Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lazyboooy

újonc

Először is köszi a tippet @zoltankakuk . Ugyan is tegnap előtt benéztem az OBSIT.HU-nak az üzletébe és ott is vásároltam meg a multicam ruháimat. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Tegnap már játszottam is benne. Eléggé strapabíró anyagból készülnek a ruhák, bátran merem ajánlani bárkinek.

Kellene egy kis segítség. TG-ről szeretnék rendelni egy ilyen beretta pisztoly tokot, amit ugye rálehet fűzni az övre. Na most a leírásában az van, hogy ez csak azokkal a típusokkal kompatibilis, amin nincs szereléksín a cső alatt. A probléma viszont az, hogy nekem olyan berettám van, amin van gyárilag a cső alatt. Néztem képeket és nincs olyan óriási különbség a szereléksínes, ill. nem szereléksínes között, viszont nem merem megrendelni mert mi van ha mégsem jó bele.
    Ja, egyébként nem találtam sehol (nem csak tg-n) olyan pisztolytokot, ami kimondottan csak a szereléksínes berettához lenne. Ezzel kapcsolatban valami tipp, ötlet? Vagy nekem az is jó, hogy ha valaki tudna linkelni egyet, ami kimondottan a szereléksínes berettákhoz készült. :) :)) :D

Új hozzászólás Aktív témák