Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaki

aktív tag

És igen, megvan a házam!!! :D :D

Fantasztikusan néz ki, ezekkel a sejtelmes kék fényekkel. Pillanatnyilag 2 gondom van vele:
    1. Nem tudtak hozzá azonnal adni LEDes ventit hátulra. (bár ez csak ideiglenes probléma)
    2. A szerelhetősége nem a legjobb pl az USB csatit fél évig rakosgattam a lapra, nem értem miért nem lehetett valahogy egyberakni a csatlakozót, mint a hátoldali kivezetéseknél szokott lenni.

Ja és kiderült, hogy nem kell levenni az ajtót, elfér így is hogy nyitogatom; és még jobban is néz ki sokkal :)
    Amiben kellemesen csalódtam: a sok venti ellenére is halkabb, mint a régebbi konfigom(lehet hogy a procihűtő volt alapból a hunyó)

2 kérdésem is van még:
    Morrisnak: nem lehet valahogy megoldani, hogy a szivacs állandóan legyen rögzítve, valahol belül? Én esetleg a venti mögé gondoltam, bár az elmondások alapján akkor sűrűn kell takarítani....
    Ui. nekem is földközelben van a ház és a szobatakarítással nem vagyok valami nagy barátságban.....

Másik: szerintetek hátulra egy 8cm-es, vagy egy 12cm-es venti a jobb (elsősorban hang és nem hűtés szempontjából)?

Új hozzászólás Aktív témák