Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
Derég ítram ide
Én is ilyen ház boldog tulajdonosa vagyok. Megmondom őszintén, (nem azért mert nekem ilyen van) de ez a ház nekem jobban bejön mint a 2-es változat.
Kb 2X tisztítottam már a ventiket. Természetesen az elülső venti tiszítása a nehézkesebb, de kb 5 perc alatt szét lehet kapni. Ha legközelebb tisztítom akkor összerakás előtt kissé megmoddolom, hogy a következő alkalommal ne kelljen annyit szenvedni vele.
No egy kis hűtés eredmény:
Prockó: 2,4G Cerka, 5% tápfesz emeléssel 3,01 G-n szalad, Thermaltake Fanless 103-al hűtve 45C.
VGA: Asus radeon 9600XT vivo 128-as, szintén passzív hűtővel (Zalman ZM 80D) szintén max 45C (kivéve Ati tool)
Be van kötve mind az elülső, mind az oldalsó venti, de tökig le van szabályozva. Van hátul is egy 8cm-es venti, hogy kiszívja a meleget, ezt előlapi panellel tudom szabályozni. (Hihetetlen, de 12cm-es ventit az istennek sem tudtam venni mostanában, vagy cska horror árban volt)
A hőmérsékletet előlapi panellel mérem (Nem bízom ilyen téren a szoftvers mérésben)
Tegnap próbálgattam mit bír az Ati tool, és felment a VGA-m hőmérséklete 47,5C-ra.
Amit feltekertem a potikat lement 43C-ra.
Az előlapi panel szenzorit megpróbáltam legközelebb rakni a CPU-hoz és a GPU-hoz, igy azok a thermaltake talpának tetején, és a zalman gpu tömbjének oldalán vannak.
Tudom hogy a cerka nem egy hőerőmű, de szerintem ha hátulra be van rakva egy venti, és huzatot csinálunk így a házban, bármit lehet vele hűteni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest