Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
jóvan bakker, Chuck Norris a keresztapám
amúgy az volt a probléma, hogy a gépház helye jobb oldalon van, és ki volt nyitva, a lábam meg mindig beleakadt, aztán egyszer feladta
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
uff miket látok itt.. azt hiszem nem én voltam szerencsétlen, ennek az ajtaját kiba szarul oldották meg
nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xelo
addikt
áp! ma vettem ilyet! holnap lesz beleszerelve az alábbi gép:
AMD AthlonXp 2400+, Abit NF7-S2, 3×512MB DDR Samsung Ram, 60GB Seagate Barracuda 7200rpm, BFG 6800 OC, Codegen 400W... a házon alapból van 2venti, ami szerintem nemrossz még alapból sem, de azért még vettem rá pluszban egy szép elég halk(21dba) hütőt is rá mely 8cm es. A + hütő is Aerocool, már csak passzoljon a házhoz.. méghozzá egy Silence Quad Uv Led Fanos kis venti. Frame: Blue, Blade: Blue. szerintem igy nem lessz rossz a ház hütése. a Cpu hidegen tartásáról egy TT Smart and Silen 9 gondoskodik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Autós topik
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy az volt a probléma, hogy a gépház helye jobb oldalon van, és ki volt nyitva, a lábam meg mindig beleakadt, aztán egyszer feladta
nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok.