Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
van vkinek hosszabb garanciaju termekek amazonos garoltatasarol? mert az egy honapos dolog szuperul mukodik, de mintha azon tul, mintha megszunne a garancia. ausztriaban elek, a nemet oldalrol van szo.
eddig ket dologba futottam bele az evek soran, szerencsere a tobbi termekkel nem volt gond egy honapon tul:volt egy kartyakidobo gep (uno), aminek elment a hangja - az amazon oldalan semmilyen tamogatast nem talaltam ra (se gomb se semmi). irtam a gyartonak, hogy mennyi gar van, irtak, hogy ket ev. mondom remek, abban eppen beleesunk. irtak, hogy az amazonnak cserelni kell. irtam nekik, hogy az amazonnal semmilyen tamogatast nem latok a termekkel kapcsolatban, es nem is tudom, hogy hol lehetne egyaltalan errol informalni az amazont. azt irtak, hogy ok nem amazon support, oldjam meg. tehat a gyarto semmit nem csinal, az amazonnal meg szinten nem tudok semmit elerni. itt meg is akadt a dolog.
a masiknal, egy kameras csengo (direkt amazontol vasarolva). van support gomb! ok... raklikk, harom opcio:
1. chat - raklikkelve, teljesen mas tartalom jon fel, mint aminek barmi koze van a termekemhez. egy honapon beluli rendelesek, amazonos termekek, altalanos info. holtvagany.
2. adjam meg a telefonszamot, +49... igy kezdodik, osztrak cimem es szamom van (+43), itt megint nem tudok semmit csinalni.
3. meg egy link a gyarto oldalara. ami amerikai. irtam nekik, az illeto azt irta, hogy remelik, hogy hamarosan forgalmazzak a termeket ausztriaban. irom, mar reg meg lehet venni. innentol nem tudom milyen supportra szamithatok...
van vmi amazon kontakt, aminek lehet irni ilyen esetekben??? nekem ugy tunik, mintha probalnanak minden nyugot lerazni, miutan eladtak a termeket, es eltelt az egy honap. evek ota vasarolok az amazontol, de igy nagyobb erteku, hosszabb garancias vmik megvasarlasanal nem biztos, hogy jo otlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest