Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Tanítvány?!?!?!Höhö...nem is tudom kik rakták össze MINDIG a géped...Mestereid ellen fordulsz?!Ifjú padavan?!
Az én gépemet csak ÉN raktam össze!!!Más kéz nemsegített benne!És szerintem ez a modding lényege...hogy TE buherálod a géped!Lesz amilyen lesz!Ízlések és pofonok...
Ezmár tényleg nem AEROCOOL AEROENGINE Jr topic...szerintem átkéne simán neveztetni,A nagy modding topicá...
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
Ez már maga a moddingtopic...
-
Csigger
őstag
nah hi skacok! szerintem is jó ötlet lenne! most én is gépház vásárlása előtt állok, aztán elkélne néhány tanács! igaz már a ház meglesz, azt már kinéztem, csak épp még kell bele hátsó venti! kék ledesre gondoltam, 8cmesre, egyenlőre elég lesz aztán majd veszek még bele! egyenlőre a ház legyen meg, aztán jöhet a ''tunning'' !
ek mi a véleményetek a mistralnál kapható evercool hűtőről? mer olyanra gondoltam! az nem rosz! bár legyen inkább aerocool kék ledes 8as az is????tán még beleférek a keretbe!! -
yamshee
tag
Tényleg gondolkozom egy profi modding topic nyitásán PH-n. Vélemény?
-
Csigger
őstag
köszi de már megtaláltam!!!
-
Csigger
őstag
és ezek mennyibe fájnak? pár száz forintocskák??? ezek a tápkábelelosztok
-
Tom5
addikt
Rengeteg modding topic van...keress rá a modding szóra...
[link]
Pl ez is... -
Csigger
őstag
ez amit mutattatok azt mennyiért kapok? és arra a tápcsatira van gondolom amit nem használok az alaplaphoz! vagy nem?
-
Tom5
addikt
A háztopic tisztára átment modding topicba!!!!
-
Csigger
őstag
hello all!! figz azt szeretném megtudni, hogy a hűtőventiket hogy lehet rákötni a tápra, mer nekem mindegyik tápcsati megy egy egy egységhez vagy olvasóhoz vagy hddhez!!! hogy lehet megalkotni? ilyen tápelágazásokkal??
-
yamshee
tag
Több is van még!!!!
Mutassam??? -
Tom5
addikt
-
Csigger
őstag
válasz
Freeman42 #252 üzenetére
hát figyu! az uv fénycső nem szereti ha kapcsolgatják mint a hülyegyerek!! egyszer bekapcsolod megy
aztán ha kikapcsolod és újra be
akkor esetleg csak azé ég egy darabig csak az egyik fele mer addig vesz fel áramot vagy nem is tom vmi ilyesmi van vele! szal ha csak a kis része ég akkor az emiatt van! -
Freeman42
tag
Ma eldöntöttem , hogy a következő dolog amit veszek a gépbe az egy táp lessz ma láttam egy nagyonjót akcióssan 13 000 volt titánium borítás 400 W beharisnyázott kábalek stb. csak most nincs rá pénz
De mellete akarok egy olyan hűtőt is ami kiírja a ventilátorra hogy mennyi a hőmérséklet az nagyontetszik láttam ma élőbe -
Freeman42
tag
Az miért van hogy bekapcsoltam a uv fénycsövet , utána kapcsolgattam és utána nemmment az uv fénycső csak egy kis rész világít halványan ez miért van és mitlehet ellene csinálni?
-
Tom5
addikt
Szitya:
Azon a 10Watt-on nemveszünk össze...Amúgy a 238-as hozzászólásban írtam,hogy Celeron-os konfighoz elég lesz a táp,mivel az adatoknál megnéztem a konfigot
,csak ez az Unipower vagy milyen márka kúrtára nem ismerős...de ha nembírná azt úgyis észreveszik!Nem?!
A Codegen 300as ról meg asszem nemnyitunk vitát...Igaz?!
Csigger:
Tápot is abban a linkben keresd amit tegnap adtam,csak a tápok besorolásnál!!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hello bello! és olyanokat hol lehet kapni?
-
Freeman42
tag
Nekem 300 w os codegen tápom van a régi házamból örököltem , és azt szeretném megkérdezzni, hogy van a gépem 2 dvd olvasó , 2 rendszerhűtő venti , és holnap veszek 2 neont meg lehet hogy 2 ventit ezt kibírja majd tápom?
-
Tom5
addikt
Hát az bizti hogy a Ventik is fogyasztanak de nem olyan egetverően sokat!Inkább attól függ milyen proci és vidkari van a gépben!Mert ha vmi P4 és vmi újgenerációs vidkari szörny akkor min 400W elkél a márkásabb fajtából(Enermax,Chieftech...)Nálam 1DVD író,2db winyó,előlapi panel,3venti,neon...világítos IDE kábelek és egy ATHLON XP 3200+,Radeon 9550en mellé egy 350es Cieftech tápom van...és simán elbírja a cuccost!Tehát egy márkás 350-es szerintem elég elég...
-
Freeman42
tag
Ja nekem 300 amvan az a gépen kívül elbír még 4 ventit és 2 fénycsövet?
-
Csigger
őstag
jajaj! azt feledtem el megkérdezni hogy sznted mekkora táp kőne bele? mer nekem most van 2db vinyóm 2db cd illetve dvd íróm és 350es tápom! sznted az elég lesz ezeknek meg a többi hűtőnek?
-
Csigger
őstag
jah jah! vágom vágom! én is a Mistralnál akarom megvenni, de már csak jövőre mer akkor tod lemegy az áfa 20ra és akkor egy pár száz forintot megspórolok amiből majd veszek bele egy hűtőt hátra és kész!!! fasza! köszönöm az infót!
ek erre a hűtőre gondoltam: http://www.mistral.hu/arlista.php?id_shop=5&id_cat=000097084#top
és ott vagy a szimpla 8asra vagy a ledesre!! -
Tom5
addikt
[link]
Katt ide!Itt konkrétan leírják hogy mizu van a házban!!!Amúgy igen!Első venti adott!Fordulatszám szabályzóval!!!Oldallapi is adott!Hátul 2db hely van,oda venni kell...nekem egy db AEROCCOL venti van hátul is ami kifelé viszi a cugot!Szerintem egy bőven elég!Felső részben nincshely ventinek...
Ja...linkbnen katt a ház nevére...
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
ahha! értelek, szal azér magas nyomású levegővel meg kell fujatni redesen akkor egy kicsit, de ek a hűtés azt mondod király!! akkor faxa!! kell egy ilyen!!! és nem is drága azt néztem! azt nem tod még hogy gyárilag melyik hűtő van benne? gondolom az alap első turbina az igen meg az oldalsó! és akkor hátra érdemes venni még bele egy aerocool hűtőt hogy ki is fújja a cuccot! fölül ennek van kivezetése???
-
Tom5
addikt
Hát egen...a por...Én kéthetente takarítom a picikét(Rakéta porszívó fújó üzemmódba,az mindent kivisz)mert eléggé porosodik!Dehát valamit valamiért!Hűtés szempontjából ennél jobb ház nemkell(szerintem),ebben a házban nemfog egyalkatrészed sem túlmalegedni!Azt garantálom!Gratula a jövendőbeli Aerocool ház tulajnak!!!
-
Csigger
őstag
hopp hopp! köszi srácok mindent!! akkor azt hiszem veszek egy ilyen házat! elég jól néz ki, és nekem most igencsak kéne majd a hűtés is! szal faxa egy cucc! márcsak arra lennék kíváncsi hogy mennyire szívják be a port ezek a ventik, illetve hogy mennyire fújják ki!! merhogy azér az sem mindegy!!
-
Freeman42
tag
Jaj de király holnap megyek computermode és megveszem a cuccokat
-
Freeman42
tag
Ja ez nemnekem szól akkó mindeggy
-
Freeman42
tag
Ja ok
-
Csigger
őstag
ja! és még arra lennék kíváncsi hogy szerintetek ez a ház milyen? az aeroengine jr? megfelelő a hűtés? mennyivel viszi le a hőfokot???
-
yamshee
tag
Megtaláltam már nem kell , köszi. Silentmaxx...
-
Freeman42
tag
Inkább vegyél Aeroengine-t
-
Csigger
őstag
hello skack! tud vki nekem mondani vmi infót az aerocool x202 számú fekete házáról???
köszi -
Freeman42
tag
Most láttam az aerocool oldalán 14 centis hűtőket nagyon zsír nemtom , szerintem itt még nemlehet kapni de majd bisztos behozzák , különben vanhozzá egy átalakító cucc hogy a 12centis helyekre rálehessen szerelni!
www.aerocool.com.tw
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest