Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
ViZion #20954 üzenetére
a hiba nálam van, mert rosszul kérdeztem. ezzel eddig igen keveset foglalkoztam. leírom újra, mert azt tudom, hogy egy frissen beírt szöveget hogyan színezek utólag, más lenne a kérdésem, elnézést, ha rosszul fogalmaztam!
szóval megcsinálok egy vízjelet, vegyünk egy egyszerűt, kevés szöveg kiírva, majd másik rétegre húzok alá egy pl. egyszerű vonalat ecsettel (vagy akármilyen formát), ezt a kettőt beteszem egy Csoportba, így együtt mozgathatóak! ez mondjuk így kész, majd áthúzom egy másik képre is, de ott más színben szeretném, mi a teendő? két rétegem van, lehetséges mindkettőt egyszerre színezni utólag?
illetve ha PNG-be lementett vízjelem van, azt lehet színezni utólag? ha nem, mibe mentsek le vízjelet, hogy utólag még alakítható, színezhető legyen? simán PSD-be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest