- iPhone topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
3850-el nem sok tapasztalat van szerintem.
Próbálj google-zni valamit.CPU teljesítménye majdnem fele az 5350-nek, emiatt lassabb netezés alatt, de azért szerintem használható SSD-vel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
De ez az APU nem játékra termett. Ha valaki játékra akarja használni a gépet vegyen bele A6-ost vagy erősebbet. Viszont az nem áll meg 25W TDP-nél.
Egy Celerontól sem várják el, hogy i5 teljesítményre legyen képes. Mindent a maga kategóriájában kell nézni. Szerintem.Szerk: dGPU-val egy i3-as is "jó" játékra. Itt most az APU képességeit firtattuk szerintem.
-
Mercutio_
félisten
Azt ecsetelem épp, hogy különbözőek vagyunk és eltérnek a szempontjainak.
Van aki a 17k-s 5350 helyett az 5150-et választja, mert a spórolt pénzből majdnem kijön 4GB ram, ha van otthon tápja szintén az olcsóbb lapot veszi, vagy aki megveheti a drágább lapot és procit lehet, hogy megnézni hasonló vagy picit több pénzért mit kap FM2(+), vagy 1155/1150 fronton, olyan is biztos lesz, aki az öreg gépét cseréli és attól függően, hogy mire használja és mi mindent szeretne kivaltani ha már új gép ugyanezeket a lehetőségeket körbejárja.
Az 5350 gyorsasága meg relatív, attól függ mire akarjuk használni.Szerk. : mielőtt valaki félreért, valamelyik 4magossal biztos össze dobok egy konfigot, mert furdal a kíváncsiság
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest