Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz Milestone2 #25326 üzenetére
Köszi. Nézelődök még neten. Pár leírást találtam ,hogy mire mit csinál a telefon de kezdek arra gyanakodni ,hogy ez totál megdöglött. Nem rezzen ,nem világit ha töltőre dugom semmi.
[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
counterbill
senior tag
válasz Milestone2 #25320 üzenetére
Az alcatel oldaláról raktam fel az adb drivert meg két programot is ami az első hszben be volt linkelve.
Megpróbáltam az ONE TOUCH Upgrade-et lefuttatni de annyit ír ,hogy nézzem meg ,hogy csatlakozik e a telefon. De a gép gyönyörűen felismeri azért nem értem. Plusz ,hogy hard reset kombinációra nem is reagál.
(#25321) lacc65 : Na ez a baj ,hogy nem reagál arra sem.
[ Szerkesztve ]
-
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam cimborámtól egy ot-995öt mondván a barátnője csinált vele valamit és nem akar működni. Bekapcsoltam és megakadt boot közben az alcatel feliratnál. Ott helyben megpróbáltam csinálni egy hard resetet (bekapcs hangerő fel). Örültem is mert bejött egyből a kis nyitott hasú droid dolgozott majd kikapcsolt. Ezt párszor eljátszotta és azóta már bekapcsolni se tudom és a hard resetre se reagál. Töltőn volt végig és feltöltve hozták át a telefont. Most ha rádugom a gépre akkor a gép felismeri mint eszközt de ugyan úgy nem reagál semmire. Kérdésem az lenne ,hogy mit lehetne vele csinálni? Nem vagyok jártas alcatelben. Esetleg nincs valami program mint sonynál a flashtool vagy samsungnál az odin?
Letöltöttem innen egy recovery csomagot hátha rátudom rakni legalább a cmw-t de a program nem látja a telefont. Driverek fent vannak a többi androidos eszközöm miatt.Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok