Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz radi8tor #10950 üzenetére

Ez akkor indokolhato, ha mindket esetben epsegben kapod meg… pl ketszer rendeltem kenyertartot, mindketszer sajat dobozaban jott az egyik be volt horpadva, a masikrol meg lepattant a festek. Itt feladtam, hogy az amazonrol rendelek ilyet.

Abban meg mi a kornyezetvedelem, hogy van hogy egy par euros vmit meg boszme nagy dobozban kuldik ki? Teljesen logikatlan az egesz, de nekem vasarlokent meg csak bosszusag, nekem sem big fun postara rohangalni vele, es xszer ideoda cipelni vmit sem tul kornyezetvedo. Lassan mar ott tartok, hogy csak olyasmiket rendelek, ami nincs mashol vagy nincs idom utana menni, filleres izeket.

Szvsz szimplan a fillerbaszas esete, mert egy ekkora cegnel milliardokat jelenthet, de konnyebb rafogni masra. Az apple is ezt csinalja, lassan majd egy zsirpapirban adjak at a tobbezer euros vmit. Azert merlegelni kellene, hogy mekkora aranyu a sporolas merteke a termek ertekehez kepest.

• arn

félisten

Rendeltek mostanaban nagyobb erteku termeket az amazontol?

Egyre negativabb a tapasztalatom a csomagolasrol, pl egy ipadprot egy szal beleletlen boritekban kuldtek ki, vagy objektivet mindenfele csomagolas nelkul, csak a gyari dobozaval, amin semmifele sealing nem volt, barki kinyithatta.

A hab a tortan, hogy amikor az ipadet visszakuldtem, direkt nem az automataba dobtam bele, hanem sorba alltam vele, erre a csavo ket meterrol vagta bele egy kontenerbe. Az objektivet meg inkabb kerestem egy dobozt es kibelelve kuldtem vissza.

A fotos cuccaim nagy reszet ezutan helyileg vettem, az ipadet detto, megert +40 eurot, hogy sertetlenul kapom a kezembe. De ezt csak azert irom, mert szinte folyamatosan rendelek toluk, de megis kaptam vmi levelet, hogy megszuntetik a fiokomat, mert nem megfelelo allapotban kuldtem vissza vmit. En konkretan a tobbeves hasznalt cuccaimat is ujszerukent az osszes tartozekaval es dobozaban szoktam eladni.

A masik, hogy lehet egyaltalan bizonyitani barmit is?

• arn

félisten

van vkinek hosszabb garanciaju termekek amazonos garoltatasarol? mert az egy honapos dolog szuperul mukodik, de mintha azon tul, mintha megszunne a garancia. ausztriaban elek, a nemet oldalrol van szo.

eddig ket dologba futottam bele az evek soran, szerencsere a tobbi termekkel nem volt gond egy honapon tul:

volt egy kartyakidobo gep (uno), aminek elment a hangja - az amazon oldalan semmilyen tamogatast nem talaltam ra (se gomb se semmi). irtam a gyartonak, hogy mennyi gar van, irtak, hogy ket ev. mondom remek, abban eppen beleesunk. irtak, hogy az amazonnak cserelni kell. irtam nekik, hogy az amazonnal semmilyen tamogatast nem latok a termekkel kapcsolatban, es nem is tudom, hogy hol lehetne egyaltalan errol informalni az amazont. azt irtak, hogy ok nem amazon support, oldjam meg. tehat a gyarto semmit nem csinal, az amazonnal meg szinten nem tudok semmit elerni. itt meg is akadt a dolog.

a masiknal, egy kameras csengo (direkt amazontol vasarolva). van support gomb! ok... raklikk, harom opcio:
    1. chat - raklikkelve, teljesen mas tartalom jon fel, mint aminek barmi koze van a termekemhez. egy honapon beluli rendelesek, amazonos termekek, altalanos info. holtvagany.
    2. adjam meg a telefonszamot, +49... igy kezdodik, osztrak cimem es szamom van (+43), itt megint nem tudok semmit csinalni.
    3. meg egy link a gyarto oldalara. ami amerikai. irtam nekik, az illeto azt irta, hogy remelik, hogy hamarosan forgalmazzak a termeket ausztriaban. irom, mar reg meg lehet venni. innentol nem tudom milyen supportra szamithatok...

van vmi amazon kontakt, aminek lehet irni ilyen esetekben??? nekem ugy tunik, mintha probalnanak minden nyugot lerazni, miutan eladtak a termeket, es eltelt az egy honap. evek ota vasarolok az amazontol, de igy nagyobb erteku, hosszabb garancias vmik megvasarlasanal nem biztos, hogy jo otlet.

Új hozzászólás Aktív témák