Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
Derég ítram ide
Én is ilyen ház boldog tulajdonosa vagyok. Megmondom őszintén, (nem azért mert nekem ilyen van) de ez a ház nekem jobban bejön mint a 2-es változat.
Kb 2X tisztítottam már a ventiket. Természetesen az elülső venti tiszítása a nehézkesebb, de kb 5 perc alatt szét lehet kapni. Ha legközelebb tisztítom akkor összerakás előtt kissé megmoddolom, hogy a következő alkalommal ne kelljen annyit szenvedni vele.
No egy kis hűtés eredmény:
Prockó: 2,4G Cerka, 5% tápfesz emeléssel 3,01 G-n szalad, Thermaltake Fanless 103-al hűtve 45C.
VGA: Asus radeon 9600XT vivo 128-as, szintén passzív hűtővel (Zalman ZM 80D) szintén max 45C (kivéve Ati tool)
Be van kötve mind az elülső, mind az oldalsó venti, de tökig le van szabályozva. Van hátul is egy 8cm-es venti, hogy kiszívja a meleget, ezt előlapi panellel tudom szabályozni. (Hihetetlen, de 12cm-es ventit az istennek sem tudtam venni mostanában, vagy cska horror árban volt)
A hőmérsékletet előlapi panellel mérem (Nem bízom ilyen téren a szoftvers mérésben)
Tegnap próbálgattam mit bír az Ati tool, és felment a VGA-m hőmérséklete 47,5C-ra.
Amit feltekertem a potikat lement 43C-ra.
Az előlapi panel szenzorit megpróbáltam legközelebb rakni a CPU-hoz és a GPU-hoz, igy azok a thermaltake talpának tetején, és a zalman gpu tömbjének oldalán vannak.
Tudom hogy a cerka nem egy hőerőmű, de szerintem ha hátulra be van rakva egy venti, és huzatot csinálunk így a házban, bármit lehet vele hűteni.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #98 üzenetére
A képeken jól látszik, hogy az oldalsó venti pont a procihoz tolja a ''friss'' levegőt. Felnyomtam 12V-ra és még így elég halk
Ha nincs bekötve az oldalsó venti, akkor idle 44 fokos a proci, ha 5V-on jár, akkor 42, ha 12V-on, akkor 40fokos.
Gondolom full terhelésnél jelent ez inkább előnyt
Ja a képek: [link]; [link] -
Motion_Blur
félisten
A ház elején lévő 12-es venti ''megadta'' magát.
De mint utólag rájöttem, jobb is ez ígyA ház oldallapján lévő 8 cm-es venti elől is kiszedtem a T3-rácsot ==> sokkal halkabb lett a gép!!
Az oldaló ventinek 12V-on sincs akkora hangja, mint a T3-as baromsággal 5V-on!
Most 2db 8 centis venti megy hátul 12V-on és egy oldalt 5V-on (ennek nincs hangja!). A 2 8-ast majd lecserélem egy 12-esre, amit 5V-on fogok járatni. -
yamshee
tag
Kicsit elnéztem , találtam 2-es topic-ot.
-
kribe
őstag
Itt az enyém, még átkábelezés előtt...
[link] -
yamshee
tag
Esetleg az Aeroengine 2? Azt láttátok már?
-
tototos
addikt
Nekem is egy ilyen házam van. It vannak róla képek [link]
-
vaki
aktív tag
És igen, megvan a házam!!!
Fantasztikusan néz ki, ezekkel a sejtelmes kék fényekkel. Pillanatnyilag 2 gondom van vele:
1. Nem tudtak hozzá azonnal adni LEDes ventit hátulra. (bár ez csak ideiglenes probléma)
2. A szerelhetősége nem a legjobb pl az USB csatit fél évig rakosgattam a lapra, nem értem miért nem lehetett valahogy egyberakni a csatlakozót, mint a hátoldali kivezetéseknél szokott lenni.
Ja és kiderült, hogy nem kell levenni az ajtót, elfér így is hogy nyitogatom; és még jobban is néz ki sokkal
Amiben kellemesen csalódtam: a sok venti ellenére is halkabb, mint a régebbi konfigom(lehet hogy a procihűtő volt alapból a hunyó)
2 kérdésem is van még:
Morrisnak: nem lehet valahogy megoldani, hogy a szivacs állandóan legyen rögzítve, valahol belül? Én esetleg a venti mögé gondoltam, bár az elmondások alapján akkor sűrűn kell takarítani....
Ui. nekem is földközelben van a ház és a szobatakarítással nem vagyok valami nagy barátságban.....
Másik: szerintetek hátulra egy 8cm-es, vagy egy 12cm-es venti a jobb (elsősorban hang és nem hűtés szempontjából)? -
vaki
aktív tag
válasz
Motion_Blur #90 üzenetére
Kösz!!! Már meg is vettem (hű de messze van még a szombat.....)
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégén szeretnék egy Aerocool JR házat beújítani és van egy életbevágó kérdésem:
Le lehet-e szedni róla a meghajtókat fedő ajtót?
Ui. amiatt hogy balra nyílik, kicsit macerás mindig keresztbenyúlkálni a ház előtt ha akarok valamit. (Az USB is az lesz, de azt nem használom olyan gyakran)
Üdv:
Vaki -
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Nekem is Aerocool Aeroengine Jr. házam van, az előző házam is elég jól szellőzött, de ez....
Változások (fok):
CPU: 45ról 41re
MB: 32től 25re
HDD1: 33ról 27re
HDD2: 26ról 22re
Itt egy elég homályos kép: Bővebben: link -
XanD3R
senior tag
Lehet már valahol ilyen házat venni? Bővebben: link
A fekete kellene -
neology
csendes tag
Hö csű! Nekem is is ilyen házam van. Szerintem csak egy hátránya van. Az, hogy a környezetett mocskozul lehűti(nyáron ez elöny)!
-
Hintalow
senior tag
Oksi, akkor: az in dugaszt (12v) rádugom egy táp kábelre, mint bármi mást, és ha bekötöm az első nagy ventit, akkor azt már lehet szabályozni a potméterrel?, vagy az outot is mindenképpen be kell dugni?
-
Dtomi
őstag
nem röhögök én műszaki suliba jártam idáig de amíg nem láttam az in feliratot én is sokáig vakaróztam, még nem tettem össze a házam mert nincs + az alaplap. de ha te beindítod. beindítottad??? akkor látnod kell hogy mi történik! szóval először ne dugj rá semmit és a piros feketét se dugd rá sehova egyébként az a venti a sárga fekete pedig a potméter, namármost a gép fölső felében ott van 1 sima 12V s gyugó azt kösd rá a tápra és elvileg az a potméterre megy rá meg a bekapcs reset stb és a poti is erre a körre van rádugva szóval csak akkor dugj a sárga feketére valamit ha az történetesen egy venti és azt is ugyanazzal a potival akarod szabályozni mint a 12cm es nagy ventit az elején. ezt azért találták ki így hogy az oldalán lévő ventit is külön szabályzó nélkül tudd állítgatni! az oldalán a kis szürke tekerőke
-
Hintalow
senior tag
hát én ehhez síkhülye vagyok
, (vagy legalábbis most nagyon annak érzem magam) idáig is én raktam össze a gépeimet, de a modding egyszerűbb volt, nem voltak ventik + hasonlók, festékszóróval és öntapadós tapétával nyomtam...
de visszatérve: addig rendben, hogy a piros-fekete kábeles csatival működésbe hozom a ventit, de van 2 db sárga-fekete kábeles csatlakozó is egyiken input, másikon output felirttal, azokat mihez kössem? (nem kell röhögni, külkersuliba jártam, ott meg kevés elektromosságal kapcsolatos dolgot oktatnak)
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok nekem nemrég van ilyen házam, és a következő kérdésem lenne: elől a nagy venit lehet csak szabályozni az oldalán lévő potméterrel?
és hogy kell bekötni, hogy szabályozható legyen? van egy tápcsati ami a ventillátort hajtja meg, ez piros, (no problem a többi ventillátoré is olyan) és van ott még két sárga tápcsati input/output feliratokkal. ezeket is be kell kötni?
bocsi az amtőr kérdésemért, de gondoltam megkérdezem, mielött szétszedem az elejét bővebb információért... -
Morris
veterán
válasz
Phil Collins #76 üzenetére
Persze. Vedd le az elején lévő egész feket burkolatot. pöckökkel és csavarokkal van odarögzítva. Ezt kiszeded és már hozzá is férhetsz a turbinához
-
Phil Collins
tag
Tudna valaki tippet adni arról, hogyan lehet kiszedni az elejéről a rács mögül a turbinát?
Szeretném kiszerelni és/vagy egy további 12cm-es ventivel behelyettesíteni (halkabbá tenni a gépet).
Előre is köszi -
LLKobe
veterán
Hát kolléga nagyon szívesen segítek! Akkor az első lecke: azt a bizonyos szót nem úgy írják hogy ''luk'' hanem hogy ''lyuk''. Látod én ebben is rutinos vagyok, még szerencse hogy kettőnk közül legalább egy tud hejesen írni
Na nem offolom szanaszét a topikot, a topicnyitónak üzenem haogy tényleg nagyon zsír lett a kuckója! -
Tacso
aktív tag
-
Morris
veterán
Köszi!
A plexit olcsón meg lehet csinálni. jó kis kétoldalas ragasztó meg egy plexilap, amit az OBI-ból be is lehet szerzni potom pénzért.
Aztán már csak a házat kell kivagdosni! Könnyű meló lesz. sok sikert hozzá.
a kábelkötegelés viszont már egy kicsit macerásabb.
Én a 12V-os csatit meg a főcsatit akarnám még lecserélni, de ez nem egyszerű dolog. tönkre is vágtam emiatt 2 tápot, meg 8 egészséges ujjamat. Azóta várok a megváltásra...
[Szerkesztve] -
Morris
veterán
Ja, a szűrő pedig ilyen. kis korrekt talámány...
[Szerkesztve] -
Morris
veterán
-
Tacso
aktív tag
Láttátok az új AeroEngine-t?
Bővebben: link
Az a 14 cm-es venti az elején elég csábító! -
Morris
veterán
Lehet rajta segíteni könnyen. Ha van egy olyan dobozod amiben az alaplapod volt, akkor abban lennie kell egy vékony szürke (szűrő) védő cuccnak.
ebből kivágsz egy kis köralakot és működés közben odarakod a turbina elé. Nekem bejött. Hatékonyan szűri a port. és a beáramló levegő szívóhatása miatt ott is marad.
csak egy ötlet, de nem roszz. szerintem...)
-
perempe
veterán
-
fatboy89512
csendes tag
Csá!
Én is venni akarok egy ilyen házat, csak a junior típust, de nemtom, hogy a vinyó mennyire fér benne. Szeretnék bele gy Zalman CNPS-7700 Cu hűtőt, egy ABIT AN8 Ultra alaplapot, két optikai meghajtót, és egy winchestert. Ez nagyjából elférne benne? -
oO7
őstag
elnézést... elnéztem
de amúgy szerintem azon kívül a kis piros pöttyön kívül... ugyan az (vagy nem ?)
-
oO7
őstag
nekem is Jr lessz... mer az Sr az vmi drága
-
oO7
őstag
ééés akkor még valami
az első ventinek a plopellerje láccódik ki ? vaaaagy az első venti ahogy szívja be a levegőt úgy meghajt vmi plopellert ?
Amúgy mint mondottam ijen kétszínű UV/LED -es ventit szeretnék... szoktam látni hogy zöld/narancssárga vagy kék/zöld vagy ijesmi... lehet hogy előrre egy sima egyszínű is elég lenne mer a pereme úgysem láccódik csak a lapát -
Solad
addikt
A csere nagyon egyszeru. Venti meg attol fugg, hogy milyet szeretnel...
Bővebben: link -
oO7
őstag
azt viszont itt vki írta, hogy (bár kicsit neheszkesen) lehet cserélni az első ventit is... mennyiér lehet egy halk és szép UV/LED ventit szerezni... esetleg ijen kétszínűt ? mer akkor lehet hogy majd abbol is beújítanék valamikor
-
oO7
őstag
hi all!
Ilyen házat akarok én is venni... csak azt az egy dolgot tisztázzuk hogy hány venti is van benne ? van az ami az elején van (az beépített vagy cserélhető ?) van a plexin egy... és egy külföldi oldalon ojat írtak hogy hátul is van egy 12cm -es kék LED-es venti... namost ezzel a bizonyos háccsó ventivel kapcsolatban kétejem támatt -
Boxer001
veterán
Na emberek! tessék már sok véleményt írni erről a házról!
Lenne egy cpu vízhűtés+ilyen házikó egyben, de hezitálok! -
Xelo
addikt
áp! ma vettem ilyet! holnap lesz beleszerelve az alábbi gép:
AMD AthlonXp 2400+, Abit NF7-S2, 3×512MB DDR Samsung Ram, 60GB Seagate Barracuda 7200rpm, BFG 6800 OC, Codegen 400W... a házon alapból van 2venti, ami szerintem nemrossz még alapból sem, de azért még vettem rá pluszban egy szép elég halk(21dba) hütőt is rá mely 8cm es. A + hütő is Aerocool, már csak passzoljon a házhoz.. méghozzá egy Silence Quad Uv Led Fanos kis venti. Frame: Blue, Blade: Blue. szerintem igy nem lessz rossz a ház hütése. a Cpu hidegen tartásáról egy TT Smart and Silen 9 gondoskodik... -
DonElvis
aktív tag
Fiatalok, ti kaptatok a házhoz deszka alá távtartót, vagy alátétet vagy bármit? Mert én semmit. Simán rá van most csavarozva a deszka. (Lehet ezért vannak problémáim a géppel?) Vagy mindenkép kell alátét/távtartó?
-
SpiT
tag
Nekem van egy ilyen házam. Nem érdekel vkit egy 80as sata winyóért cserébe?
(Seagate/Samsung)
-
Kressss!
csendes tag
Szetetek nem hangos egykicsit a gyári aeroengine-ben a sok venti? mert én rá kötöttem a fan controlra őket, min. fordulaton, és csak így eglfogadható a zajszint... Sztem veszek majd olyan dupla turbinás 12 centis ventiket (már ha egyszer lesz vhol....)
-
skeet
csendes tag
valaki mongya már meg mennyi a levegő hőmérséklete két 12 centis ventivel ebben a házban, naaaaaaaaaaaa lécci lécci léccci
-
skeet
csendes tag
hmmm
-
DonElvis
aktív tag
Jaja jól mondod, ez a gond ezzel a házzal, hogy olyan mint egy porszívó.
Napokban anyáztam is mert először cska restartolt a gép, aztán el sem indult. Nah mondom zsir, valami tönkrement. Aztán kiderült hogy olyan szinten telenyomta a procihűtőmet a 2 venti, hogy az már képtelen volt viszahűteni. Sűritett lebvegőt hol kapni? Mennyit kérnek érte?
Ebben a házban szerintem ildomos lenne vizhűtést alkalmazni, vagy hátulra bepakolni még egy 8 centis ventit, hogy kiszivja valamennyire azt a raklap port amit a másik kettő befúj.
[Szerkesztve] -
Kressss!
csendes tag
Sztem is nagyon zsír a ház, csak az a problem, h. nagyon poros a cucc és hetente porolhatom... a sűrített levegőm bánatára...
-
skeet
csendes tag
ja és mennyi a levegő hőmérséklete egy ilyen házban? (és mennyi az ami már soknak számít?)
-
skeet
csendes tag
hi az érdekelne a házzal kapcsolatban, hogy olvastam asszem épp ph cikkben, hogy az alaplap felszerelésekor probléma lehet ha spéci hűtő van a procin (foglalat, mélyedések vmi hasonló)
valakit ért már ilyen meglepetés? és hogyan oldható meg? -
kBagyula
senior tag
Hi!
Jómagam tavaly ősszel vettem egy ezüstöt belőle. Azóta még 2 ismerősöm vett ilyen házat. Abszolút jó vétel szerintem.
Hűtésügyileg tökéletes, ventiket kell benne cserélni és full halk lesz az egész.
Hatalmas ötletnek tartom azt a 12cm-es ventit elől, pont a winyókra fújja a levegőt, nekem 2db 80GB-os Maxtor pörög a gépben az egyik 21°C-os a másik 30°C-os és minimum fordulatszámon van hajtva - amit a ház szabályzója enged.
Aki akar tehet hátulra még 2db 8cm-es vagy 1db 12cm-es ventillátort is.
Hátrányok:
- Nehezen szerelhető az előlapi 12cm-es venti, melyet csak az előlap levételével lehet cserélni/tisztítani.
- Iszonyat mennyiségű port és macsekszőrt (van macskám is és szeret hozzádörgölőzni az elejéhez) szív be belülre ami lerakódik a ház alján és az alkatrészeken. Nem túl gusztusos látvány hála a plexi oldalnak
Üdv,
kBagyula
[Szerkesztve] -
DonElvis
aktív tag
válasz
mr_knight #27 üzenetére
Üdv, nekem is ilyen házam van. Az USB bekötése nem a háztól függ hanem az alaplaptól. Az alaplapon fel kell legyen iratozva minden. A ház kábelcsatiajira meg rá van irva hogy melyik micsoda.
Szerintem küllemre frankó ház ez. Az előnyökről nem beszélek, inkább elmondom mi ami nem teccett nekem benne:
- Nehezen hozzáférhető/szerelhető az elülső ventillátor. (Milyen jó lenne ha egszerűen a fémhatású kerettel egyben, egyszerűen ki lehetne csavarni....
- A ház, hogy is mondjam csak...pontatlan. Kevés ugyan, de bizony van itt ott némi eltérés a szabványokhoz képest.
De mindezek ellenére azt mondom hogy ennyi pénzért ilyen ház, ajándék. -
mr_knight
senior tag
SZIASZTOK !!!! Látom régen látogattátok a totyikot...
Nem baj....
Lenne 1 kérdésem !
Eddig még nem kötöttem be az alaplapra rádugható USB kábelt az alaplap támogatja meg minden de kéne leírás hogy hogy is kell rádugni a lapra !!Mert eddig nem tudtam.. !
Tud valaki segíteni ebben ? -
Stef@N
tag
Sziasztok! Én is kiváncsi vagyok a Magic 3D-re, vkinek van már? Én egy S202-n vagy egy Magic 3D-n gondolkozom, csak az utobbiról, még nem sokat tudok...
-
Solad
addikt
Hellohello
Nekem Aeroengine Jr van, tehat a masik fajta, es szeretem, d van 1-2 kisebbfajta problema vele(szerintem mindket fajtaval):
1.)Hátul az agp portnal van egy szegecs, ami nem jo helyen van, mert kicsit megneheziti a vidkartya kivetelet-berakasat.
2.)A pci es Agp eszkozok lefogatasara szolgalo csavaroknal konnyen tonkremegy a menete a lemeznek, igy erre is figyelni kel.
tudom, aprosagok, de azert a precizios hatasat csokkentik a haznak -
AMD Power
titán
Havernak megvan kb 5 hónapja és kitönő véleménnyel van róla! Ennyi pénzért ez csak ajándék!
-
mr_knight
senior tag
Ja nekem is megvan már vagy 12 órája
de mindig teccik ittvan 1-2 kép amit csináltam.
Bővebben: link Bővebben: link Ezt elbaxtam de láthatóamugy erősebb 1 kicsival a fénye igazibol, szval jo néz ki na
-
popey37
addikt
nekem is ilyen van, de a bolti leirás kamu, mert aluminíum az nincs benne egy deka sem. attól függetlenül tök jó, a két 12 cm-es venti pont keresztbe huzza a levegőt, ha a plexit megforditod akkor az meg a vidkarira nyomja, lehetnének egy kicsit halkabbak is, de ha lszabályzod akkor elviselhető a hang.
Ha hőcsöves hűtés van benne akkor a hátsó venti pont a prociról viszi el a meleget.
szóval 12.5k-ért nem rossz vétel. és a külső sem rossz. -
AMD Power
titán
Egyik haveromnak van ilyen-e! Nagyon baba bár egy bajom van vele bal oldalas a ház, balra nyilik a nyitó ''kapu illetve a gép jobb oldalán van az USB. De amúgy nagyon jó kis ház!
-
mr_knight
senior tag
Na gyerekek megvettem, és nagyon nagyon jó !!!
Nem bántam meg. Figy ha valaki venni akkor elmondom hogy kell !!! 1. MUSTÁR-ba vettem uccso darab, van még 1 de annak hibája van stb stb 2. nem pánik az előlaőp bele lehet szeretni. 3. nagyon nagyon jó
VEGYÉTEK
-
slyking
csendes tag
jaja
én is szemeztem 1 ilyen drágával
csak most a kincstár nem engedélyezi!!!!!!!!
de nagyon jó
eddig rosszat nem is hallottam róla!!
úgyhogy csak ajánlani tom
----------AEROENGINE--------------- -
Lest4t
aktív tag
volt mikor én is gondolkoztam egy ilyen ház vételén , de igy utólag jobb hogy nem vettem meg.
még tetszett is de sztem is elég gagyu úgy ha jobban megnézed . jah meg még egy ha nem eszkábálsz bele porszúrőt egy centi vastagon fog állni a por !
jah meg a kisebbik nem valami nagy a nagyobbik meg már drága . -
béla12
tag
Na most fogok magamra haragítani pár emberkét.
Nekem nagyon nem tetszett ez a ház. A váza és az elrendezése még elmegy. Viszont az eleje! Hát az mint a piacos gagyi játéktelefon. Az anyaga szerintem gáz. A ''turbina'' is átverés, mivel a lapátot csak a mögötte lévő venti pörgeti meg. -
kiskubai
tag
szerintem elég barátságos egy kuckó, az ára is igen alacsony!!
-
nRu3
addikt
válasz
mr_knight #13 üzenetére
Ha nem tudsz németül az nem baj nézegesd a képeket
-
winamp
tag
-
nRu3
addikt
-
mr_knight
senior tag
AEROENGINE JR Bővebben: link
és JETMASTER JR Bővebben: link
Meik a jobb a kettő közül gondolom csak a kinézete a változás, nem ??? -
mr_knight
senior tag
találtam valamit
nece Bővebben: link hátha valaki okosabb lesz......
-
winamp
tag
Jó kis ház, nekem is ilyenem van.
-
Frigo
őstag
De van csak azok ide szoktak írkálni:
Bővebben: link -
mr_knight
senior tag
na mi van senkinek sincs ilyenje ?????
Vazzeg
-
mr_knight
senior tag
Sziasztok !
Gondolom sok embernek van ilyen féle háza. Ha nincs az se baj. Nekem lessz...... Szeretnék pár információt szerezni erröl a házról, tapsztalatot, kritikát ( nem igazán
), különféle jo dolgokat. Van rolla pár kép amit a netről láttam, eléggé jók, be is linkelek 1-et Bővebben: link. Nem is néz ki olyan rosszul, esetleg ha valakinek van még pár kép, akkor azt szívesen várom !!! Mert az mindig jól jön. És persze szeretném megtudni, hogy hol lehet kapni, ilyet ??!!! Annyit tudok, hogy az 1-ik az a MUSTÁR a másik az meg az AKVA. Arrol is hallottam hogy az AKVÁ-ba adnak hozzá + 1*8CM-es ventit hátulra, ez igaz ????.... na jo ennyi
majd a többit késöbb !!! HAJRÁ !!!!
JA ÉS MEIK BOLTBA A LEGOCSOBB ?????!!!!!!
(MODING)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest