Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem a házzal kapcsolatban hogy ha vennék a deszkámra egy Asus Silent Square Pro cpu hűtőt ami elég méretes, akkor simán elférne a táptól?
-
Sickboy75
tag
Én azt gyanítom, hogy kell ehhez még valami. Az első venti szépen forog meg világít etc, de a szabályzó szerintem semmit sem csinál. Vagyis inkább visszakérdezek : Kellene hogy halljam, amikor lassul gyorsul a venti ? Gondolom valamiből csak észre kellene hogy vegyem, hogy tekertem rajta ... Nem ?
-
Sickboy75
tag
Sziasztok !
Hadd kérdezzek néhányat plz, látom ti kenitek ...
Nekem egy AeroEngine Jr.-BK-m van és a következő érdekelne:
1. Az oldalán van egy szabályzó, ami szerintem alapba semmit sem csinál. Mit kellene csinálnom hozzá, hogy legyen értelme annak, hogy ott van ? Azt hittem, hogy annak segítségével tudom az első 12 centis ventit vadítani vagy csitítani, de hiába tekergetem, pont ugyanolyan hangja van és - legalábbis így fülre - semmit az égvilágon nem csinál.
2. A hang. Szegényke így gyáriba nagyon zajos. Ugyanakkor valóban jól hűt. Van valami ötletetek, hogy mit érdemes csinálni vele ? Valami nagyon halk kék venti előre ? Nagyon vágó a hangossága (mármint a gépé ...) , amikor este lekapcsoom hirtelen ''síri csend lesz''. Biztosan már volt valaki, aki előttem jól megoldotta mind a szabályozó, mind pedig a halk kérdést.
Segítsetek plz !
Köszi előre is !
SB -
zserrbo
aktív tag
-
Ramius
őstag
válasz
zserrbo
üzenetére
Az egész rácsos rész előtt van szivacs, teljes szélességben.A venti előtt van a melegedős maxtor vinyóm amit 28 fokon tart. Szerintem ez elég válasz arra, hogy jut-e be levegő
Ja és a ház alján az előlapon van egy rés. Azt ragaszd le, hogy ne arra fújja a levegőt.
szerk.: a szivacs nagyon sok port felfog, de sokkal egyszerűbb ezt takarítani mint az egész házat
1 mozdulattal kikapom és kirázom. Kész is.
[Szerkesztve] -
zserrbo
aktív tag
Igaz nem látom a képen, hogy meddig van befelé eltorlaszolva a levegő útja, de így van még hatásfoka a ventinek? Tud még beszívni?
Amúgy meg így ránézésre ezzel max azt lehet megakadályozni, hogy a házba ne jusson be a por, de a ventinél még rendesen összegyűlhet a por. És kb ott vagyok, mint az elején, kivéve, hogy a házat nem kell takarítanom, de lehet nincs olyan hűtésfoka.
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Épp ma kukkoltam az ftp-re és azon agyaltam, hogy töröljem-e ezt a képet

-
zserrbo
aktív tag
Ebbe a házba lehet porszűrőt helyezni? Ha igen nehézkes?
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Szerintetek jól mutatna egy gravírozott üveglap az ajtón középütt, a logo helyén?
A függőleges ovális rész helyére gondoltam. -
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Per pillanat, a festék gyorsabb(mert nincs nagyon időm ilyesmire, elvinni meg nem igazán akarom)és olcsóbb(mert anyám vette). 1 képen már láttam ilyet, mármint gravírozás, és télleg jól nézki
Abba 1 skorpió volt bele gravírozva és oldalról világították meg.
De, hogy elistudjátok képzelni:[link]
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Ja, meg még csináltam még 1 hát inkább díszítésnek mondanám, dekor festékből(Tesco/Auchan-ban 3k) az Aero Cool logóját, és a plexire rakom majd fel.
Holnap linkelek be róla képet! Egész jól néz ki, még egyenlőre szárad. Mérnöki pontosságal munkáltam meg:levettem az ajtót, vittem ceruzát+papírt és lemértem az ajtón lévő logót, hány mm meg minden, átváltottam cm-be és a dekorral megcsináltam. 
-
Tom5
addikt
-
Kasza08
őstag
Törpe modding(
): levettem a rácsot a turbinától, sztem így sokkal jobban néz ki! 
-
Kasza08
őstag
válasz
Kasza08
üzenetére
Nya!
Addig forgattam csaeréltem dugtam össze vissza, míg most mindkettő világít
. Rájöttem, mivel 3 pin kapacitású volt a kapcsoló, de csak 2 kábel volt benne, egyiket kiszedtem, és be tettem a másik mellé, így vílágít!
a HDD led, meg meg volt fordítva!
Ekkora hülyeséget.
fejjel lefele van a csatin az írás, és így kellett rákötni! mind1, fő a siker! milyen szép erősen világít 
-
Kasza08
őstag
Istennek se akar világítani ez a hülye power led!

-
rhonin
senior tag
válasz
Kasza08
üzenetére
sajnos nekem mindkét optikai meghajtóm lg ugyhogy nekem nem lökik ki. Nem fikázni akarom az lg-t mert semmi gondom vele csak néha hülyül egy kicsit de amugy kafa kis szerkezet. az egyik ismerősömnek van pioneer 110-ese az nem hogy erősen de ugy löki ki a meghajtót. szerintem fele olyan gyorsan becsapja a tálcát mint az lgm. philipset még nem látam de durva lehet ahogy előadod.

-
Csapi007
veterán
Hello
Az télleg igaz hogy egy csapszegecs miatt nehézkes betenni a videókarit?
-
Ramius
őstag
Erősödött a kék fény a házamban
Egy neonnal gazdagabb lettem. -
rhonin
senior tag
válasz
Kasza08
üzenetére
nekem is mindig csukva van csak mikor bekapcsolom a gépet akkor kinyitom bekapcs aztán ujra becsuk. akkor szoktam megszivni mikor a dvd író ki akarja adni a tálcát aztán elakad
aztán koppanik egyet. meg lehet szokni. haveri körben mindenki csodálja szerintem nagyon tuti és még az ára is jó. 
-
rhonin
senior tag
válasz
Peet210
üzenetére
nem a plexit lecsavaroztam és ugy fordítottam hogy a bal alsó sarokban legyen és utána értelemszerűen mint az előzőnél ugy raktam fel a ventit meg a rácsot. most akarok beszerezni ata kábeleket kék uv-sat meg meg kábelharisnyát. amikor van egy kis pénzem akkor alakítgatom a házikómat.
nekem sajnos nem aerocool a hátsó 12centis hanem cooler master de mivel zalaegerszegi vok ezért örülök még annak is hogy ilyet be tudtam szerezni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''És akik azt mondják hogy nem jó ház azoknak túró a fülükbe''
Ez így van.
-
KoPy89
tag
Hello!
Nekem is egy ilyen házam van, jó kis cucc, nem tudjátok plexit lehet-e bele kapni hol? Mert történt vele egy kis balesetem

-
Tomi 16
őstag
Megint behalt a Totyik

-
Peet210
őstag

Főleg ha földön van a ház akkor tud sok port magábaszívni az első venti
Nem a 8-as ventit fordítottad meg a plexi helyett
Hát egy 12-es ventit én is belecsavaroztam, de ha már ájrokúl ház akó a venti is legyen az
És akik azt mondják hogy nem jó ház azoknak túró a fülükbe

-
rhonin
senior tag
amikor megvettem 1 évvel ezelött egy aerocool jr-sv házat nem gondoltam volna hogy ennyire népszerű lesz. de azért örülök neki. szerintem nagyon faszányos a cucc csak annyi gondom van vele hogy az elöl lévő 12centis venti elötti rács nagyon porosodik. én megfordítottam a plexit az oldallapon és most a vid. karira fujja a hideget a venti meg raktam bele hátulra egy coolermaster 12centis ventit plusz egy 30 centis neon van benne. meg uv-s kábelek ja és a procihűtöm is kéken világít. szerintem nagyon baba házat lehet belőle csinálni ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 27% - Corsair iCUE XC7 RGB ELITE LCD CPU vízhűtés blokk
- NJOY Titan+ 600 (80 Plus Bronze 600W ATX tápegység
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja és a ház alján az előlapon van egy rés. Azt ragaszd le, hogy ne arra fújja a levegőt.

Telefonnal meg elég kaki. 

de a pillanatragasztó mindent megoldott
.