- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Drága uraim, akinek info kell BENKED BARNABÁS fiatalúrral kapcsolatban, nyugodtan keressen priviben, még a címét is tudom.
-
oregcsóka
őstag
Igen, nekem végül is hatásos fenyegetésre visszautalta pénzt a gyerek. Csak egy picikét elkésett vele, kb, három órát, mert akkor már voltam a rendőrségen, és feljelentettem. Szerencsém volt, foglalkoztak az üggyel, igaz vittem mindent amit ki tudtam nyomtatni a csalással kapcsolatban. Mondták, hogy mivel 20 ezer forint alatt van a kár, átküldik a jegyzőnek, és ő fog eljárni hivatalból szabálysértési ügyként.
Nomármost, mire hazaértem, meglepő módon rajta volt a pénz a számlámon, felhívtam a vizsgálót, és közöltem vele is, erre ő azt mondta, hogy személyesen kell visszavonnom a feljelentést. Sajnos ez, a mai napig kiment a fejemből....
Két nappal ezelött kaptam egy mailt a figurától, hogy minek jelentettem fel, hisz visszautalta a lovét, és hogy behivatták a jegyzőhöz, és kérdőre vonták, nyilvánvalóan az összes bizonyíték náluk volt, hisz én csatoltam az utalásról készült jpg-t is.
Az már egy másik történet, hogy én már ekkor nyomon voltam, és mindent tudtam a gyerekről, a címét is, és hogy rengeteg embert átvert már. Végül ha nem foglalkoztak volna érdemben az ügyemmel, megléptem volna a keményebb fokozatot, mert hát megterveztem azt is.
Dióhéjban ennyi a történet. -
oregcsóka
őstag
Elküldtem...
-
oregcsóka
őstag
Elment a privi mindenkinek...
-
oregcsóka
őstag
Természetesen ha bárkinek bármilyen infora van szüksége ezzel kapcsolatban, segítek.
-
oregcsóka
őstag
Nos uraim, köszönöm a segítséget mindenkinek, lezárult a dolog, akit érdekel a történet, szivesen leírom priviben. Nyilvánosan nem igazán szeretném, mert olyan is olvashassa, aki visszaélhet vele.
-
oregcsóka
őstag
válasz
FehérHolló #593 üzenetére
Nos, azt nem tudom bizonyítani, hogy másokat mivel csapott be, nekem is csak információim vannak róla, a károsultakat nem ismerem, de az én károm akkor is 10.500Ft.
És ha nem tesznek semmit, tovább folytatja az emberek becsapását, és röhög a markába. -
oregcsóka
őstag
Na, nyomon vagyok. Megvan a figura, tudom a pontos címét, és egyéb dolgokat is sikerült megtudnom róla. Telefonja nincs, egy munkanélküli tróger, ebből él a kölök, hogy emebereket csap be. Nagyon sok embert becsapott már. A baj csak az, hogy tőlem 250km-re lakik.
Szerintetek a rendőrség fog vele foglalkozni, ha feljelentést teszek? -
oregcsóka
őstag
Köszönöm szépen az ötleteket, tettem lépéseket az ügyben, nem hagyom ennyiben, természetesen. A topicnyitás is jó ötlet, ha nem boldogulok egyedül, meglépem azt is.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest