Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
drzozo
üzenetére
Ha még nem döntöttél:
Nekem is CM.041PDW van. Gyakorlatilag a CM.041K + lángrejtő + behajtható tus = CM.041PDW. Én is K-t akartam, de mivel a PDW konkrétan 25k HUF volt (féláron) újonnan akciósan, nem sokat teketóriáztam. A tus meglepően korrekt, de én nem használom (1 perc lekapni), kifejezetten rövid távra, épületharcra vettem. Én mondjuk nem cseréltem benne gumit, meglepően korrekt a gyárim, megvárom, míg szétmegy. Én is olvastam a legendákat, a tapasztalat az, hogy dobozból kivéve, kipucolva, 50 métert visz, de a hatásos lőtáv kb. 35-40m. Nem tudom új gumi mennyit húzna ezen, de egyelőre nem is érdekel, kültéren leginkább AK74-gyel tolom.
Pisztolyból 911 és M9 is van baráti körben, nem sok panasz volt rá. Én anno majdnem megrendeltem az M9-et (hangtompítós változatát), de aztán vettem egy USP-t (AEP) - kövezzetek meg, sokat lőttem gázos pisztollyal, hangulatos, meg minden, de ez verhetetlen, igénytelen, pontos, imádom
(rajtam kívül mindenkinek gázos van, de ketten az első próba után vettek AEP-et is
)@werszomjas: megéri, mi is ilyet használunk, jó minőségű. Anno én is Guarderrel kezdtem, arról váltottam erre, ég és föld.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(rajtam kívül mindenkinek gázos van, de ketten az első próba után vettek AEP-et is
)