Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
-
Mobilarena

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mhorvat
üzenetére
sRGB -re állítsad, nem kell working CMYK...
Ha kevésnek találod akkkor ott a 16 bit mód is...
Illetve a képed méretét (pixelben) növeld meg, kis képnél vannak sávok, hiszen pl. 500 árnyalatot 300 pixel szélességben nem tud megjeleníteni szépen.
Felbontás legyen 300 ppi nyomtatáshoz. -
Agostino
addikt
válasz
Yushchenko
üzenetére
Üdv.
Akkor egyesével beszínezgeted őket, pl a CTRL+U segítségével, de ezer más módon is lehet. Ha egymásra is akarod rakni őket, akkor beállítod az átlátszóságot például.
-
Horka1
tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Red = vörös ?
Green = Zöld?
Blue = Kék?Tehát egy színhármasságot kell csinálnod?
Fekete-fehérből nem lesz RGB! Vagy nem tudok valamit!
-
Yushchenko
őstag
Ez egy iskolai feladat. Van 3 fekete-fehér képem, és úgy kell összeillesztenem őket, hogy az egyik R a másik G a harmadik B legyen.
-
Horka1
tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Mit akarsz tulajdonképpen?
-
mhorvat
senior tag
Köszönöm mindenkinek.

-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:Van 3 képem, és ezeket úgy szeretném egymásra illeszteni hogy egy-egy R-G-B színt egy-egy kép alkosson. Ezután jpg-be szeretném lementeni.
Előre is köszönöm!
Yush -
mhorvat
senior tag
Csak akkor látom, ha nagyon figyelek rá (PS-ben és bárhol máshol megnyitva). A szürke átmenetnél, ha jobban megnézitek, a kicsit hirtelen ugrás még csak leghalványabb jelét sem látjátok?
-
mhorvat
senior tag
válasz
BonFire
üzenetére
Na, akkor egy érdekes (vagy nem érdekes) dolog. Ugyanazokat a színeket használva, mint a Te képeden, csak függőlegesen húzva a gradientet ezt kapjuk. Ez nekem minimálisan, de csíkos. Viszont a Te képed, megnyitva PS-ba is, nem az.

Másik példa pedig, ez a szürke-fekete átmenet. Ez is elég csíkos nálam.
-
-
BonFire
veterán
válasz
Agostino
üzenetére
Mer' azt nem úgy kell csinálni. Döntsd el, mit akarsz! A Rectangle (téglalap) eszköz vektoros eszköz, a Feather pedig pixeles manipuláció. Ha kerekített sarkú téglalapot szeretnél, akkor a Rounded Rectangle (lekerekített téglalap) eszközt kell használnod vektorosan. Ha pixeles eszközzel szeretnéd létrehozni, akkor a Rectangular Marquee (szögletes kijelölő) eszköz kell neked, majd a Select (kijelölés) menüben a Modify->Smooth menüpontra. Ott megadod, mennyivel "puhítsa". Le fogja kerekíteni a kijelölés sarkát; látni fogod, hogy jó-e, még mielőtt kitöltöd.
Szvsz a Feathert el kellene már felejteni 2009-ben a CS4-ben. Nincs rá szükség, a CS4-ben főleg nem, amikor rugalmasan kezelhető a Maszkok panelen a dolog. Előre meg megadni a Feather értékét olyan, mint vaksötétben beugrani egy medencébe, amiben nem is tudjuk, hogy van-e víz.

-
Agostino
addikt
Üdv.
Adott egy, a [képen] látható téglalap. Rectangular tool-lal behúzom a kívánt mértéket, majd azt mondom, hogy feather, azaz kerekítse le a sarkokat. CTRL+I, mert azt akarok, hogy a képen látható két alsó sarkot le tudjam törölni, ezáltal hozva létre alul kerek sarkú téglalapot. Ha deletet nyomok, akkor nem élesen átszínezi a két sakor, hanem körülette x méreti sugárral, azaz átmenetesen, de én azt akarom, hogy élesen vágja le. Rem érthető voltam. : ))
-
BonFire
veterán
Lehet, hogy nem neked kellett volna CMYK-ba konvertálni. Én bármit küldök nyomdába, RGB-ben küldöm (a PDF-et is), és rájuk hagyom a konvertálást, meg a színre bontást és nem szokott fakó lenni.
A második lehetőség, hogy a konvertálás és a színre bontás oké volt, csak maga a nyomtatás lett elbaxva. Kicsivel több víz és kicsivel kevesebb festék fakó nyomatot eredményez. Főleg, ha kis példányszámú a nyomat, pl 10 vagy 100 ív, nem fognak még 200 ív papírt azért kidobni makulatúrának, hogy rendesen beállítsák a színeket. Tudom, hogy nem elegáns dolog, de így van.
Én nyomtattam anno 2 színes fociplakátot 100-200 példányban, és igencsak nehéz volt beállítani 10-20 íven a rendes festékezést. Többet meg nem lehetett rászánni. Így volt közte fakó is, meg túlfestett is. De az csak fociplakát volt, így nem számított annyira a minőség. Egy brosúránál természetesen az ilyesmi nem engedhető meg.
Az ilyen kis példányszámú, de jó minőségű nyomathoz éppen ezért nem érdemes offszet (sík)nyomtatást használni, hanem mondjuk mélynyomó gépeket. Igaz, ebből igen kevés van, és igen drága mulatság. De minőség.
-
BonFire
veterán
válasz
mhorvat
üzenetére
Most, hogy mondod, mit kell nézni, én is látom!
Amúgy egy nóném TFT monitoron nézem, de látszik. Viszont ez a háttér egy generált látványnak tűnik, és abból adódhatnak a hibák, hogy így renderelték a képet. Nem is úgy néz ki, mint amit PS-sel csináltak, inkább, mint valami 3D képalkotóval. Ott meg a szerzőn múlik, hogy milyen részletességgel renderel. Ha egy ócska lábbalhajtós géppel dolgozik, előfordulhat, hogy gyorsan szeretne végezni, ezért silányabb minőséget számoltat le.Ez a gradient például Photoshop CS4-gyel készült 24 bit RGB-ben és nem csíkos. Még a színmintát is az általad bemutatott képről vettem.
-
Met
nagyúr
Félig off
Corelben összeraktam egy speditőr naptár fejlécet. Az RGB képet át konvertáltam Corelben CMYK-ba majd mentettem egy Composite CMYK pdf-et.
Nos ezt kinyomta a nyomda és baromi fakóak a színek, kb mint a monitoron a CMYK kép.Mit rontottam el? Mindig így csináltam és eddig nem volt vele gond, igaz ezzel a nyomdával még nem dolgoztunk ilyen szinten.
-
mhorvat
senior tag
válasz
BonFire
üzenetére
De szépen félreértett itt mindenki. A linkelt kép egy hátteres oldalról lett leszedve, nem az én művem. A képet azért linkeltem, hogy megbizonyosodjak, nálam van-e a hiba. Ha Te tényleg nem látsz semmilyen csíkozódást (az égbolton sem), akkor talán a monitorommal van a gond? Te milyen monitoron nézed?
-
BonFire
veterán
A JPEG tömörítésre inkább a kockázódás jellemző. A sávozódás kimondottan az olyan képeknél fordul elő, ahol kevés a szín, pl a GIF-ek esetében. Gradientet tényleg nem szabad GIF-be csinálni, de ott csak 256 szín van, így érthető; míg mhorvat kimondottan 24 bites RGB-t emlegetett.
Abban még nem láttam ilyet. A 8 bites GIF-ben már igen. Azért említettem a nyomtatót, mert legtöbbször az a leggyengébb láncszem a folyamatban, nem szándékoztam bántani senkit, de tény.
Akit zavarnak a tömörítési zajok, az használjon PNG-t, az elég jó minőségű, vagy ha nagyon vájtszemű, akkor BMP-t. Ezenkívül még van egy rahedli formátum, amibe a PS képes konvertálni, nem pont a második legxarabbat (GIF után a JPEG) kell választani, ha már példálózik. Le kell renderelni egy BMP-t, PCX-et ugyanabból a munkából, és meglátjuk, csíkos-e a gradient.
És amennyiben egy mód van rá, munkánál a tömörített képeket mellőzni. Ne JPEG-ből induljunk ki, mert a végeredmény is ronda lesz.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet kikapcsolni hogy nagyításnál ne "rácsozódjon"?
-
Dexter68
addikt
-
mhorvat
senior tag
Miért lehet az, hogy a PhotoShop CS4-ben kevés a színárnyalat? Értem ezalatt azt, hogy, ha csinálok - példának okáért - egy fekete szürke színátmenetet, akkor sávos lesz a kép, nem egyenletes átmenetet kapok. Nyilván valami el van nyomva már alapból, mert más gép frissen telepített CS4-esénél is ugyanezt tapasztaltam. Beállítások:
- RGB Color, 8bits/channel
- Proof setup -> Working CMYK
- Proof colors: nincs pipa
-
válasz
8nemesis8
üzenetére
Nem, nekem a fentebbi van meg, CS2-hez.
Szerintem ha pl. a tutorial.hu oldalon az alapokat átnézed, akkor lesz képed arról, hogy mire kellene jobban gyúrni, bemész egy Libri boltba, és belelapozol, h melyik a megfelelő stílusban, részletességben és árban Neked.A tutorial.hu-n van egy lelkes mag, akik segítenek, de itt is kérdezhetsz. Nekem ez többet ér a könyvnél, de ugye nem vagyunk 1formák.
Ami biztos: a könyv tartalma véges, míg a neten a tutorialok száma a "kvázi végtelenhez" közelít...
-
8nemesis8
veterán
Köszi a segítséget!
Nem fotózok, elsősorban csak alapokkal szeretnék megismerkedni és később designhoz kellene.
Amit 3.linken linkeltél, azt kérdeztem én is, mert azt szemeltem ki, esetleg van róla több tapasztalatod?Linkeléshez, legközelebb használd a link gombot és akkor egyszerűbb lesz

-
válasz
8nemesis8
üzenetére
Szia!
Ha fotózol:
http://www.kiskapu.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=71001&VISIT=1Nekem ez van meg:
http://www.libri.hu/konyv/photoshop-cs2-1.html
ez is jó.Vagy ezt nézd meg:
http://www.libri.hu/konyv/adobe-photoshop-cs4-tanfolyam-a-konyvben.htmlA könyv 1 dolog, tutorialok tucatjai után lesz egész a történet szerintem.
-
Szerintem PS-ben is bontsd "alkatrészeire" az alakot, így minden részre tudsz külön színátmenetet, vetett árnyékot adni. Persze mindent külön rétegen. Illetve mindíg dobj egy új réteget, és arra rakj árnyékot, újabbra a fényeket, újabbra másik árnyék...
Ecsetek...? Háát én nem igazán használok, csak a "sablont": csillag, fénycsillanás, ilyesmiket. Van aki nagy ecsetmágus, de nekem a munkámban nincs is rá szükség.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Dexter68
üzenetére
Látom itt preferálod a Bibliát érdekelne, hogy vajon tudod e, hogy kb mennyi különbség van a cs4 legújabb és korábbi kiadás között?
Megérheti a 2-3ezer forintos többletet?
Ahol én akarom megvenni, ahova jár támogatás nekem könyvesbolt ott nincs Illés Gábor féle könyv sajnos. -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy szivességet, ha netán valaki tudna nekem benne segíteni.
Szeretnék iPhone-omra készítettni egy egyedi védőfóliát, aminek a háttere a következő mintáza lenni, mint ami a képen látható:
Kép-1 , Kép-2 , Kép-3Szóval fekete alap, és piros ill. kék csíkok lennének függőlegesen.

Ha valaki ki tudna hozni belőle valamit, azt megköszönném.

Előre is köszönöm türelmeteket

-
ToBeY
nagyúr
Hogy ne tünjek full amatörnek ezt banner-t úgy 3éve csináltam.
Lehet nem túl profi,de az enyém
banner -
Horka1
tag
Hát persze! Ugyan az mintha hátteret akarnál cserélni, illetve gyakorlatilag az is! Kijelölöd az alakot, akárhogyan, invertálod a kijelölést, és kitöltöd valamivel a kijelölt területet!
Csak én azért töltöm ki új rétegen, mert megszoktam őrizni az eredeti képet is egy rétegen, hogy ha kell esetleg, meglegyen! Meg azért 50-60 meg néha több réteg egy kép, mert a fontosabb elemeket meg szoktam duplázni és lerakom a háttér réteg alá a tartalék rétegeket! Persze időigényesebb, de nem fordul, elő, hogy jajj elbasztam és most honnan szedjem elő az eredetiket! Meg kísérletezni is lehet bátrabban így, ha mindenből van tartalék!A spájzolás, ősi emberi magatartás, ez a digitális világra is érvényesíthető!
Szerintem!
-
8nemesis8
veterán
válasz
BonFire
üzenetére
Köszi a véleményezésedet, igazából most kivettem könyvtárból ezt az említett könyvet és beleolvasgattam de eddig egészen jónak tűnik.
Lehet mégis a tutoriált választom miután ezt elolvastam.BoGyesz_24
Elsősorban ismerkedés a cél, mert mérnök-informatikusnak tanulok, most tanultam php-t meg adatbáziskezeléshez és oda csshez nem ártott volna némi kis photoshop tudás, csupán ezért szeretném megtanulgatni az alapokat. -
Dexter68
addikt
válasz
BonFire
üzenetére
Nekem van egy könyvem (csak tudnám, kinél), amit máig ajánlanék minden kezdőnek. Illés Gábor: Photoshop enciklopédia. Még a 4-es ps-t taglalja, olvasmányosan és nagyon profin, de minden benne van, ami kellhet. A másik meg Deke McClelland Photoshop Bibliája - nem tudom, hanyashoz jelent meg utoljára, de az is működik. A többi meg simán tutorialok végigcsinálásával fog menni.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Annyi tutorial van neten, hogy én sem tudtam vegyek e könyvet, de aztán találtam egyet ami pont olyan dolgokról írt, ami nekem akkor kellett. Nagyon jó minőségű és jól érthető, de fotósoknak készült, főleg portrékhoz.
ez a könyv az: Martin Evening - Photoshop CS3 for Photographers
Ezt a könyvet tudom ajánlani, de nem írtad, hogy mivel akarsz foglalkozni leginkább, úgyhogy nem tudom jó lesz e neked. Persze megjelent azóta a CS4 kiadás is. Van hozzá egy CD is amin a minta képek vannak és tutorial videók.Ezekről a témákról ír:
Photoshop Fundamentals;
Configuring Photoshop;
Basic Image Processing;
Camera Raw Image Processing;
Fine-tuned Image Corrections;
Image Retouching;
Layers, Selections and Masking;
Darkroom Effects;
Photoshop Filters;
Image Management;
Color Management;
Print Output;
Output for the Web;
Automating Photoshop. -
BonFire
veterán
válasz
8nemesis8
üzenetére
Sajnos legtöbben tutorialokból tanulunk. Így könyvekről, kiadványokról elvétve akad vélemény. Az az igazság, hogy a legrészletesebb könyv sem taglalja egyes részeit olyan kimerítően, mint egy-egy tutorial, ahol lépésről-lépésre le van bontva minden, és sokkal több az illusztráció.
Az ilyen könyvek nyelvezete száraz, egyáltalán nem élvezet olvasni; ennyi erővel a Helpből is tanulhatnál. Az meg hát ugye...?
A másik dolog, hogy a könyvekben tematikusan haladnak a tananyaggal, és esetleg olyan dolgokon kell átrágnia az embernek magát, ami gyakorlatban nem annyira hasznos. A program kézségszintű kezelését könnyű tutorialokkal kell kezdeni.
Persze, aki ismeri a könyvet, ne fogja vissza magát!
-
8nemesis8
veterán
Szeretném elkezdeni megtanulgatni használni a photoshopot, ehhez milyen könyvet ajánlotok?
Amit kinéztem az adobe féle, CS4 tanfolyam a könyvben című könyv.
Ha van róla véleményetek ellenvetés esetleg jobb könyv, nagyon szívesen várom.
Tudom neten sok tutorial és egyéb van. de szeretném ha lenne valami maradandó is a polcon
-
BonFire
veterán
Amit te kívánsz, azt művészeti (grafikai) iskolában évekig tanulják az emberek! Persze vannak kivételek, akik őstehetségnek születnek, de nem ez a jellemző. Nincs általános recept arra, hogyan lehelhetsz életet a figuráidba, mivel ez rajztechnikai tudás és nem programkezelési.
Elsősorban azt ajánlanám, ha sokat foglalkozol grafikával, vegyél egy digitális táblát. Nem muszáj, hogy nagy legyen, lehet A6-os is, de az minőség legyen, mert azzal tudsz hatásosan dolgozni. Az összes többi ezután következik.
Nincs olyan univerzális ecset, ami minden rajznál hatásos lenne. Főleg, hogy a figuráknak különböző az alakjuk és a méretük. Ha valaki tud rajzolni, annak általában elég a PS gyári ecsetkészlete. Esetleg díszítésnek használ néhány egyéb ecsetet, de nem azzal rajzol alapvetően.
-
Horka1
tag
Szerintem töltsd fel, hogy egyáltalán lássuk, miről van szó?
Meg mit értesz "életet lehelni bele"-vel? Ha keresnél, biztosan találnál valahol olyasmi figurákat, amilyenné ezeket akarod varázsolni, annak a linkjét is dobd be, hogy tudjuk, milyen irányú elképzelésed van! Aztán majd aki ráér, kísérletezget vele!Szerintem!
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Elmondom hogy jutok a problémáig. Megrajzolom a grafikát (nyulacska mesefigura), bescannelem, illustratorban körberajzolgatom, beszínezem a részeit (egytónusu színek) és importálom photoshopba ahol még egy kis életet lehelnék rájuk. Tudniillik ekkor még nincs rajtuk se árnyék, se textúra, sesemmi, és itt jön a gond. Eddig elvoltam a dolog nélkül, mert olyan szinten és olyan grafikákat csináltam ahol elég volt az egy színtónus, nem kellett vacakolni, de itt.. háát megdöglök. Gondoltam brushra, hogy azzal vacakolnék de eléggé ügyetlen vagyok meg amúgy sincsenek jó brushaim (itt ha kérhetnék pár tippet, ti honnan szereztek) de jobb lenne valami egyszerűbb megoldás. Nem tudtok ötletet adni, hogy tudnék életet lehelni a figuráimba? Így olyan laposak...

-
BonFire
veterán
Azért jobb, amit ViZion ajánlott (rétegmaszk) mert ha pont az üres területekre szeretnéd megjeleníteni a patternt, elég csak magát a maszkot invertálni. Katt a maszk bélyegképére és Ctrl+I. Így azon a területen jelenik meg, ahol eddig nem volt, és ahol volt, onnan tűnik el.
QuickMaskkal ez nem kivitelezhető, mert nem tartjuk meg a kijelölésünket. Habár a kitöltésből is vissza lehet nyerni a kijelölést (Ctrl+klikk a réteg bélyegképére), azt pedig ezután kifordítani (Ctrl+Shift+I), de mint látható, több lépésből áll a művelet és bonyolultabb.
Tehát én is jó szívvel a rétegmaszkot tudnám ajánlani e célra.
-
ToBeY
nagyúr
-
Horka1
tag
Hogyne találná? 2003-ban regisztrált, nem ma kezdte, mikor én elkezdtem itt fórumozni, már régi motoros volt itt! Nem is értem, hogy miért kérdez ilyen egyszerű dolgokat? Szerintem csak kíváncsi, hogy ki hogyan oldana meg egy ilyen dolgot! Felesleges ebből vitát, és főleg versenyt indítani! Olyan az élet, mint a Photoshop!
Adott keretek között adott eszközökkel, adott tudásokkal, mit lehet kihozni egy helyzetből! A lehetőségek kutatása, egy igazán jó elfoglaltság, az is egy tudás, amit te mondasz, meg az is amit én, és vannak még egyebek, ugyanerre a kérdésre!
És a kérdések sokszor, nagyon sokszor nem azért fordulnak elő, mert a kérdezőnek nincs válasza, hanem kíváncsi mások válaszaira!
Ezért nem szabad hülyének nézni senkit, mert ránézésből nem igen derül ki az igazság, sőt a látszat csal, mindig csal, és ez pont a Photoshop világában igaz!
-
-
Hááát, Te megbonyolítanád az életét...
Minek a Qmask?Kell egy új réteg, kitöltöd bármivel. Erre rá a pattern.
Ezen a rétegen maradva alul kattintasz a rétegmaszk hozzáadása ikonra.
aktívvá teszed a rétegmaszkot, azaz ráklikkelsz. B azaz ecset, és festesz feketével... ott "eltűnik" a réteg, így a pattern is. -
-
ToBeY
nagyúr
Nem értem hogy mondjátok.Van alap kép,ezen a pattern, majd layer mask és festegetés?
Valamit rosszúl csináltam, mert kompletten eltünt minden nem csak a pattern. -
-
ToBeY
nagyúr
Hogyen lehet egy pattern mitát csak részlegesen alkalmazni?Tehát itt-ott kilátszódjon az eredeti háttér.
-
-
Helló!
Nincs ilyen eszköz, mert egyébként bármiből készíthetsz kb. 2-3 kattintással.1. Tetszőleges alakzat, stroke, inside. Ezután a réteg kitöltését leveszed 0-ra (opacity alatt van, FILL a neve) így csak a belső keret látszik, az alakzat nem.
2. tetszőleges alakzat, kijelölöd (ctrl+bal klikk a rétegpalettán a rétegre), ezután a kijelölés menüben határvonal.
Ennyi remélem elég.
Nem hiszem, hogy ezért érdemes még pár eszközt feltalálni : ) -
ToBeY
nagyúr
PS-be nincs olyan eszköz amivel olyan téglalapot lehet csinálni, aminek csak a kerete van meg?Persze máshogy megtudom oldani,de jó lenne ha lenne rá egyszrű mód.
Ez szégyen paintbe van ilyen...
-
Horka1
tag
Indi és az Illu komoly programok nem? Profiknak! Érdemes egy-két szórólapterv miatt beszerezni ezeket?
Egyébként meg van a gépemen éppen Macromedia Freehand, meg Fireworks, azok közül nem alkalmas valamelyik ilyen célra? Mert, ezek vannak!
Egyébként az Illu meg az Indi között mi a különbség, és tulajdonképpen melyik mire van inkább kihegyezve? Mert sokszor találkozok a nevükkel, de igazából nem tudom, hogy pontosan melyik mire való?
-
Horka1
tag
Tudnátok mondani valami egyszerűbb kiadványszerkesztő progit? Nem kell, hogy profi cucc legyen, csak szórólapot meg lehessen vele csinálni azért! ilyen Publisher szintű valamire gondoltam!
-
Horka1
tag
-
Dexter68
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ilyesmikre gondolsz? Ez mindig attól függ, hogy mennyit akarsz áldozni rá. A legjobbak a Wacomok.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Tudom, kicsit OFF, ezért elnézést, de gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ilyesmiben az itteni hozzászólok közül:
tudtok ajánlani jó retusáló táblát?Photoshopban való retusáláshoz kellene (ajándékba), mivel úgy jóval könnyebb, kényelmesebb, pontosabb retusálási és kijelölési műveleteket lehet végrehajtani az egyes képeken.
Előre is köszi!

-
BonFire
veterán
Lehet, de a FireFox nem talál hozzá kiegészítőt, úgyhogy itt meg is halt a dolog. Szvsz senki nem fog azért keresgélni ki tudja meddig a kiegészítők között, míg meg nem találja a pont jót.
Egyébként pedig lementettem a videót és úgy néztem meg. Nem kötelező megtartani, de ha valaki nagyon kíváncsi rá, töltse le!

-
Horka1
tag
Én kicsit bátrabb vagyok! És ez tulajdonképpen, jobb kép minőséget ad mint a flash, érdemes ezt a divx beépülőt telepíteni! Én ezt használom, ha saját cuccot akarok publikálni! Persze a flash népszerűbb, de ez is feltörekvőben van! Ha viszont nem akarod használni, le lehet tölteni a filmecskét és azzal nézed amivel akarod! Mondjuk nagyon alap dolgot mutat be, csak gondoltam, hátha másnak is van ilyen problémája, azért tettem fel, de nem is szerkesztgettem csak nyersen ahogy van!
-
-
-
Horka1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy egy nóném TFT monitoron nézem, de látszik. Viszont ez a háttér egy generált látványnak tűnik, és abból adódhatnak a hibák, hogy így renderelték a képet. Nem is úgy néz ki, mint amit PS-sel csináltak, inkább, mint valami 3D képalkotóval. Ott meg a szerzőn múlik, hogy milyen részletességgel renderel. Ha egy ócska lábbalhajtós géppel dolgozik, előfordulhat, hogy gyorsan szeretne végezni, ezért silányabb minőséget számoltat le.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)