- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
The90sFreak #4193 üzenetére
Hmm, köszi. Mondjuk paranoid óta nem megy az USB sem... csak folyamatosan tinkilinggel ha radugom..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
The90sFreak #4192 üzenetére
A launcher azért maradt meg, mert "elfelejtette" törölni az új update, visszaállítással megoldható, ha azt kívánod majd. (eléggé RAM zabáló)
Akkor okés
-
The90sFreak
csendes tag
válasz
The90sFreak #4010 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis státusz update.
Két napja végre sikerült frissítenem a T-s ICS-re (gyári beállítások vissza+format minden módon - ezúton is köszi a segítséget mindenkinek!), és nekem eddigi használat alapján nagyon bejön. Nem gyorsabb mint a GB, de nálam sokkal stabilabb. Nálam nem jelentkeznek a fórumban emlegetett lassulások, kifagyások és memória problémák, bár a szabad memória valóban néha nagyon alacsony (van úgy, hogy 30-40Mb), de ettől függetlenül a telefon nem lassul le. Ráadásul nálam megmaradt az Alcatel One Touch Launcer is, ami teljesen tökéletesen és megfelelő teljesítménnyel működik, pedig a frissítés előtt közölte, hogy ezt el fogom bukni. Az akku fogyasztás sokkal jobb lett nálam. Most ugyan nem túl intenzív a telefonálás, de bekapcsolt WiFi-vel, intenzív gyerekprogram (játék+youtube) mellett is simán kibír egy napot.
A kamera tényleg egy fos, de amikor értékelhető fényképet akarok készíteni, akkor én sohasem a telefonomhoz nyúlok. Arra meg hogy valami információt rögzítsek (papírfecni stb.), tökéletes. Amúgy én azt tapasztaltam, hogy rossz fényviszonyok mellett a "stand-by" fókusz valóban nem áll a helyzet magaslatán, de exponáláskor fókuszál, és a kép is éles lesz.
A játékok (Asphalt5, Drag Race, Talking Tom stb.) nálam teljesen megfelelően futnak, nem lassulnak, és nem fagynak ki, pedig higgyétek el a gyerek benyomná a pánik gombot azonnal, és hatalmas szirénázásba kezdene!
Mindazok alapján amit itt a fórumban olvasgatok, az én telefonom szerencsés csillagzat alatt születhetett.
Kitartás mindenkinek! Előbb utóbb mindenki talál egy jól működő állapotot szerintem.Sikeres telepítésekkel és jól működő verziókkal megáldott, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged