-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Nekem nagyjából 2 hónapja van meg a telefon, azóta egyszer sem fagyott (szerencsére
). Olyan előfordult, hogy 40%-ról teljesen lemerült 2 óra alatt úgy, hogy hozzá sem nyúltam, valószínű beragadt valami program, vagy nem tudom mi okozhatta, ez GB alatt volt. Hálózati gondok a T-nél voltak mostanában, amúgy ilyesmit nem tapasztaltam. ROM cseréről meg csak annyit, hogy user error. Aki pontosan követi a leírást, az nem baltázhatja el. Játékokról nem igazán tudok nyilatkozni, leginkább PSX emulatorral játszom, azzal is nagyon ritkán.
-
-
Comic
aktív tag
-
-
Comic
aktív tag
A telepítések után csináltál "wipe dalvik cache"-t és "Fix permiosion"-t?
Mondjuk a minőségi és "megérős" javulást a Sony-s időimből megmaradt DSP Manager telepítése után érte el igazán! Én szeretném a legtöbbet kihozni a masinából és zenében, bárki mondhat bármit, még mindég a sony walkma-ok a legjobbak!
(Nesze neked elfogultság!)
Nekem mindent gyönyörűen beadott elsőre és megy is, csak az xda-s leírás alapján egy system app uninstaller-el utólag törölni kellett a média info downloader-t.
De szerintem ez is kinek-kinek ízlése szerinti dolog!
-
törölt tag
Nálam is ez volt az első reboot-ig.
Most folyamatos wifi és 3G mellett(reggel fél óra jetaudio volt össz) 97%-on figyel 1,7-re húzva.Ami nálam bekavarhatott: először kipróbáltam interactive -val.Na ott fél óra alatt 34%-ot esett..
Utána performance.Annál 1 óra alatt 17%..Visszatettem ondemand-ra.Kikapcsolatm. Este feltettem tölteni kikapcsolt állapotban.Reggel 6-kor leszedtem töltőről, bekapcsoltam és most ok -
No$KiLL
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest