMC mesa driverrel elég gázos, már nem azért
A VGA tudásának az 50%-át, ha ki tudod használni Linuxon, nem kérdés, hogy Windows-zal mahinálj.
"em tudom rendesen leírni de pl a kábelen jövő tévéadás (kábel direktbe a tv-be dugva) folyékony, nem darabos a htpc-st meg eléggé annak érzem, főleg a kábeltv után."
Mert a TV 50 fps, egy film pedig 24
" hogy az 1080p @ 24hz skálázás diafilm, vagy folyékony, vagy htpc ezt ebben az emberöltőben képtelen lesz rendesen megoldani?"
Mármint, hogy mit skálázol? Nem sima 1080p24 agyangról beszélsz?
-
Jó kérdés! Az (én) szempontjaim:
- az iPon-ban az amit láttam Asus alaplap a fullATX-es változat volt: nekem felesleges lett volna a normal méretű ATX, a plussz PciExpress-es csatikat sem tudnám kihasználni (a mostanin lévő 1db is üresen áll)
- már a Brazos-os gépem is Asrock volt: meg voltam vele elégedve és nem utolsó sorban 2 évvel a vásárlás után még mindig adtak ki rá bios frissítést!!! Nem tudom az Asus, hogy áll ehhez a kérdéshez, de ez nekem nagyon szimpatikus.
- a másik gép is Asrock-os lapon van, most ez a favorit az Abit kimúlása óta. -
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Gyári hűtő hangtalan egészen addig, ameddig nincs mondjuk fél órán át 100%-on terhelve a gép. Ekkor már 3500 körül pörög a venti, amikor megjön a hangja, de még ekkor sem zavaróan hangos.
Mivel adják a CPU-hoz a ventit kipróbálhatod vele, aztán ha nem jön be a hangja (szerintem nincs vele gond), akkor leszeded róla és a 12cm-est dugod az alaplapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest