Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sdavic01
tag
xda-ról szedtem le két rendszert egy 4.2.2 és egy 4.1.2 az első nagyon tetszik de egyikbe sincs google play és hiába teszek rá kintről nem indítja el. Méééét ???

-
chuck_17
csendes tag
Vagy hogyan frissítsem a drivert?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Kimaradt a data wipe...

-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
visszaraktam. de folyamatosan azt a hibát dobja ki, hogy "a rendszer ui alkalmazás sajnos leállt", "az android os alkalmazás leállt" stb... rakhatom vissza a mostani CM10.1-et...
-
tomiivagyok
aktív tag
Felraktam a legújabb CM10.1-et (07.06), alapból csak frissíteni akartam, de az egészet újrarakta... na mindegy, akkor gondoltam ez nem baj, van mentés, de megnézem már, hogy vajon tényleg jó-e. hát nem jó. itt van egy screenshot, hogy nálam milyen kis cunciság jött elő, ezek mellett google play folyamatosan hibát dobott ki, plusz a trebuchet fél óráig töltött, amikor be akartam lépni az appok közé. szóval most repül vissza a mentés.

-
trebrona
nagyúr
-
sdavic01
tag
bagyusz blogját linkelje már valaki

-
zedok
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy akkor sikerült életet csiholni a kis masinába, de hogyan tudnám rávarázsolni az eredeti telenoros ICS-t? Momentán bagyusz féle H1N1 5.8a van rajta.
-
imi0424
senior tag
Hát azt kell hogy mondjam, jó volt veletek.
Pár nap és a telefon uj gazdára talál
De azért még néha benézek hozzátok, köszönöm a romokat, meg mindent
(és a lemeztöredezettségmentesítéskedéseitekért, leghosszabb kocka szó
)
további jo romolgatást! -
chuck_17
csendes tag
ICS - de ezzel is működnie kéne
Mindegy, nem lehet máshogyan rootolni?
-
chuck_17
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy rootolni akartam a telómat ezért leszedtem a superoneclick-et beállítottam az alcapwn, megnyomtam, hogy root, és a program a 3. lépésnél leállt!?

Segítenétek hogy valahogy rootoljam?
-
helixP
nagyúr
-
Noys187
tag
válasz
ViCk980
üzenetére
Én is próbáltam másik USB-n, de semmi. Bár alaplapi USB-n mèg nem néztem. Tôlem amikor töröltem az eszközök/portok közül, nem kérdezte, hogy a meghajtót is törlöm-e, csupán annyit kérdezett, hogy az illesztô programokat is törölje-e, ráböktem az OK-ra. Pancser kérdés, de manuálisan hogyan tudnám letörölni ôket? Hol találom? Mert engem kiakaszt ez a QRWA Win8.
Fakirr1: A legújabb OTU-t tettem fel a hivatalos honlapról. CM 10 is macerás volt egy kicsit, de meg oldottam, de most ez kifogott rajtam. Bár ha mást nem, akkor szerzek egy micro SD átalakítót és belesz@rok az egészbe

Shadowlizard: Próbáltam, de semmi, pedig megjelent az tálcán az ismeretlen eszköz, telepítette a drivert és mégse...
-
ViCk980
tag
válasz
Noys187
üzenetére
Szia. Nekem anno a következő képpen sikerült..
Teló a gépre rádug..Driverek meghajtókkal együtt töröl.. utána átdug egy másik portba.. Akkor megint megjelenik narancs felkiáltó jelesen... ismét töröl.. ekkor kérdezett rá, hogy biztos hogy végképp törlöm-e?
Ezután teló vissza az eredeti portba és driverek helyének a kézi megadása..
Nekem ezután már működött... -
Noys187
tag
Sziasztok!
Fent van a legújabb CM 10.1, de nem látja a PC a telót. (Vagyis az SD-t)
Volt OTU Uninstall, reboot PC majd újra Install OTU és reboot PC, de semmi...
És ugye a telefonon is volt már reboot, és Wipe-okat is próbáltam, hátha...
Valakinek esetleg ötlete, tippje, megoldása?Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
shadowlizard
üzenetére
CWM 5.5 fel kellene,hogy csatolja.. a machfixes legalábbis tuti,hogy felcsatolja.. macfixes cwm 5.5
-
-
törölt tag
válasz
shadowlizard
üzenetére
Mert a régebbi cwm6 nem látja az sd-t rendesen és mert máshogyan,máshova csatolhatja a particiókat.. Ha jól tudom.
Megvolt a cm10.1 (és NEM a 10.1.1) első összeomlása a telómon: 35 percig nem néztem rá,zsebben,készenlétben volt a teló.Be akartam kapcsolni a kijelzőt,hogy kerestek-e?. Se kép,se hang. Akku ki,be. Teló nem bootol. CWM 5.5 nem jön be. Akku kiszed 2 percre,berak. Teló nem bootol. CWM-et elindította.Wipe cache,wipe dalvik,majd reboot.
Akku 97%-ról 52-re esett. Ez volt reggel 9-kor. 14h-ra teló akku 14%. Bekapcsoltam a fejlesztés menüben a loggolást,kiváncsi leszek.. -
shadowlizard
csendes tag
Aloha. Nincs reply? :,(
CWM6-al készült gyári (saját) ICS backupot miért nem lehet visszarakni? Megáll boot-nál. Miért? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Noys187
üzenetére
Ha ismered a készüléket, akkor szerintem igen.
Én nem ismertem, nekem nagyon furcsa volt, hogy a download mód egy "befagyott bootkép" meg hogy PC-ről indul a CWM recovery, de ennyi az egyéni sajátosság, a többi ugyanaz mint más tapasztalatomban.
Gapps előtt szerintem nem kell..
-
Noys187
tag
válasz
loosht
üzenetére
Köszönöm szépen a választ és a patchet is
! És Neked is Milestone2! 
ICS BL-es, szóval remelem nem lesz gond, FULLFULL formatot kap a teló, (full wipe, külsô/belsô SD format, persze mielôtt rámásolom a ROM-ot es a Gapps-ot
) aztán install ROM majd Gapps (utóbbi elôtt kell wipe cache/dalvick cache?), miután bebootolt, restart, belakás (semmi backup) és ismét reboot. Ha nem látná a PC, akkor OTU Un/RE Install és kész is?
Remélem semmit sem hagytam ki!
Köszönöm mégegyszer!! 
-
Milestone2
nagyúr
válasz
loosht
üzenetére
Ez az áramfalás, ha jól tudom a 4.2.2. sajátossága.
Tapasztalatom nincs, mert 2.3.6 csak két hétig volt nejem telefonján.
Akkor frissített ICS-re. Onnantól kezdve meg annyi baja (illetve bajom) volt a készülékkel, hogy nem az akksi volt a legfontosabb...
Aztán eltelt pár hónap mire elunta a szenvedést és engedte hogy rootoljam a telót és felrakjak rá CM10.1-et.
Azóta nem nyafog annyit...

-
loosht
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
!emoclew er'uoY

Szerintem ez a többi rommal is így van. 3-4 óra kijelzőhasználat és vége.
-
loosht
senior tag
válasz
Noys187
üzenetére
Szia!
A GB kamerája a legjobb, ez vitathatatlan, de hétköznapi kattintgatásra a CM10.1 is megfelel. Akksival jól bánik, tökéletesen működik a deep sleep, alszik amikor kell és (nálam) stabil. 5.5-ös reco-val is nyugodtan felteheted, csak telepítésnél figyelj a wipe-ra és a bootloaderre!
Más:
Szomorúan tapasztaltam, hogy nem megy az adfree ezzel a CM-mel, úgyhogy csináltam egy patch-et, ami reklámmentessé teszi a ROM-ot. Innen letölthető. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Noys187
üzenetére
Azóta már van 10.1.1 is! ThankyouBagyusz!

Szerintem, mint minden 4.2.2. ez is akksizabáló.
Én a kamerát lecseréltem az új Google kamerára.
Stabilnak nálunk stabil, de mások panaszkodtak rá.
Én a 6-os load.battal raktam fel a cm-10.1-201300619-UNOFFICIAL-cocktail-t.Nálam a recoveryben remekül látta minden esetben az SD-t.
Ha telefon üzemmódban nem látja, OTU eltávolítás, majd újrainstallálás meg szokta oldani. -
Noys187
tag
Sziasztok!
Asszonykám megelègelte a szenvedést a gyári Trés ICS-el, szóval ma este feldobok neki egy Bagyusz-féle ROM-ot. A legfontosabb a stabilitás, a kamera és az akksi lenne, persze esszeru kereteken belul
A kérdésem az lenne, hogy melyiket ajánlanátok? Én még ICS-t használtam a 995-ön utoljára, azon csak a kamera volt trè
GB-vel minden jó, de nem nagyon tetszik neki...
Látom van már 10.1-es CM, ahogy itt olvasgattam, elég sokan használjátok. Ebbôl arra következtetek, hogy stabil.
Akksival is jól bánik? Kamerája 'elfogadható'? Úgy értem, hogy jobb/rosszabb az ICS-nél? Látja az SD-t, és a PC felismeri?Bocs a 'tipikus' kérdés-sorozatért, de jól jönne egy kis segítség a döntésben!

És hamár CM 10.1, Akkor 5.5-ös CWM-el fel mehet? (Mintha egyszer itt azt láttam volna, hogy Recovery 'független' ) És láttam, hogy valamit 'kutyulni' kell, hogy lássa a PC, ha ebben tudnátok segíteni egy picit.

Elôre is köszönöm szépen a segítséget!!!
Üdv: Norbi
-
shadowlizard
csendes tag
Üdv néktek.
Kérhetnék linket T-Mobile-os gyári mentéshez? Vagy olyanhoz ami nincs kitakarítva mint a clean...
Nem lényeg a camfix de ha olyan volna az még jobb. A leírásban lévőnek elérhetőségével baj van.
-
törölt tag
válasz
Milestone2
üzenetére
A lol az inkább kinevetés,mint öröm..

-
loosht
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Valami vicceset írtam?

-
loosht
senior tag
Bagyusz, ha van kedved, akkor a 10.1 alapjaiból már lehetne csinálni egy használható Paranoid Android-ot.
-
sdavic01
tag
rég jártam erre, nincs valami jó rom ???

-
loosht
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igen.

-
törölt tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Próbáld ki
Nekem az előző verzióval az.. -
loosht
senior tag
-
pucz
senior tag
válasz
Raklap#
üzenetére
Mondtam, hogy gomb kombináció érdekelne. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni, de mint írtam jó előbb is valakinek, azt tudom, de nekem nem az kell. Egy olyanra lenne szükségem, mint az ICS-nél is. Hang le + Power. Az-az fizikai bill kombó!
(#16633) dinnje:
Nem működik most.. -
tivcike
tag
Bejövő hívás után nem lehet bontani a kapcsolatot csak ha a hívó fél lerakja. Van erre valami ötlet? Köszi (új CM)
-
loosht
senior tag
Nem voltam már egy ideje errefelé, mert még volt egy durva vizsgám. Most látom, hogy van új CM. Este megcsinálom a patch-et hozzá.

-
pucz
senior tag
/Bocs a dupláért/
De(!)...
A képernyő mentésnek nincs valami gomb kombója?
Ja, és mint érdekesség:
ShadowGun: Deadzone megy az új CM alatt, játszható szinten. Repülő mód, meg kilépkedve a sok matyiból. Próbálok még majd komolyabb játékokat, de úgy látom, ezzel már azért játszani is lehet!

-
pucz
senior tag
Valami oknál fogva, -nem tudom miért- olyan érzésem van, mintha az utolsó előtti CM jobban össze lenne rakva. Nekem az dinamikusabbnak tűnik, meg olyan stabilabbnak. Ez már most dobott fc-t, míg az előző verzió egyáltalán semmit...
No de mindegy, megnézzük mit produkál pár nap után, pár töltés után...

/amúgy a gyári billentyűzet valami szörnyű, próbálom hozzá szokatni magam, de nem megy...
/ -
eldrah
aktív tag
Valaki nem tudná megnézni, müködnik az alcatel szervere? 1 óra 40 per alatt 22%-on jár az a nyomorult OTU:S végre sikerült elinditani, erre beszarik...stock ics lett feltéve nagy nehezen a telóra..azt akartam ujrahuzni..vagy az nem engedi?

-
-
pucz
senior tag
Az Álmodozás menüpont konkrétan mit takar?
-
siskad
őstag
léci valaki dobjon már egy gyári telenoros romot ami nem backup.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bagyusz
üzenetére
Ja neeem. Ez nem arra használatos amire most gondolsz!
Ezt az opciót nem a CM romok mellé hagyják bent, hanem azért, mert a CWM támogatja a legtöbb gyári zipet, akár az OTA csomagokat is, így gyári rendszerek mellé is használható, amiknél ugye necces lenne, ha lefuthatna a patch. Illetve hát ugye a root hiánya a CM esetén nem szokványos, így azt is megnézi. Persze, amit írsz, azt nem vitatom, nyilván a CM alatt felesleges patchet is gyártani, hisz egyből a jó recovery is létrejön, nem kell a boot.img-ből gyártani menet közben. 
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bagyusz
üzenetére
Szerintem tévedsz, ugyanis a GXI-re a CM10-es forrást használom, amiben kb. két hónapja még 6.0.2.7-es volt akkor az alap, amiben bizony van extendedcommands.c fájl, amit megnézve megtalálod ezt a részt:
int verify_root_and_recovery() {
if (ensure_path_mounted("/system") != 0)
return 0;
int ret = 0;
struct stat st;
if (0 == lstat("/system/etc/install-recovery.sh", &st)) {
if (st.st_mode & (S_IXUSR | S_IXGRP | S_IXOTH)) {
ui_show_text(1);
ret = 1;
if (confirm_selection("ROM may flash stock recovery on boot. Fix?", "Yes - Disable recovery flash")) {
__system("chmod -x /system/etc/install-recovery.sh");
}
}
}
if (0 == lstat("/system/bin/su", &st)) {
if (S_ISREG(st.st_mode)) {
if ((st.st_mode & (S_ISUID | S_ISGID)) != (S_ISUID | S_ISGID)) {
ui_show_text(1);
ret = 1;
if (confirm_selection("Root access possibly lost. Fix?", "Yes - Fix root (/system/bin/su)")) {
__system("chmod 6755 /system/bin/su");
}
}
}
}
if (0 == lstat("/system/xbin/su", &st)) {
if (S_ISREG(st.st_mode)) {
if ((st.st_mode & (S_ISUID | S_ISGID)) != (S_ISUID | S_ISGID)) {
ui_show_text(1);
ret = 1;
if (confirm_selection("Root access possibly lost. Fix?", "Yes - Fix root (/system/xbin/su)")) {
__system("chmod 6755 /system/xbin/su");
}
}
}
}
ensure_path_unmounted("/system");
return ret;
}Igaz ez már nem törli a recovery patchelést, csak a jogokat veszi el, de az eredmény kb. ugyan az.

-
-
Keeperv85
nagyúr
A CWM6 alatt van két biztonsági kapcsoló beépítve. Az egyik a recovery patchet keresi, ha megvan, akkor megkérdezi, hogy törölje-e ki, mert ha bent van, akkor első indításra a rom fel fogja patchelni a kerneled recovery-nek, feltéve ha a kernel is gyári és nem hasal el a folyamat.
A második a root jogokat figyeli. Ha nincs, akkor szól, hogy a rom törölte a root jogokat, helyre akarod-e állítani.
-
zedok
őstag
Na emberek, ez az amit nem fogok elhinni soha a büdös életben. És nem tudom hogy ez a csoda?!
Rákötöttem laptopra, ott rögtön felismerte szuper. Újraraktam megint és semmi. Na gondoltam, kipróbálom a CWM 6-osat, csak elindítottam de valami olyan menüt hozott be amiről eddig szó sem volt, talán az hogy a rom telepítésével felül akarja írni az eddigi stock recoveryt. Végülis arra böktem, hogy menjünk vissza a menübe (előtte nem volt semmilyen menü) szóval újraindult és most jön a csavar...elindult és felállt a rendszer. Ami viszont fura, hogy nincs töltés
Hm megmozgattam a kábelt a csatlakozónál eléggé alaposan és van már töltés is. De ez eléggé érdekes kör volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

) aztán install ROM majd Gapps (utóbbi elôtt kell wipe cache/dalvick cache?), miután bebootolt, restart, belakás (semmi backup) és ismét reboot. Ha nem látná a PC, akkor OTU Un/RE Install és kész is? 

Ezt az opciót nem a CM romok mellé hagyják bent, hanem azért, mert a CWM támogatja a legtöbb gyári zipet, akár az OTA csomagokat is, így gyári rendszerek mellé is használható, amiknél ugye necces lenne, ha lefuthatna a patch. Illetve hát ugye a root hiánya a CM esetén nem szokványos, így azt is megnézi. Persze, amit írsz, azt nem vitatom, nyilván a CM alatt felesleges patchet is gyártani, hisz egyből a jó recovery is létrejön, nem kell a boot.img-ből gyártani menet közben.