- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman001
tag
Szia itt olvasom Fakir bejegyzését, hogy van egy nand mentésed Tmobil 2,3,6, V60O bootlederre sajnos ebben szenvedek én is sehogy nem tudom felvarázsolni a gyári icsét. Ha szépen megkérnélek Elküldenéd nem a linket honnan tudom letölteni vagy feltöltenéd nekem droopboxba??
-
rigo88
aktív tag
válasz
qltsar #10717 üzenetére
igen. én is így gondoltam
megvan majdnem minden fájl a format->downloadhoz. csak a watchdog-gal nem tudok mit kezdeni. az összes többi zsebben. de ahogy írtam - ha írtam már -, hogy az első három downloadja után már kéri h dugjam be az usb-t. az usb csatlakoztatásakor a kék led világít.
de ha megengeditek még végszónak belinkelek egy KÉP-et, hogy mi van meg mi nincs, hátha valami elkerüli a figyelmem. a mappa tartalmát az xda-ról szedtem. azt hiszem..
ahogy mondtam, ha itt ebben az állapotában nyomok egy formatot, megcsinálja, utána egy downloadot, lefut az első három, utána usbeszközkihúzáshang, usbeszközbedugáshang és kéri h dugjam be az usb kábelt.
még az is lehet hogy már a scatter fájl (próbáltam belőle kb 4-5öt) sem stimmel és akkor gondolom már vége a dalnak.
jól gondolom h a scatter fájl alapján formáz a program és azután az alapján a címzés alapján vannak meghatározva az egyes image-k kezdőpozíciói? innentől nem értem, hogy ha fent van a preloader a dsp_bl és a pro_info miért nem bootol be majd néz bután a telefon, hogy HE üres vagyokja igen, németországban élek. szerintem a garanciáztatásnál azt sem fogják kérdezni, hogy mi a baja, vagy hogy van-e egyáltalán baja
-
imi0424
senior tag
-
bagyusz
őstag
Amit felsoroltál azon kívül mást nem módosítottam.
android.policy.jar-ban a lockscreenhez egyedül ezt a file-t piszkáltam -> LockPatternKeyguardView.smali a .line 729 sortól a .line 735-ig az OT-993 android.policy.jar alapján.
Egyúttal töröltem a JRDlockscreen.smali fileokat. -
törölt tag
Privátra vmi 5let? A másik fele: Repo-ból újabb verziót jelez,ráadásul sync-nél a következő hiba jön:
Fetching projects: 100% (228/228), done.
info: A new version of repo is availableobject 91f011ab0df9e1aa215e39b424c9ce2614bae50e
type commit
tag v1.12.1
tagger Conley Owens <cco3@android.com> 1360088708 -0800repo 1.12.1
gpg: Signature made 2013. febr. 5., kedd, 19.25.08 CET using RSA key ID 338871A4
gpg: Nem tudom ellenőrizni az aláírást: nyilvános kulcs nem található.
error: could not verify the tag 'v1.12.1'warning: Skipped upgrade to unverified version
Szerintem még párszáz man-t el kell olvasnom
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem vagyok nőből
Debian azért van fennt, mert az ubuntu volt oly bájos és nem volt hajlandó kezelni a hd5670-et
Érdekes módon a debian meg igenAzért kicsit mazoista is vagyok (elvégre nős lennék,vagy mi..) ,de szeretném ezt debianon megoldani...
Jó pap holtig tanul elven.. Ámen
Kompromisszum: Ubuntu 12.10? Az van kéznél kiírva
-
törölt tag
Ez nekem konkrétan a 3. oprendszer a gépemen, különállóként van fennt mindegyik.
1(ezt használom,ha csak én vagyok bejelentkezve): hackintosh 10.6.3
2(asszony és a gyerekek játékai miatt)in8 media center
3(kifejezetten rom készítésre,amit most kezdenék megtanulni/használni/csinálni)ebian 6.06 64bit
Nem tudom,hogy mennyit fogok sz**ni miatta,de most már kifejezetten dühít,hogy nem tudom belőni 1 hét után sem,tehát csakazértis meg fogom csinálni....
Előre is bocsi,ha nagy hülyeségeket kérdezek/írok....
DEFECT: Teljesen: sima GB rendszer,amit Bagyusz overlockolt kernellel "látott el" ,kiszedte azt,ami nem kell(app-ok) és feltuningolta kicsit
.Keress rá a blogjában. Ráadás: ICS bootloaderesek is felrakhatják, tehát downgrade-re is alkalmas.
-
wyattthoearp
tag
Köszönöm, de ebből nem sokat értettem...
Romot már felraktam. Csak a gapps nem sikerült egyből.
Letöltöttem a cyanogen honlapról a cwm cocktailt, kitömörítettem, adb módban bootoltam és megnyomtam a flasht. Valamit macerált, most pedig már a telefonon maradt a recovery, innen pedig egyből felment a gapps is.
Nem jól csináltam? Vagy a későbbiekre nézve jár hátránnyal, hogy így sikerült? -
Ed3r_X_
nagyúr
kivéve iOS-nál
Na belaktam tegnap ezt az új T-Mobile-os ICS-t. Eddig tetszik, nem rossz, jó sok gyári app-ot letiltottam benne, viszont azt meglepődve láttam hogy azt a retek Asphalt 5-öt nem lehet benne se törölni, se tiltani (alapból). Jó, rootolva van igaz, bár ez kissé fura nekem.
Amúgy megvan még az SD kártyámon az ICS update.zip-je. Kellhet még valakinek valamire, vagy kitörölhetem?
-
Ed3r_X_
nagyúr
De van jó pár olyan telefon ahol külön van adva fix memória ezeknek nem? Ide is elfért volna egy ilyen
wwenigma: Az érdekes lehet, most speciel az MTK cuccok jutottak eszembe, Pandawillen láttam hogy az egy gigából AnTuTu mutat 990 megát. De némelyik ASRock alaplapon is láttam hogy külön az integrált VGA-nak adtak 128 RAM-ot. Ha megtalálom link
-
Ricsi200
tag
Hello
Csak 4 perc valameddig néztem a videód. Amit ott nem állítottál be: Authentication type legyen PAP. Anélkül nem menti el. És én még az APN type-hoz beírom, hogy default.
A gapps-ot is csak simán feltettem, mindenféle mókólás nélkül.
Én az itt lévő cwm-et használom: [link]
És mindig evvel a sorrendel telepítek:
1, mindent törlök sd-ről
2, rámásolom a zipeket (cm10, gapps)
3, gépen leválasztom az sd-t, majd aksit kikapom a telóból, hogy még véletlenül se hozzon létre rajt semmit
4, mindent wipe
5, telepítem cm-et (gondolom nem kell részleteznem)
6, teló bekapcs, aztán ki
7, telepítem gapps-otÉs sose csinálok visszaállításokat, inkább rászánom azt a fél órát, amíg feltelepítem az appjaimat, meg beállítgatom. És eddig sose volt gubancom egyik rommal sem.
-
-
-
espista
senior tag
Szerencsétlen témobilos vagyok. Nem vagyok teljesen naprakész benne, de tegnap-tegnapelőtt a pannonos még nem volt rootolható. Legalább is az itteni hozzászólások szerint.
Más: Még az előző h1n1-nél volt egy kis probléma a proximity szenzorral. Volt valahol egy hozzászólás, ami szerint a build.prop-ba két sor beillesztése után minden működött, de most azt nem találom. -
szeryo
tag
érdeklődnék a bejövö hivás fogadásásáról volt szó hogy lesz modositva pl mint jb ben.nagyon nem jön be az icsés felhuzom majd felveszem.vagy ha van valmi leirás nekiesnék hátha sikerülne módositani.probáltam már sok appal helyettesiteni de sajna fekete háttér lag fogadott.esetleg várható e késöbbi verzioban a módositás?
-
Comic
aktív tag
Nem tudom, de nekem GB alatt egy alkalommal nem jelentkezett.
Csakis és kizárólag ICS alatt jelentkezik.
Az alap GB-n szól a zene, megy az fb, megy egy skype és néha, egy-egy oldalt is megnézek.
Érdekes...Egyébként nem olvastam még a korábbi írásod, de a PlayerPro-val szintúgy elértem ugyan azt. (Mármint a buffer növelés/akadás megszüntetés)
Viszont akkor kár bele a beépített lejátszó, ha tényleg ennyire "széria hiba".
Ár-Érték ide, vagy oda, ezt hogy engedheti meg egy gyártó, ill. egy forgalmazó? -
Joeker67
aktív tag
Urak !
Hálás köszönet ezért a kellemes H1N1 v3 romért!!
Egy kis kiegészítés, ill. kérdés.
Nem tudom megoldható-e hogy a hívásfogadásnál legyen olyan opció is,
hogy elutasítás sms-küldéssel?
Én Galaxy S-ről váltottam és ott megszoktam, hogy vezetés közben csak
rányomtam és ment az sms, "Vezetek, később visszahívom" szöveggel.
Nem tudom ez csak a samsung romok sajátja vagy androidos feature
(ha igen hol tudom beállítani?), de nagyon kényelmes és hasznos funkció volt.Előre is köszi!
Hátha valakinek segítség: nálam a quick boot appal simán belép recovery-be.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Az miért vérpistike hogy kiváncsi vagyok?????
Ha meg ugyanazt frissiti állandóan akkor valami nem kerek!!!!!
Ugye ugy kezdi hogy kiolvassa a telóbol az adatokat.
utána letölti
utána frissit!
Ha kiolvassa az adatot akkor miért frissit ugyanarra??
miért tölti le ugyanazt?
Miért frissit ugyanarra?
Az ha valami nem működik helyesen az nem vérpistike ség! szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest