- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Végigolvastam a témanyitó összefoglalót, és a kerestem az Adobe termékeket átfogó, élő topikot, de nem találtam. Ha nem idevaló a kérdésem, zavarjatok a megfelelő helyre:
Többféle Adobe programot is használok a laptopomon, a leggyakoribb a PS, a LR, de After Effect és Média Encoder is elég gyakran szükséges (és aztán még mások is). Win10-es oprendszerrel használom őket. Azt tudtam eddig is, hogy minden munka után több GB szemetet gyártanak ezek a programok a Username/AppData/Local/Temp mappába (ami azért is különösen frankó, mert ez a C meghajtón van és az egy SSD). De azt csak nem rég vettem észre, hogy bizony máshol is bőven szemetlnek ezek a programok, máshol is készítenek Temp mappákat. Tegnap majdnem 40 GB-ot hajítottam ki olyan helyekről, amikről nem is tudtam eddig (az 512 GB-os SSD kicsit most fellélegzett). Pl. csak a Camera Raw 2 GB szemetet csinált nem egészen egy év alatt (azóta van meg ez a laptop), de valami eszement eldugott helyen. A többi program is készít ilyen rejtélyes helyeken Temp mappákat, tele sok felesleges dologgal, amik nem törlődnek a a karbantartó progikkal, sem a Win saját lemezkarbantartójával sem.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e erre valami megoldást, hogy ne mindig egy fél nap legyen az Adobe szemetek kitakarítása? Illetve, hogy ha eleve Apple gépem lenne, azon is keletkeznek ilyen maguktól nem törlődő átmeneti fájlok? Már gondolkozom egy ideje egy Apple laptopon (sokkal praktikusabb lenne, mivel főleg ezekkel a programokkal dolgozom), de talán ez lenne a végső lökés.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest