Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Már a rendelésnél módosul.
-
Zeki
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Előre kifizeted a vámolást. Így a határon már NEM vacakolnak ezzel. Gyorsabban meg is jön ezáltal.
-
Zeki
nagyúr
EU-s amazon az EU-s szabályozáés miatt számolja mindig azt az adót a termékre, ahonnan te veszed.
De egy amcsi amazon aligha. neki akkor a postázásnál már a vámot és áfát is rá kell majd számolnia, és akkor nem kell már itthon fizetned érte. Ha nem kéri előre, akkor a NAV-nál landol a csomag, és fizetsz. -
Zeki
nagyúr
Szerintem csak simán elfogyott, és várnak a termék beérkezésére.
Ha már fizettél, max akkor mondhatják vissza, ha nem rendelhető a nagykerből a termék.....
Az amcsi amazon hiába mutatta amit, semmit se ért. Mivel a német amazonnál aktiváltam (így tudtam csak akciósan megvenni egy porszívót német címre, amit aztán elhoztak nekem), és ezek már 2 nappal előtte terhelték akkor is, ha nem kértem.
Szerencsére az angolra átállt német amazonon megtaláltam hol kell lemondani az előfizetést, amit levontak.
Meg is jött a német nyelvű email, hogy a 69 eurót visszatérítik.Azért jó nagy baki, hogy bár .com szerint a próba időszak tart még, de le van mondva, és nem újul meg, a .de oldal azért bőszen beterhel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest