Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wood77
tag
Az elmúlt párszáz hozzászólásban akadt néhány olyan anomália ami elég bosszantóan hat a napi felhasználást illetően (random fagyás ill. kikapcsolás, játék inkompatibiltás, hálózati gondok, rom cserés nehézségek... ilyesmi) Ezek most Alcateles hardveres/szoftveres betegségek vagy a főzött romok apró, ám annál bosszantóbb kidolgozatlan hiányosságai? (persze nem a kamerára gondolok)
-
wood77
tag
válasz "ati76" #2927 üzenetére
A spontán kikapcsolgatás nálam is játszik. Sajnos keményen beszívatott az ébresztésnél... A hálózat nekem azt produkálta, hogy többen jelezték, miszerint hívtak engem, kicsörgött nekik, viszont nálam semmi nem történt, nem volt bejövő hívás... Ez rohadt idegesítő, mert lövésem sincs, mennyi hívást szalasztok el. Persze ez a jelenség is random, mert máskor meg minden okés.
-
wood77
tag
Ha még nem végleges a neve, lehetne End of the World Edition...
-
wood77
tag
válasz GhanBuri Ghan #2685 üzenetére
Nálam a --Beállítás---Hang beállítások--Telefon csengőhang--- módon ment
-
wood77
tag
Gyakorlatilag mindent lementhetsz vele és vissza is állíthatsz. (háttérkép, csengőhang, launcher beállítások , ikonok...szóval minden) Persze ehhez a mentésnél ezt az opciót kell kiválasztani. De egyáltalán nem bonyolult. Az én jól bevált romcserés backupmódszerem: Full backup recoveryben, hátha valami "nem jól sül el" és akkor a mentéskori állapot azonnal visszarakható és nem veszíthetsz semmit. Majd ezután a Titaniummal is backup mert itt könnyebben kiválaszthatom a visszaállítandó elemeket, appokat, dolgokat, főleg, ha nem egy azonos alapú romot rakok fel.
-
wood77
tag
Ha pl egy Titanium Backup Pro-val csinálsz backupot, akkor az uj rom felrakását követően kb 10 perc alatt automatikusan viszaállít minden mentett appot, beállítást, hívásinfót,sms-t ...stb.. Nekem szinte mindig olyan 120-150 elemet rak rendbe, minden bavatkozás és nyomkodás nélkül (csak a Pro verzióban)
[ Szerkesztve ]
-
wood77
tag
Bocs a gyp-s kérdésért, de az új H1N1 már az uj kernellel van vagy az külön frissítendő?
-
wood77
tag
válasz kutitomi73 #1729 üzenetére
Na az engem is rendesen zavar... Sehol nem találok rá beállítást
-
wood77
tag
A H1 rom nálam megbukott.... net NÉLKÜL 30perc/15% merülés éjszaka nulla aktivitás mellett 20%ot esett 7 óra alatt...
-
wood77
tag
válasz vanillaman #1468 üzenetére
Én is azt használtam... most ment fel vele hiba nélkül..
-
wood77
tag
Napok óta kiválóan működő és stabil Fr ICS van a telómon. Én hülye ma kisérletképpen feltettem az elixir 2-t és a widgeteit... Majd az ujraindítás opciónál kiválasztottam a recovery-t.. (de minek????? ) Persze beakadt a bekapcsolódásnál az android logo + felkiáltójel... Akku ki és ujraindít.... Nos.... azóta többszöri random lefagyások és kikapcsolások anélkül, hogy hozzáérnék a telóhoz.... Az elixirt kikukáztam teljesen, de ahogy látom nem segít... Vajon ujrarakjam a romot, vagy van egyéb megoldás? (sajnos nem volt mentésem a működő állapotról és eléggé belaktam már, így jó lenne, ha nem kellene ujrarakni)
-
wood77
tag
Hibátlanul felment a francia ICS, eddig gond nélkül fut 1 napja.... A linkelt rootolás is megy... De a CWM engem is zavar, hogy csak gépről jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest