- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
biega
aktív tag
Mellesleg abban maradtunk, hogy egy új broadcom kártyát küld cserébe, erre lett használt marveles, ezen már ki sem akadtam, csak a használt állapota zavar, egy koszos USB-s kábel nylonzacskójában jött a borítékban, nesze neked antisztatikus zacsi
Szerintem tényleg hagyhatjuk, aki venni akar, reméljük beleolvas a topicba előtte.Köszönöm a türelmeteket.
-
YouCanCANON
aktív tag
tévedés... nem vesztek semmit...
másik dolog, ez az ügylet nem a PH-n ment, akkor innentöl itt szerintem sok köze nincs hozzá a moderátoroknak...
másik dolog pedig, az, hogyha vásárolsz boltban és kipróbálás nélkül visszaviszed nem tetszik cimszó alatt, akkor nem fogják kicserélni...
én kicseréltem, kicsit megkésve (mert csak PCI-X és PCIe karim volt) egy gigabites, menedzselhető 3Com karira ami nem hinném, hogy egy vacak. az eredeti karit ami uj és dobozos volt visszaküldted bontatlanul... innentöl kezdve egy szónál többet nem fecsérelek rád
részemröl téma lezárva, mert nincs miröl beszélni, és amugy sem itt rendelted
az meg hogy kit miért tiltottak ki... hát nem ilyen dologért, ez az egyik hanem a politikai nézeteimért. alkatrésszel meg nem volt gondja még senkinek! Te meg...
-
old gray
addikt
Nem kell 2k-ért egy D-LINK gigabites lan-card? ez lenne az
-
greatchaos
addikt
pofátlan 5k-ért használt terméket, ill, ha ténylegesen az általad elmondottak alapján történt minden /kérted, hogy ne realteket adjon/, akkor a problémád mindenképpen jogos, a használt ról nem is beszélve... én abban a pillanatban küldtem volna neki vissaz, aztán tegye, ahova akarja...
nem ez az első problémás esete...
mod:
Vandit. második sor
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest