-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoodMann #25340 üzenetére
GoodMann:
Nekem a Bagyusz féle új recovery "status 7 aborted" vagy mi a f.....mat írt ki.
De a régi 4.4-es Recoveryvel (aminél ugrált a kép léptetés közben) simán felment a ROM is meg a GAPPS is.Medvetársam:
Igen, csak bootoltam illetve mivel a régivel sikerült ott loadoltam... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
GoodMann #25307 üzenetére
A két recovery között volt egy erős váltás, főleg ami a mentések szerkezetét illeti, ezért nem találja az egyik a másik md5 adatait.. Mégis azért volt/van rájuk szükség, mert az alattuk futó kernel követte a készülékeket, tekintetbe véve hogy GB vagy ICS alapú-e az adott modell.
Én arról beszélek, hogy miután egy rendszer felkerült, akkor a boot partíció mint olyan felülíródik, nem marad rajta az előző dolgokból semmi sem. Az pedig, hogy milyen recovery hajtotta végre a feltelepítést, vagy visszaállítást a sikeres művelet után már teljesen mindegy. Ezért van az, hogy egy-egy romhoz elég pl. csak bootolni a másik recoveryt, miután a feladatát elvégezte (visszaállítás, mentés, telepítés stb...) már nincs rá szükség. Akár le is lehet törölni, vagy maradhat a gyári is fenn. A rendszert nem érdekli.
Ez mondjuk igaz az Androidos készülékek 99%-ára. A maradék egyel soha sem fogsz találkozni remélhetőleg. Azok teljesen más elveken működnek. Van ami recovery nem is létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged