- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonajdoba
csendes tag
válasz
mhorvat #5332 üzenetére
en csak egy kepen dolgoztam. ahogy en eszrevettem itt a meloba nem ismerte fel a program a videokartyat. othon felismerte es nagyon szepen mukodik. es amint irtam a videokartyam sem eppen a leggyengebb
a gep telyesitmenyevel eddig nem volt gond sem a PS-hasznalataval de elromlott a videokartyam es kicsereltek azota van es a problemam.
hogy lehet felismertetni ??
-
ViZion
félisten
válasz
mhorvat #5290 üzenetére
Estleg ha TFT monitorod van, akkor azt a MONITOR NATÍV FELBONTÁSÁN használd.
Kiemelve, mert fontos.Másik, hogy lehetőleg DVI bemeneten, ne D-subon kösd össze.
És ha akkor is baj van, akkor másik monitoron megnézni, de másik gépen is nézheted,
ha szomszédban, vagy melóhelyen hozzáférsz.Ha közel hajolva nézed, akkor látod a képpontokat, ez normális...
Ha mindenhol csíkos, akkor sajnos már parázol. Álj le a cuccal amit tolsz, mert a szemednek ÁRT!
-
ViZion
félisten
válasz
mhorvat #5264 üzenetére
sRGB -re állítsad, nem kell working CMYK...
Ha kevésnek találod akkkor ott a 16 bit mód is...
Illetve a képed méretét (pixelben) növeld meg, kis képnél vannak sávok, hiszen pl. 500 árnyalatot 300 pixel szélességben nem tud megjeleníteni szépen.
Felbontás legyen 300 ppi nyomtatáshoz. -
BonFire
veterán
válasz
mhorvat #5275 üzenetére
Most, hogy mondod, mit kell nézni, én is látom!
Amúgy egy nóném TFT monitoron nézem, de látszik. Viszont ez a háttér egy generált látványnak tűnik, és abból adódhatnak a hibák, hogy így renderelték a képet. Nem is úgy néz ki, mint amit PS-sel csináltak, inkább, mint valami 3D képalkotóval. Ott meg a szerzőn múlik, hogy milyen részletességgel renderel. Ha egy ócska lábbalhajtós géppel dolgozik, előfordulhat, hogy gyorsan szeretne végezni, ezért silányabb minőséget számoltat le.
Ez a gradient például Photoshop CS4-gyel készült 24 bit RGB-ben és nem csíkos. Még a színmintát is az általad bemutatott képről vettem.
-
Dexter68
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest