Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apholyon

aktív tag

válasz drzozo #26779 üzenetére

Ha még nem döntöttél:

Nekem is CM.041PDW van. Gyakorlatilag a CM.041K + lángrejtő + behajtható tus = CM.041PDW. Én is K-t akartam, de mivel a PDW konkrétan 25k HUF volt (féláron) újonnan akciósan, nem sokat teketóriáztam. A tus meglepően korrekt, de én nem használom (1 perc lekapni), kifejezetten rövid távra, épületharcra vettem. Én mondjuk nem cseréltem benne gumit, meglepően korrekt a gyárim, megvárom, míg szétmegy. Én is olvastam a legendákat, a tapasztalat az, hogy dobozból kivéve, kipucolva, 50 métert visz, de a hatásos lőtáv kb. 35-40m. Nem tudom új gumi mennyit húzna ezen, de egyelőre nem is érdekel, kültéren leginkább AK74-gyel tolom.

Pisztolyból 911 és M9 is van baráti körben, nem sok panasz volt rá. Én anno majdnem megrendeltem az M9-et (hangtompítós változatát), de aztán vettem egy USP-t (AEP) - kövezzetek meg, sokat lőttem gázos pisztollyal, hangulatos, meg minden, de ez verhetetlen, igénytelen, pontos, imádom :R (rajtam kívül mindenkinek gázos van, de ketten az első próba után vettek AEP-et is :U )

@werszomjas: megéri, mi is ilyet használunk, jó minőségű. Anno én is Guarderrel kezdtem, arról váltottam erre, ég és föld. :K

Új hozzászólás Aktív témák