- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi0424
senior tag
letöltöd: ezt
Kicsomagolod a rar-t
Másold a recovery.img-t a memóriakártyára(semmi mappàba nem kell belerakni) , töltsd
le PlayStore-ból a Terminal Emulator-t és írd bele
ezeket:
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/
mmcblk0p18reboot recovery
majd ott navigàlsz a hangerö gombokkal a mount and storage-ba ràdugod az usb-t a gépre majd ràmész a mount usb storage ba .(keresés gombal tudsz a dolgokra ràlépni)
know it? -
Jim76
aktív tag
Sajnos sokkal, de döntsd el Te:
Ilyet csinál a GB jó fényviszonyok közt
Az ICS-el készült hasonlókat inkább letöröltem, annyira életlen, szinte homályos.
És mivel nekem munkában is kell sajnos, ráadásul rossz fényviszonyok közt, napi 1-2 kép, ha ennél rosszabb, az már nem megfelelő. -
Jim76
aktív tag
Én ezt használom, hogy legalább nyomokban maradjon egy kis ICS a telefonomon, ha már a fényképező miatt vissza kellett tegyem a Gb-t:
[link]Többé kevésbé meg vagyok vele elégedve, bár néha, úgy 2 naponta a launcher újraindítása kell, mert felszalad 60MB-ig a memóriahasználata, ami normálban 15-18, és olyankor elkezd beszaggatni a görgetés.
-
Heimdallr75
őstag
maradhat, hiszen
fastboot boot recovery_machfix-2012.06.09.img
parancsot adod ki ahol hivatkozik a frissen letöltött img-rekis magyarázat akkor:
fastboot boot imgfile.neve
a fastboot indítja magát a fastboot parancsot, a boot szó kijelöli a műveletet jelen esetben boot lesz, a imgfileneve.img pedig azt a filet amivel elvégzi az előzőleg megadott műveleteket.aki lusta nyomkodni a hangerő+bekapcs gombot az a
adb reboot bootloader
kiadásával ugyanezt éri el. -
Heimdallr75
őstag
-
"ati76"
tag
-
"ati76"
tag
Vicces gyerek vagy! Kidobok majd 60 e mert nem voltam elég körültekintő vásárlás előtt. Képzeld, nekem is sikerült elsőre feltennem az ICS-t, csak én OTU-val tettem ezt meg. De veled ellentétben én mielőtt beszólok valakinek azért elolvasom az előzményeket, mert ha ezt megtetted volna akkor rájönnél, hogy itt egész másról volt szó.
-
wwenigma
Jómunkásember
Aláírtál egy szerződést hogy a telefonba milyen kártyát teszel az elkovetkező x évben. Mennyire nem volt világos? A Prohardver! szabályzatában egyértelműen le van irva minden, a fórumra vonatkozó dolog. Mennyire nem világos?
-
qltsar
veterán
Itt nem az Alcatel buta, maximum te. A ZTE nem fordított nagy szerepet arra, hogy komolyabb védelmet fektessen a ZTE Blade unlockolását illetően. Nekem is volt Bladem...tudom miről van szó.
Szóval a buta Alcatel úgy működik ilyen szempontból ahogy kell. Az pedig egyéni szoc. probléma, hogy szerinted mi a helyes, a fórumszabályzat is tiltja a függetlenítésről való eszmecserét meg persze emelett a magyar törvények is tiltják, illetve bűncselekménynek minősítik.
De akkor hogy értsem, vettél a Telenor (HU)-nál egy készüléket, ami csak Telenoros kártyával megy, és ez neked a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged