Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz gg72 #8740 üzenetére

Én is csak szenvedek továbbra is, ráadásul már a Curve sem használható Erste bank esetén ahogy épp ma olvastam.

Viszont egy értékhatárig elfogadja a terhelést Erste-Mastercard kombó, 165€-ig térképeztem fel. 300€-t már visszadobja.
    Nyilván eléggé különböző a helyzetünk,de esetleg megpróbálhatod (amennyiben maga az amazon az eladó) a top-up/ digitális amazon gift card használatát.Fájdalmas így drágább valamit venni az egyszer biztos, és ha kapós a termék, akkor ráadásul hátrébb csúszol a rendelési sorban, bár nem törölték szerencsére.

Sikertelen fizetés esetén pirossal kiemelt lesz a rendelésed és felkérnek a fizetési mód átnézésére, na ilyenkor tudsz újra gift vouchert/gift egyenleget hozzáadni a rendeléshez, akár az egészet kifizetheted vele, vagy lecsökkented a terhelendő összeget annyira ami már átmegy (innen tudok a 165€ értékről, addig kisebb tételt vettem).
    Óvatosan próbálkozz mert ha sorban elutasítgatja a bankod akkor bumm amazon bepánikol és zárolja a fiókod és már meg is keresnek az ügyfélszolgálattól,aki bekéri a legutóbbi végbéltükrözésed eredményét is :)

Erste 4 tranzakciót fogad el így kb(top-up/digital gift card magadnak elküldve), amik ráadásul lassan teljesülnek (van, hogy pár óra) ezt ki kell várni.

Szar az egész ahogy van és botrány, semmiféle értesítés nem jön meg, kártyát már újraregisztráltam,amazon felől nem lehet semmit bekapcsolni.

Új hozzászólás Aktív témák