- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
wwenigma #12595 üzenetére
Semmi gond, dolgozom éppen, csak kajaszünetem van.
"Hogy tudassam a hírt ("terjesszétek az igét") a HU emberekkel, bagyusz munkái alapvetően IUS és fonix kernelein nyugszanak, amikből ő ellopott néhány hozzávalót - többnyire lényegtelen cuccokat -, amik nem okoznak nagyobb eltérést.
Ha okosabb lenne akkor tudná hogy csak frissítgeni egy-egy verziót talán segít az energetikai dolgokat fixálni (fogyasztás, ha jól sejtem) készenléti állapotban, és nem zárnák be a fórumot, mielőtt a hibát megoldják (sorry, ennél nem tudtam érthetőbben megfogalmazni).
Atyaég, új ROM nemsokára? Nos a kernel 3.4es lesz teljes támogatással, úgyhogy talán a hét vége előtt a rom fejlesztője fonix232 bemutatja nekünk.
Remélni tudom csak hogy bagyusz van annyira hülye - sorry, ez így van magyarul -, hogy a korábbi frissítéseimet használja, végülis, használja csak őket... lol.."
Bocs, ha kicsit nyers, de most ennyire futotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest