- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs65
őstag
válasz
headhunter #26 üzenetére
Igen. Ez a legközelebbi kompromisszum.
-
Pontosan hol és milyen balkezes készletek állnak eladhatatlanul?
Én eddig akárhol kerestem balkezes ergonomikus eszközöket, sajnálkozva/röhögve küldtek el. Anno betévedtem egy balkezesboltba, de csak csillagászati áron kínált, számomra közömbös termékeket árultak. Az egérre azt mondták, hogy elvben több típus is van, de nem tartanak, mivel pár típus papíron létezik, de nem rendelhető, illetve, amit szállítottak is volna, az a jobbkezes alaptípus 3500 Ft-jával szemben kb. 25e-ért jött volna meg, és csak ha legalább 10-et rendelnek belőle.
Nagyjából elvagyok egyébként, de két tárgy gondot okoz: az olló és az egér. Az egér azért, mert jó okkal ragaszkodom a vertikálishoz.
MaCS
Érdekesség: anno a seregben kézigránátot is jobb kézzel kellett dobnom...
-
4nick8
őstag
Hogyne lenne : pulsar x3 balkezes.
-
kovacs65
őstag
válasz
Acélfarkas #11 üzenetére
Most is van, de a balos csak vezetékes. És érdekes módon nem játékra kellene.
-
attak79
tag
Mi értelme van egy gépbe gyorsabb és drágább memóriát pakolni,mint amennyit a proci támogat?
-
Acélfarkas
őstag
A Razernek volt anno a Naga egere balkezesben is. De hogy lehet e még valahol kapni, az más kérdés. Persze nem vezetékmentes.
-
Pista0001
addikt
Ilyen monitor lehetett volna 2 évvel ezelőtt...
-
headhunter
addikt
-
Joker88
őstag
nem vagyok feltétlen Windows rajongó, de a 159.900 Ft-os notebook árba nem fért volna bele egy Windows ? Vagy akár egy normális Linux-kiadás ?
-
kovacs65
őstag
Egér.:
60 éves vagyok, balkezes. Kb 20 éve vadászok egy balkezes, vezeték nélküli egérre, minimum 10-12 programozható gombbal.
Egyetlen világtechguru sem balkezes???
-
Juhaszatti
addikt
Érdemes megemlíteni hogy az Expertbook P1 széria TN paneles. Az már ebben az árkategóriában is gáz, szóval csak óvatosan.
-
omfgk
veterán
A9 Plus-hoz egy korrekció.
Nincs tartalék szett PTFE.
Az csak az A9 Pro és afelett van.
Csak a gyártó hülyén írja, a kiegészítők alatt.
Hogy x1 talp.
Na az az egéren van, stock.
A9 Pro-hoz se 2 tartalék jár.
A9 Ultra-nál meg el lehet dönteni ,hogy a 2 féle típusból melyiket teszi fel az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest