Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert én is így értelmeztem, de a postán dolgozó hölgy azt mondta, hogy ingyenes, nekem nem kell semmit fizetni
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..