Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
Új hozzászólás Aktív témák
-
joczo1337
tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Köszi,közben felraktam 12.04LTS-t,nem szórakozok vele.
Következő kérdés:tuningot tudnátok részletezni a platformon?
Utánanéztem,bár nem sok dolgot találni a szorzózáras procikról.Azt olvastam,hogy bclk-t 135MHz-re kell állítani,mert itt már csatolva van a PCI freki is.Minden visszavéve(GPU-t auto-n hagytam,azóta beugrott hogy lehet ahhoz is kellett volna nyúlni),de nem kaptam képet.
Hétvégén feldobok ubi mellé egy windowst,akkor már lesz nálam telepítő,és szeretnék kipréselni belőle mindent amit tud
Köszi! -
joczo1337
tag
Sziasztok!Lett egy A4-4000-m (HD 7480D),és Linuxal szeretném használni.Viszont az újabb disztrókon és kernelen már nem megy az fglrx,a nyílt driver pedig botrányos.Szóval aki jártas ebben,az ki tudna segíteni hogy mit tegyek fel,amin még megy?
Köszi! -
joczo1337
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Ezeket mar mind probaltam..a helyen van minden megfeleloen,cmos resetet csinaltam sokszor(ha egyaltalan "felfogta",es nem a biossal van a gond),tap pedig nalam egy amugy tokeletesen muzsikalo FSP Epsilon 700W.
En a lapra gyanakszom,mert ha a procit nem ismerne fel,akkor is kellene valami eletjelet mutatnia gondolom.ja jgen,meg annyi hogy a lan csatlakozonal a led eg ha kap aramot. -
joczo1337
tag
Sziasztok!bocs a rossz helyert,de nem talaltam FM1-es topikot..
Hozzam kerult egy Gigabyte A55M-S2V lap egy A4-3600-al.Problema a kovetkezo:bekapcsolasnal a procihuto el sem indul,kepet sem ad a cucc,rendes vga-val sem.Ramot probaltam,kulonfelet minden slotban,kulon is,de semmi.procira is raneztem,kulserelmi nyomok nem latszanak sehol,a lapon sem.Mi lehet a gond?Vagy teljesen halott?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PlayStation 5
- PLC programozás
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egész jól megy a kicsike,3.6GHz alapfeszen,a GPU órajelen meg nagyon meglepődtem.1.3V-ot kap,ennyit megy...ez csak első próbálkozás,szinte biztos hogy lehet még finomítani.Feszeken mindenképp lehet csökkenteni.