Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazyboooy
újonc
Először is köszi a tippet @zoltankakuk . Ugyan is tegnap előtt benéztem az OBSIT.HU-nak az üzletébe és ott is vásároltam meg a multicam ruháimat. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Tegnap már játszottam is benne. Eléggé strapabíró anyagból készülnek a ruhák, bátran merem ajánlani bárkinek.
Kellene egy kis segítség. TG-ről szeretnék rendelni egy ilyen beretta pisztoly tokot, amit ugye rálehet fűzni az övre. Na most a leírásában az van, hogy ez csak azokkal a típusokkal kompatibilis, amin nincs szereléksín a cső alatt. A probléma viszont az, hogy nekem olyan berettám van, amin van gyárilag a cső alatt. Néztem képeket és nincs olyan óriási különbség a szereléksínes, ill. nem szereléksínes között, viszont nem merem megrendelni mert mi van ha mégsem jó bele.
Ja, egyébként nem találtam sehol (nem csak tg-n) olyan pisztolytokot, ami kimondottan csak a szereléksínes berettához lenne. Ezzel kapcsolatban valami tipp, ötlet? Vagy nekem az is jó, hogy ha valaki tudna linkelni egyet, ami kimondottan a szereléksínes berettákhoz készült.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest