- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
nem röhögök én műszaki suliba jártam idáig de amíg nem láttam az in feliratot én is sokáig vakaróztam, még nem tettem össze a házam mert nincs + az alaplap. de ha te beindítod. beindítottad??? akkor látnod kell hogy mi történik! szóval először ne dugj rá semmit és a piros feketét se dugd rá sehova egyébként az a venti a sárga fekete pedig a potméter, namármost a gép fölső felében ott van 1 sima 12V s gyugó azt kösd rá a tápra és elvileg az a potméterre megy rá meg a bekapcs reset stb és a poti is erre a körre van rádugva szóval csak akkor dugj a sárga feketére valamit ha az történetesen egy venti és azt is ugyanazzal a potival akarod szabályozni mint a 12cm es nagy ventit az elején. ezt azért találták ki így hogy az oldalán lévő ventit is külön szabályzó nélkül tudd állítgatni! az oldalán a kis szürke tekerőke
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest