Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Elképzelhető, hogy beszállnék a rendelésbe, de egyelőre függ egy fegyver eladásától.
Kettő kérdésem lenne, rövid távon mindkettő mókolás/tuning nélküli állapotra vonatkozna.
A VSR mellé gondoltam venni valami kicsi, olcsó AEG-et esti játékokra (mivel sniper este kilőve), esetleg másodlagosként a hátamon hordva pisztoly helyett nagyobb játékokra, épületben használva.
CM041K SMG out of box, mennyire használható? Mennyire megbízható? Mennyire érzitek használhatónak pisztoly helyett? Gyakorlatilag mióta játszom, nem igazán követem nyomon az AEG vonalat, nem éreztem szükségességét, hogy legyen, de most, hogy alakulóban van egy normálisabb csapat, akikkel tudnék menni több napos játékokra is, úgy érzem, kellene valami. Ilyen árban gondolkoztam, mint ez. Fő szempont a helytakarékosság, nem akarok nagy távokat lövöldözni ezzel, este és épületben úgyis mindegy.
Co2-es (mindenképpen!) pisztoly tekintetében, 30-40k magasságában, mit ajánlanátok? Tudom, hogy milliószor ki volt már vesézve, vissza is olvastam, itt is, és fb-n is, de megnyugtatásként jól esne az irányba állítás.
Túlnyomó részt a KJW ment, azon belül is az 1911, és az M9. Szintén egyelőre out of box kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Peugeot, Citroën topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 5 Pro Fly More Combo + 1éves care
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Túlnyomó részt a KJW ment, azon belül is az 1911, és az M9. Szintén egyelőre out of box kellene.