- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Camera ZoomFX a program, az elejétől kezdve használom és összehasonlíthatatlanul szebb képeket csinál, mint bármi más software.
Ebben a mappában a Galaxy fame fotóival hasnlítottam össze (alcát lehúzták mobilarénások, Fame-t dícsérték) -
Szabónagymer
aktív tag
Nekem is vacakol a CM. Méghozzá a hívásoknál nekem is. A hangerővel van gondom. hívásközben nagyon felerősödik, mintha kihangosítóra kapcsolnám. És rettentő torz a hang, és előfordúl, hogy nem vagyok elérhető, holott kapcsolódva vagyok a hálózatra.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Netán nemártana mégis ICS-re frissíteni ésarra telepíteni? -
törölt tag
A cm10.2 felmegy a frissítetlen gb-re, nem kell külön patch hozzá. A régi mentésed vissza tudod tenni ugyanazzal a cwm-el,amivel csináltad,ha nem menne, akkor az összefoglalóban van pár cwm letöltési lehetőség a gyári romok linkjénél. Azért a mentésed megnéznéd,hogy a custpack mappában milyen build.prop verzió van? A v60O-t kergetem régóta,hátha meg van még valakinek..
THX
-
tpeti78
senior tag
Root-old, és utána fagyaszd a számodra feleslegesen futó appokat. ( Pl. BloatFreezer-el, a google segíteni fog
) Utána ha gariba vinnéd, vagy ilyesmi, unroot előtt felolvasztod a fagyasztott dolgokat, majd unroot. Így nem törölsz semmit, nem kell backup, stb. De vigyázz, rendszer alkalmazásokat nem csak törölni, fagyasztani sem szabad.
Így nem fognak futni a háttérben.
-
törölt tag
ahoz hogy recorveryd legyen kell a root. de ha megvan a root ès nem akarod a facebookot törölni mert csak hasznàlod(gondolom), akkor amit fentebb ìrtam progit szedd le playröl ès àllitsd extrèmre. megoldodik a kevès memoria problèmàd.
De hamarosan csinàlok egy listàt hogy milyen programokat lehet biztonsàgosan törolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest