Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nalár
csendes tag
hokins

Gratulálok remekül össze lett szedve!
Hálás köszönet a munkádért !

-
szinimini
senior tag
Hogy létezik olyan,hogy az idő elállítódik a telón?

-
wwenigma
Jómunkásember
Akkukímélést szolgálná mobilneten, gyakorlatilag Telenornál én annyit látok, hogy amikor adatforgalom kezdődik akkor átvált HSDPA-ra (magasabb energiaigenyu de gyorsabb halozat) es amikor az adatforgalom megszunik akkor visszavalt 3G-re. A probléma vele az, hogy a visszaváltásra olyan 2mp-et vár, tehat a kovetkezo adatatvitelnél megint felcsatlakozik H-ra es igy tovabb. Idealisabb lenne 10-15mp körül, mert igy a folyamatos fel/leskálázás ugyanugy szivja az akkut a normál használatot nézve, éjjel persze mukodik rendesen es senkit nem zavar mert nem dolgozik semmi a neten. Itt van róla komolyabb hangvételű "cikk", ajanlom a video megnézését bár ha nem tudod hogy s mint a mobilfrekikkel/halozattípusokkal akkor nehez lehet elsore - de elmagyarazza rendesen a csaj.
Alapkitétel, hogy SEMMI olyat ne törölj amirol nem tudod 100%-osan hoyg mire valo, minek van ott. Bárki mondja.
-
törölt tag
-
törölt tag
fr ICS alol biztonságosan törölhető programok listája Ha esetleg valamit kihagytam azt kérem privátban jelezni.
Elírás módosítva

-
szinimini
senior tag
Helo
A leirasban szereplo francia ICS-t raktam fel es azt kerdezem rola,h eben olyan kernel verzio van amivel tudom huzni a procit vagy esetleg egy appal lehetseges lesz!Tudnatok ilyen app-or ajanlani? :-) ) -
Maxon
tag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Szívesen nincs mit

-
SüdiLaller
aktív tag
Köszönet Maxon-nak a teames segítségért, addig dugdostuk az usb kábelt amíg végül csak rootoltuk a tellát! qltsar, hokins nektek is!

szerk.: A rootolás lényege nálam egy ilyen telefonnál megáll sokszor a printscreen használatával. GT540nél jó volt húzgálni a procit, stb.
-
pairnee01
csendes tag
Cm10es romon mért nem bírok appokat telepíteni azt írja ki hogy nem lehet megnyitni?
-
qltsar
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hát még ha kijön a végleges, azt majd Bin4ry tooljával se tudod majd rootolni
! -
Ronam
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Egyszerű persze, de vannak szerintem olyanok is akiknek pl. ez az első androidos telefonjuk, azok meg csak néznek hogy mi van
. -
"ati76"
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ mindenkinek.
Kipróbálom.Nos már az első probléma ott van, hogy ismeretlen a fájlformátum (7z), így nem tudom kicsomagolni. Ilyet még nem láttam

-
Ronam
addikt
Én se találtam a leírást az ICS rootoláshoz, csak a programot, lehet vaksik vagyunk
. Letöltöd ezt, kitömöríted valahova a gépen. Összekötöd a telót a géppel, aztán a letöltött programot futtatod rendszergazdaként. Miután elindult nyomsz egy 1est, elindul a folyamat, aztán kérni fogja hogy a telefonon nyomj rá a visszaállításra (bejön majd magától egy képernyő, ott kell nyomni). Utána újraindul a telefon, és már rootolva is van.... -
"ati76"
tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még ezen a fórumon ezért előre is elnézéseteket kérem ha már volt róla szó, de nekem olyan problémám lenne, hogy frissítettem a telómat gyári ICS-re, viszont arra nem gondoltam, hogy hogyan fogom rootolni azt.
Tudtok segíteni nekem abban, hogy miként tudnám rootolni ICS rom alatt?
Gondolom, hogy a SuperOneClick nem jó csak Gingerre.
-
qltsar
veterán
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Milyen rendszer akarsz rootolni ezzel?
-
törölt tag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Én is túl vagyok néhány androidon. Csak magamrol tudom hogy van néha hgy egy pofon egyszerú dolgot nézek el.
-
jézusom
addikt
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Köszi így jelszóval műkszik

-
Maxon
tag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Team viewer ha van segítek

esetleg viber-ed ha van ? -
törölt tag
nekem az iuss féle van fent kipucolva.. teszi a dolgát rendesen és stabillabban mint a gb...
SüdiLaller ismeretlen források ki van pipálva? Mikor rádugtad a telefont ugye nem nyomtál a kapcsolodásra a trlón? Amiket kérdez a SOC arra yes,kivéve az utolsó(bár arra is mehet,csak feldobb a honlapra)
-
SüdiLaller
aktív tag
hali! valaki esetleg tudja a választ erre?

-
-
törölt tag
Pucolt fr ics romot tudok késziteni neked ha gondolod...
(#834) Poxictron majd egy kis beszámolót kérnénk róla...
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok! A mellékelt SOC nem rootolja ki, pedig mindent úgy csináltam ahogy le van írva. Driverek mind fent vannak. W7-64bit, kiolvastam a szememet, mielőtt bekérdeztem ide, hátha van 5lete valakinek.
Ami az utolsó sorban van a soc ablakban:
[-] failed to symlink bugreport ->alcapwn... -
qltsar
veterán
válasz
johnnyjungle
üzenetére
Nova Launcher nem megy GB-n...
-
jézusom
addikt
válasz
Heimdallr75
üzenetére
-
tpeti78
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Másik fórumban az ilyeneket lécci. Ez mélyvíz, nem erre van, de gondolom mivel olvastad az első hsz.-t, ezzel Te is tisztában vagy!

A Go-t én is ezért cseréltem le még GB. alatt, most a Nova-t használom, semmi ilyet nem produkál, sokkal gyorsabb, és lényegesen kevesebbet is eszik.
-
Meghivott
addikt
Olyan gondom lenne, hogy Go Launcher Ex-et használok
és mikor visszalépek a homescreen-re, mindig 1-3 mp kell hogy betöltse a létrehozott mappákat, benne az ikonokat.
Ez így elég gagyi. Mi lehet a gond. Maga a launcher amúgy bejönne
Ötlet? -
Poxictron
csendes tag
-
Jano_023
őstag
Air droidot nézzétek meg én azt használok.
-
-
Heimdallr75
őstag
sambanál nem kéri az ip-t
kipróbáltam most a linkelt appot, hibátlanul teszi a dolgát.
Nem vagy tisztában alapvető hálózati dolgokkal, ezért veszel el az ipnél, a telefon nem kéri a saját ip-jét soha.
1, ip cimet le lehet kérdezni, szopni máshol kell ha már erre vagy ráizgulva
2, nem a sajátját kéri.
3, nem tudom mi neked az egygombos megoldás.a linkelt app telfonra, beállitod a usernevt jelszót, majd start
win hálozat megnyit, és megkeresed benne.
ennyi -
jézusom
addikt
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Próbáltam ezt a progit, úgy emlékszem előző telefonomon jó is volt, de most nem megy.
Szóval egy samba szervert (ha jól tudom így hívják) szeretnék csinálni a telefonomra, hogy utána Total Commanderrel simán rá tudjak menni workgroupon keresztül, ugyan úgy mint PC-n egy másik PCre. És akkor tudnék fájlokat másolni stb..
Találtam sok ilyen progit, de mindegyikhez ipket kell beírkálni, de:
1, nem tudom honnan szopjam ki az ipt
2, a telefon miért nem tudja a saját ipjét
3, egyébként is egy gombos megoldást szeretnék, hogy pik-pakk rá tudjak csatlakozniÉs igen nagyon szép programok az airdroid és társai, de teljesen felesleges.
-
jézusom
addikt
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet egy mappát megosztani workgroup hálózatra androidon? Valami egy gombos megoldás érdekelne. Minden progi ip címeket kér, de én nem tudom mi a rákot írjak oda. PC- simán meg lehet csinálni jobb gombbal, nem kér semmi ipt, egyébként is, a telefon nem tudja a saját ipjét?? Na ne már...
Köszi!
-
johnnyjungle
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
140-160 között. Nincs tele a futo appok listája, akármit csinálok...
-
wwenigma
Jómunkásember
Aláírtál egy szerződést hogy a telefonba milyen kártyát teszel az elkovetkező x évben. Mennyire nem volt világos? A Prohardver! szabályzatában egyértelműen le van irva minden, a fórumra vonatkozó dolog. Mennyire nem világos?
-
jagr68
tag
A "buta" jelző költői túlzás volt. Szeretem a telefont. Én nem butáztalak le téged! Kérdeztem, érdeklődtem, erre van ez a fórum, nem?
Igen, jól érted! Vettem egy Telenoros telefont bónusz programmba és nem a telenoros kártyámmal akarom használni. Mi ebben olyan meglepő? Leszarom a Telenort, 10 éve őket (is) "szolgálom, hadd döntsem már el, hogy a telefonjaimba milyen kártyát teszek. Nem tehetek róla, hogy a hülye cégem is telefont erőltetett rám.
-
Maxon
tag
A magyar ICS-ről senki nem tudott még mentést csinálni ?

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
johnnyjungle
üzenetére
Van ám benne tweak dögivel...

-
->Raizen<-
veterán
válasz
johnnyjungle
üzenetére
Mennyi a szabad memoriad?
-
nbukta77
addikt
Pl a facebook app sokszor csak porog nehezen tolt be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
!

.

!