Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Nekem az EZ launcher folyamat fc-t dob. Például mikor használtam volna a task killer részét, na azt ki sem tudtam próbálni.... :S
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
ICS root leírást sikerült találni, elhamarkodott hsz volt! Sorry!
-
Szabónagymer
aktív tag
A francia ICS hogyan root-olható? A super one click sem auto sem alcapwn módben nem fut le.
EZ launchert is tudom javasolni, takaros és okos kezelő felület.

-
No$KiLL
csendes tag
Igen az GB csak egy frissítés, amikor èn azt felraktam nekem még lassabb is lett mint alapból...
Függetlenekre van hivataloe ics tájmobilra nemtudni mi a helyzet, majd lesz addig is ott a fr ics nekem is az van fent és pöpec...
A játék akadás és kifagyás nem a proci miatt van, hanem azért ert kevés ram, valamint a hardvergyorsító miatt...
Én leszedtemva sok felesleges szart, valamint Chainfire 3D fent van és eddig semmi nem akadt meg...
Pl nagyobb játékok mint nfs shift, dead space -
olis
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan 6 hete van meg a 995 és meg kell mondjam nem vagyok 100%-ig megelégedve! Örültem az 1,4Ghz-es processzornak de egyre többször akadozik és fentebb olvastam, hogy vkinek amikor váltja az ablakokat picit akad, na ez nálam is jelen van. Alig lehet észre venni, de érezhető. Volt pár játék (pl. Rail Rush, Blood and Glory) amik megakasztották, sőt be is fagyasztották a telefont. Nem értek ehhez, csak egy egyszerű kérdés: ezek a játékok ekkora erőforrást igényelnek hogy még ez a telefon is "kevés"?
Ma pedig "véletlenül" rányomtam a firmware-frissítésre és kiadott egy olyan verziót (ami azóta fent is van a telefonon), hogy 2.3.6-010 04 -na már most ez melyik verzió?? Szeretnék már én is ICS frissítést (T-mobilos vagyok) és megmondom őszintén megörültem mikor láttam, hogy van ez a verzió, de ez most a Gingerbread vagy micsoda??Valaki segítsen ezzel a verziószámmal kapcsolatban. Előre is köszönöm!
-
jagada
addikt
Független telóra szeretnék felrakni ICS-t melyiket ajánljátok OTU-val vagy inkább legyen a francia?
-
No$KiLL
csendes tag
válasz
Milo629
üzenetére
Igen, jól mondja az előttem szóló, ezt telefon válogatja h mennyit bír, pusztán szerencse kèrdèse h te milyetfogsz ki...
Pl nekem előző telóm egy lg gt 540 volt, anno oszt társamnak is az volt...ő 906 Mhz ig tudta stabilan futtatni, èn 952 Mhzen futtattam mindenfèle problèma nèlkül, 1000 Mhz et kb 2 percig bírta ès kifagyott. -
-
qltsar
veterán
válasz
karl_fischer
üzenetére
Milyen szolgáltatónál vagy?
-
Moralespg
tag
müködik a root
már feltettem a cwmet is jól müködik. 
-
karl_fischer
aktív tag
CM10: hívás van, wifi működik, mobilnet csak 2G (de kézzel kell beállítani)
-
No$KiLL
csendes tag
-
Moralespg
tag
Köszönöm lehet hogy én vagyok hülye de semmi változást nem tapasztaltam nincs fent a superuser stb hol van a root???
-
Moralespg
tag
Sziasztok hogy kell rootolni a francia ics-t?
-
"ati76"
tag
Tudnátok olyan videó lejátszó programot ajánlani nekem ami az 1 GB feletti avit lejátszik? Nagyon sokat próbáltam már (mx player, vlc, bsplayer, stb.) de sehogysem akarja lejátszani.
-
wood77
tag
Napok óta kiválóan működő és stabil Fr ICS van a telómon. Én hülye ma kisérletképpen feltettem az elixir 2-t és a widgeteit... Majd az ujraindítás opciónál kiválasztottam a recovery-t.. (de minek?????
) Persze beakadt a bekapcsolódásnál az android logo + felkiáltójel... Akku ki és ujraindít.... Nos.... azóta többszöri random lefagyások és kikapcsolások anélkül, hogy hozzáérnék a telóhoz....
Az elixirt kikukáztam teljesen, de ahogy látom nem segít... Vajon ujrarakjam a romot, vagy van egyéb megoldás? (sajnos nem volt mentésem a működő állapotról és eléggé belaktam már, így jó lenne, ha nem kellene ujrarakni) -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
nálam így működött
-
KuCu_155
tag
Hát nekem 2.3.6 alatt kipucolva van 180-210 mb szabad memóriám

-
tpeti78
senior tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Khm, az a 2.6 az 2.3 . Pontosabban 2.3.6

-
Szabónagymer
aktív tag
Köszönök minden segítséget, ez rendkívül gyors és eredményes tuning volt.
Emberek, akinek ilyen telója van az próbálja ki az ICS-t!!!! FRENETIKUS!!!!!! Brutális a külömbség, még úgy is hogy nincs kipucolva! A 2.6-hoz képest olyan, mint bicikliről egy lamborginibe ülni.
Amíg a 2.6 alig reagált akadozott, az itt rosznak mondott GO Launcher is simulékonyan gördül. Az almenüket ne is említsem. A beállítások menü meg duplája.
Ennyit tesz, ha egy erős hardveren jó az op is!
Grat azoknakl akik a supportért felelnek!! Szégyenletes!
proci az elixir szerint alap járaton 5%, memória 116MB
Engem tökéletesen meggyőzött!!! -
Bass
addikt
Üdv
Havernak felraktam az ics fr-t viszont a teló elég sokszor restartol és leginkább akkor azt mondja amikor a mobilnet be van kapcsolva,wifin nem csinálja,felraktam ugyan ilyen telóra ezt a szoftot de ott nem jelentkezett a hiba,volt már valakinek ilyen jelensége? -
törölt tag
Nekem a CM10nél a gappsot az istenért nem akarja felrakni...
-
Milo629
aktív tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Onnan nekem is szarul szedte le, asszem' harmadszorra sikerült jól leimádkozni onnan és nekem is minden mást tökéletesen szed le...
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Eddig minden mást jól tölt le, és vadonat új a gép, legalább is a ramok, nyáron vettem boltból. De azért lefuttatok megyet a biztonság kedvéért. Elég lassan 10perc alatt jött le.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Jó lenne egy memória tesztet lefuttatnod. Ha az egyik ram sz@r akkor szokott hibásan letölteni dolgokat a gép néha.
-
törölt tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
mindjárt feltöltöm neked valahova
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Sajnos ismét hibásan jött le!
Win zip megnyitja, de sem kicsomagolni, sem másolni, sem javítani nem tudom... 
-
No$KiLL
csendes tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
[link] innen le tudod szedni, én is innen szedtem le, ez van fent, csak ki kell pucolni

-
Szabónagymer
aktív tag
Valaki belinkelmé a franicia ICS-t, mert az XDA-s linkről hibásan jön le a zip. "-ből 2 ször hibásan jött le, szerintem hülyeség harmadjára is letöltenem...
-
pairnee01
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogy tudom beállítani mobilnettet cm10es romban?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
No$KiLL
üzenetére
csak jegelessel tudod kiszurni az ujraindulo progikat, amugy meg miert kell zabaltatni az akkut nem tudom , atttol hogy a memoriaban van elotoltve meg a rendszer ki tudja loni ha neki kell tobb memoria.... talan volt ertelme 256M ramos teloknal de igy 512nel nem ertem minek legyen uresen, ha meg kell valami akkor varhatok amig betolt. Remelrm egyre tobb guru fog erkezni, plane ellott teloval....
-
No$KiLL
csendes tag
válasz
"ati76"
üzenetére
az autorun manager egy olyan alkalmazás, aminek a segítségével a folyamatosan elinduló alkalmazások, valamint a bootoláskor induló felesleges appok elindulását tudod megakadályozni...
vannak olyan appok is, amiket hiába állítasz le, akkor is újraindulnak egyből...erre van kitalálva az autorun manager. ott mindent szépen meg tudsz akadályozni, és így nem eszi a sok felesleges dolog a ramot...
valamint ajánlom figyelmedbe az ES taskmanagert, mert az nekem olyan appokat is megmutatott hogy mik futnak még, amiket más progik nem jelenítettek meg, ezáltal azokat is le tudtam állítani.
valamint ICS-n van olyan hogy
beállítások>fejlesztés>háttérfolyamat-korlátozásvalamint ugyan itt ha kipiálod a GPU-megjelenítést akkor szebb lesz a 2D-s kezelés

-
No$KiLL
csendes tag
válasz
"ati76"
üzenetére
gyári tehát, GB esetén azt ajánlom hogy ne zúzd tele a telefont ilyen felesleges appokkal, mert semmi, értelme, ha megnyitod az sms-t úgy is tudod ki küldte, és hogy mit írt...az ilyen appokat mellőzd, én mondjuk feleslegesnek tartom...
pár program segítségével: root uninstaller, system app remover, titanium backup, és system tumer pro, autorun manager segítségével be tudod hangolni a telefont, és aztán csak eltávolítod az összest, és megmaradnak a beállítások... így könnyen meg tudod oldani, és gb esetén használj launcher pro-t keveset eszik, mégis van kinézete, a go launchert nem preferálom, az is sokat eszik, és csak kiegészítőkkel jó, de akkor meg több a ram fogyasztás...
ICS esetén ugyan ezeket használva finom hangolás, valamint gyári launcher és annyi -
No$KiLL
csendes tag
válasz
KKKiart74
üzenetére
ebben a topicban az 1.hozzászólásban minden le van részletesen, ha pontosan követed a leírást, körültekintően csinálod, akkor nem lehet baj, és nem kell megijedni, az is végre tudná hajtani, akinek mondjuk először adnék droidos telefont a kezébe. nagyon korrekt, érthető a leírás, és hamar megcsinálod majd, mint ahogy azt elolvasod

(#1119) Szabónagymer
ugyan az a helyzet, az első hozzászólásban úgy tudom megtalálod a francia ICS-t, nem kell megijedni, attól hogy francia, ugyan úgy van benne magyar, ezt majd ha felraktad be tudod állítani, pont úgy, mint amikor először kapcsolsz be egy androidos telefont, amit kivettél a gyári dobozból
-
"ati76"
tag
válasz
No$KiLL
üzenetére
Irigyellek érte, mert nekem tényleg ilyen kevés van csak. Használtam más droidos készülékeknél az eCid nevű progit az Svox-al, ami így felolvasta a bejövő hívás esetén a hívó fél nevét, sms nél az sms feladóját és ha úgy állítod be akkor az sms tartalmát is, de a két program majd 50 mb-t eszik, így sajnos ezt sem és egy pár widgetet sem, valamint az élő háttérképet sem használok. Most a gyári launcert használom mert a Go launcher is sokat eszik.
-
jagr68
tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Keress itt vissza. Van benne magyar.
-
törölt tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Elsö hszben van link, és van benne magyar nyelv
-
No$KiLL
csendes tag
válasz
KKKiart74
üzenetére
ha sima gyári, azaz 2.3.6 os android van rajta, akkor könnyen tudod rootolni, a super one click root nevű programmal, és ha esetleg szükséged lenne később a garanciára, akkor ugyan úgy pár kattintással unroot-ot is tudsz csinálni

azért nem árt egy mentést csinálni a gyári állapotról, biztos ami biztos
további infó az 1.HSZ ben
(#1116) Szabónagymer
szerintem szedd le a francia ICS-t vagy más tetszőleges romot, és fastbootal recoveryben betöltöd -
Szabónagymer
aktív tag
Túl nagy boszorkányságot nem műveltem, mindössze a számomra fölösleges dolgokat kitöröltem, ami a topic elején is listázva van. Telepítettem az auto memory killer-t, az elixir2-t, és az atantu cpu mastert.
A proci alap órajelét felvettem 400MHZ körülire, pontosan nem tudom, (a teló meg most ki félig meghalt, ez ügyben majd segítséget kérek!). Elixirrel a recovery módnál átírtam a parancssort a terminálemulátoros parancsra, így a teló tud cwm recovery-vel indúlni, memory killer extrémen, a night módnál meg elixirben a kijelző szűrő funkciónál kétharmad rész szürkítést állítottam be. Így tompábbra veszi a fényerőt, mert egy szürke fátyolt húz a kijelzőre. Érzékeny szeműeknél jól jöhet. energia takarékosság szempontjából minimum fényerőnek felel meg, csak ad egy plusz árnyalatot a kijelzőnek ezért sötétebb lesz. De ez bármilyen szín lehet a spektrumból... Egyéni ízlés kérdéseDoktorok, bajban vagyok!!
Addig t5örölgettem a dolgokat, hogy sikerült az OS egy fájó pontját érintemnem. Az OS root-olva, (frissen is!) tehát elvileg root-olt, de a root chek-er szerint ez még sincs így, valamint egy root igényes program sem fut. Ennek által a recovery sem.
A teló kikapcsoláskor nagyon soká áll le, a gyári recovery meg be sem hozható, csak a boot screen virít. Ha normálisan indítom meg rendesen, csak nem tudom buherálni. Rádugtam az updaer-re de az 16%-on megállt.
Hogy a viharban tudom gyári álapotra visszahozni. Ez SE-nél egystzerűbb volt. Kell itt is valami billenytű kombonáció Pover+Volume UP?? -
KKKiart74
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a telefonommal.
Hiba tünet a következő:
A telefon belső hangszórója hol működik hol nem. Azaz mikor telefonálni akarok akkor nem hallom a belső hangszóróban hogy kicsöng, s ha fel veszik akkor természetesen a masik felet sem hallom.
Ez a hiba jelenség ellmulik ha "hard reset-et" csinálok. akkor minden oké. de egy két nap elteltével újra elő jön a hiba. Előszőr arra gyanakodtam h valami kontant hiba lehet, de mivel hard reset után meg javul gondolom valami szoftveres broblémája van.
Nem vagyok egy nagy telfon spiller... talán a rootolás megoldás lenne rá a több beállítási lehetőségek miatt. De nem tudom mennyire veszélyeztetné a garanciát. a készülék T-mobi halózat függő.
Szeretném megoldani a szervice evonása nélkül mivel nem akarok heteket várni rá.
Nem tudom talalkozott el már valaki hasonló gonddal.
Minden észre vételt szíesen veszek előre is köszönöm a segítésgetek.ui: semilyen hiba üzenet nem jön a telefonra. altalam tesztelt programmokkal vírust nem találtam.
-
mcsm88
senior tag
Nekem hiba nélkül megy a CM10, de van egy olyan problémám, hogy nincs törlési lehetőség az értesítési sávban.
http://kepfeltoltes.hu/121028/Screenshot_2012-10-28-11-58-21_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
"ati76"
tag
-
"ati76"
tag
Vicces gyerek vagy! Kidobok majd 60 e mert nem voltam elég körültekintő vásárlás előtt. Képzeld, nekem is sikerült elsőre feltennem az ICS-t, csak én OTU-val tettem ezt meg. De veled ellentétben én mielőtt beszólok valakinek azért elolvasom az előzményeket, mert ha ezt megtetted volna akkor rájönnél, hogy itt egész másról volt szó.
-
bladegery
senior tag
Sziasztok!
Még nem vettem meg a telefon(jövőhéten fog bekövetkezni szerintem).
Valamilyen Jelly Beanről van már hír? Vagy t-s icsről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

már feltettem a cwmet is jól müködik.

Elkapott a retró láz de minden téren most a gta3-at tolom laptopon real gta 3 moddal magyarítással. 
) Persze beakadt a bekapcsolódásnál az android logo + felkiáltójel... Akku ki és ujraindít.... Nos.... azóta többszöri random lefagyások és kikapcsolások anélkül, hogy hozzáérnék a telóhoz....
Az elixirt kikukáztam teljesen, de ahogy látom nem segít... Vajon ujrarakjam a romot, vagy van egyéb megoldás? (sajnos nem volt mentésem a működő állapotról és eléggé belaktam már, így jó lenne, ha nem kellene ujrarakni)

És tényleg csak viccelődtem, nem beszóltam!