- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
És igen, megvan a házam!!!
Fantasztikusan néz ki, ezekkel a sejtelmes kék fényekkel. Pillanatnyilag 2 gondom van vele:
1. Nem tudtak hozzá azonnal adni LEDes ventit hátulra. (bár ez csak ideiglenes probléma)
2. A szerelhetősége nem a legjobb pl az USB csatit fél évig rakosgattam a lapra, nem értem miért nem lehetett valahogy egyberakni a csatlakozót, mint a hátoldali kivezetéseknél szokott lenni.
Ja és kiderült, hogy nem kell levenni az ajtót, elfér így is hogy nyitogatom; és még jobban is néz ki sokkal
Amiben kellemesen csalódtam: a sok venti ellenére is halkabb, mint a régebbi konfigom(lehet hogy a procihűtő volt alapból a hunyó)
2 kérdésem is van még:
Morrisnak: nem lehet valahogy megoldani, hogy a szivacs állandóan legyen rögzítve, valahol belül? Én esetleg a venti mögé gondoltam, bár az elmondások alapján akkor sűrűn kell takarítani....
Ui. nekem is földközelben van a ház és a szobatakarítással nem vagyok valami nagy barátságban.....
Másik: szerintetek hátulra egy 8cm-es, vagy egy 12cm-es venti a jobb (elsősorban hang és nem hűtés szempontjából)? -
vaki
aktív tag
válasz
Motion_Blur #90 üzenetére
Kösz!!! Már meg is vettem (hű de messze van még a szombat.....)
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégén szeretnék egy Aerocool JR házat beújítani és van egy életbevágó kérdésem:
Le lehet-e szedni róla a meghajtókat fedő ajtót?
Ui. amiatt hogy balra nyílik, kicsit macerás mindig keresztbenyúlkálni a ház előtt ha akarok valamit. (Az USB is az lesz, de azt nem használom olyan gyakran)
Üdv:
Vaki
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest