- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Végigolvastam a témanyitó összefoglalót, és a kerestem az Adobe termékeket átfogó, élő topikot, de nem találtam. Ha nem idevaló a kérdésem, zavarjatok a megfelelő helyre:
Többféle Adobe programot is használok a laptopomon, a leggyakoribb a PS, a LR, de After Effect és Média Encoder is elég gyakran szükséges (és aztán még mások is). Win10-es oprendszerrel használom őket. Azt tudtam eddig is, hogy minden munka után több GB szemetet gyártanak ezek a programok a Username/AppData/Local/Temp mappába (ami azért is különösen frankó, mert ez a C meghajtón van és az egy SSD). De azt csak nem rég vettem észre, hogy bizony máshol is bőven szemetlnek ezek a programok, máshol is készítenek Temp mappákat. Tegnap majdnem 40 GB-ot hajítottam ki olyan helyekről, amikről nem is tudtam eddig (az 512 GB-os SSD kicsit most fellélegzett). Pl. csak a Camera Raw 2 GB szemetet csinált nem egészen egy év alatt (azóta van meg ez a laptop), de valami eszement eldugott helyen. A többi program is készít ilyen rejtélyes helyeken Temp mappákat, tele sok felesleges dologgal, amik nem törlődnek a a karbantartó progikkal, sem a Win saját lemezkarbantartójával sem.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e erre valami megoldást, hogy ne mindig egy fél nap legyen az Adobe szemetek kitakarítása? Illetve, hogy ha eleve Apple gépem lenne, azon is keletkeznek ilyen maguktól nem törlődő átmeneti fájlok? Már gondolkozom egy ideje egy Apple laptopon (sokkal praktikusabb lenne, mivel főleg ezekkel a programokkal dolgozom), de talán ez lenne a végső lökés.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged