Hirdetés
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Muerte68
üzenetére
Win 10 alatt grafikai beállítások lesz ott apponként tudsz megadni, energiatakarékos, nagy teljesítményű és automatikus közt, itt a legegyszerűbb.
Mod.: de mondom újra ha az az MX 80 fokra felforr aránylag hamar akkor szerviz sanszos, hogy szar a gyári paszta. Se a 3500U se az MX250 nem indokolja a 80 fokot, sokkal trébbűl szellőző Vivoban sem tudtam 70 fölé vinni.
-
Muerte68
addikt
válasz
beach head
üzenetére
Ebben nvidia mx 250 videó kártya van .
Azt a beállítást hol találom egyébként? -
Muerte68
addikt
válasz
beach head
üzenetére
Nem tudom de megnézem köszönöm a tippet
-
beach head
senior tag
válasz
Muerte68
üzenetére
Egyébként ezt találtam még: "Arra figyeljetek hogy a Radeon beállításainál be kell állítani a játékokat Nagyteljesítmény-re mert különben az Integrált gpu dolgozik ami bár majdnem azonos értékű az RX 540 el de nincs annyi VRAM-ja ezért szaggatnak a játékok! " Ez nem lehet gond nálad?
-
coco2
őstag
Acershop-ból elfogytak a celeron n4000-el szerelt laptopok közül a hdd-sek (csak az ssd-seket hagyták meg). Van itt valaki esetleg, aki vásárolt azokból?
-
itouchfan
őstag
Sziasztok!
[link] - erről a laptopról mi a vélemény, tapasztalat?
Nagyon max 200k-ig keresek megbízható, gyors laptopot főként tanuláshoz, irodai alkamazásokhoz (office), netezéshez. Az Acer márkát ajánlották nekem másik topikban is, illetve ismerősnek is van, meg van elégedve vele.
Az elvárás a i3 10th gen, 8 gb ram, 256 gb ssd, illetve a FHD kijelző. 14" kerestem alapból, de nem igazán találtam, vagy ha igen, angol billentyűzettel.
Tehát a kérdésem, hogy megfelelne ez a laptop nekem, ajánlott ebben az ársávban?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Muerte68
üzenetére
Akkor ott valami más a gáz... APU játszunk blogban kiveséztem a 2500U-t. Elvileg szarabb a hűtése és nálam vígan fut, emelt TDP-vel is, egyedül utóbbihoz gyártottam alá hűtést már CBR600 hűtő ventikből.

SSD-vel, ARK 720p medium játszható, emelés nélkül 720p low azt hiszem az ARK mindent elmond így is róla...

GTA V is teljesen jó 720P Mediumban, fixen a tieddel lesz valami, a 3500U-nak eleve hűvösebbnek kéne lennie mint az enyémnek.
-
Muerte68
addikt
válasz
beach head
üzenetére
A régi gépem i3 volt 1gb dedikált videó kártyával 8gb ramal.
Mivel nem melegedett túl simán játszottam vele még a gta 5 is ment rajta
Alul van méretezve a ház meg a hűtés főleg a nagyobb proceszorhoz
Papíron jó a konfig de nem működik sajnos
Már megbántam hogy ezt vettem lehet hogy egy gyengébb procival is jobban jártam volna
Irodai grafikus dolgokra képszerkesztésre jó de játékra alapból nem
Pedig amúgy gyors a rendszer az ssd ről gyorsan feláll de nem univerzális laptop. -
Muerte68
addikt
válasz
beach head
üzenetére
Szerintem játékra egyáltalán nem
Ilyet vettem mondván jó lesz mert erősebb konfig mint a régi de gyakorlatilag 5 perc után elkezd melegedni utána a rendszer leszabájoz és nem megy rajta semmiMég a legócskáb játékok sem
Ha elküldöd újra pasztázni meg hűtés tuningra akkor talán -
beach head
senior tag
Sziasztok!
Erről a konfigról mit tudnátok mondani? [link]
Mennyire veszélyes a melegedése ryzeneknek?
Játszadozásra mennyire használható, kompromisszumok mellett? (low, medium settings, 720 p).
A gép maga búvíthető gondolom valamilyen hdd-vel?
Esetleg ennél jobb konfig 160ezer környékéig? -
szucstom
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Oké, talált, de még nem süllyedt
én speciel használok linuxot, abból is az Archlinux-ot, melynél nem lelhető fel amd driver, viszont alapvetően bele van építve az nvidia-hoz szükséges összes cucli.
Amit te linkeltél az valszeg csak ubuntura korlátozza az amd-s szoftverek használatát. De javítsatok ki, ha tévedek
-
coco2
őstag
Kicsit belekotortam az "amd driver probléma" ügyébe, és az offici oldalon ( [link] ) csak windows drivereket találtam amd proci / mobil gpu / dedicated gpu / chipset termékekhez. Linuxhoz semmit. Rosszul kerestem, vagy komoly, hogy linuxhoz nincsenek offici driverek?
-
Lionela
csendes tag
Erőteljesen gondolkodom új lapot vásárlásán, és hogy az aktuális kínálat alapján Acer-re váltok.
10 éve csak Asus laptopjaim voltak, ezért lenne pár kérdésem.
Mennyire megbízható az Acer, és mik a tapasztalatok a Mo.-i szervizével kapcsolatban?
A 2020-as széria közül a Helios 300-al, vagy esetleg Nitro 7-el szemezek. Pontosan ugyanolyan belső mellett (i7-es proci, RTX 2060-as videókártya) melyik jobb vétel úgymond?
Minőség és megbízhatóság szerint. (ár nem szempont)
Elsősorban a Helios 300-al szemezek, annak egy fokkal visszafogotabb dizájnja jobban bejön.
Akinek van esetleg valamelyik lepötyöghetné a tapasztalatait.
Ami kiemelten fontos lenne, hogy általános használat mellett (pl. meg van nyitva 3 weblap, egy word dokumentum, meg mondjuk valami videó is megy a háttérben) mennyire hangos? Mert oké, hogy játék közben felpörög, de hétköznapi használaton lehessen megmaradni mellette
Emellett a kijelző minősége érdekelne (a 2019.es Helios 300-asoknál az erőteljesen gyenge pont volt) valamint, hogy a hűtés mennyire működik, azaz a lakás téli fűtését nem ezzel szeretném megoldani.

Előre is közi a válaszokat.
-
Micsurin
nagyúr
Mi a baj a Ryzennel?
A 2500U-t lassan több mint 1,5 éve csépelem és eddig se driveres se hardveres gondjaim nem voltak a HDMI csatit leszámítva. Pedig igen csak kap rendesen, egyedül a ház ami érezhetően gyenge pontja.A U szériás i5-tel anno többet szívtam a VAIO-ban.

Tényleg érdekelne mert napi 10-15 órát megy néha még nem produkált semmi parábbat, Ryzen 3-as kis tesó is van legalább 2 az évfolyamunkon és közvetlen csoportunkban és mind elvan mint a befőtt, egy zsanér törést leszámítva.

-
coco2
őstag
az amd-s a szokasos amd driver bugoktol doglodik, raadasul amennyi amd procis alaplapot csereltunk mostanaban
Ajaj.. szemezgettem a ryzen 3200u-al mostanában. Nagyon megbánnám?
ezt toluk kene megkerdezni, gyartoi plusz garit evek ota nem lattam
Az AcerShop ezt válaszolta:
Minden gyári/alap felszereltségű laptopra 3 év gyártói garanciát vállal az Acer. Amennyiben Ön memória, hdd vagy ssd bővítéssel kéri a készüléket, a beszerelt hardverekre az AcerShop vállal garanciát. Minden esetben a központi szervíz foglalkozik az esettel, viszont ha az AcerShop által beszerelt hardverrel van probléma, akkor azt a központi szervíz eltávolítja a készülékből és visszaküldi az Ön részére, majd személyesen bármelyik üzletünkben tudja azt cseréltetni a hardverelem bevizsgálása után.Ha extra gyártói garanciával vásárolja a készüléket, annak szervizeltetését 4 illetve 5 éven belül szintén a központi szervíz kezeli. Viszont ebben az esetben az AcerShop által beszerelt hardverekre nem érvényes a +1 és +2 év garancia kiterjesztés, így azok minden esetben csak 3 év garanciával kerülnek a készülékbe.
Az Acer véleményét meg leginkább úgy lehet megkérdezni, ha akad itt valaki, aki gyári plusz garival vásárolt náluk laptopot, aztán az Acer warranty check oldalon rákeres a serial-ra, és az jelzi vissza, hogy igen, valóban annyi a gyári garancia idő.
-
sowi
őstag
ezt toluk kene megkerdezni, gyartoi plusz garit evek ota nem lattam....
3 év gari ha jol remlik tavaly julius ota van@Dhampir az amd-s a szokasos amd driver bugoktol doglodik, raadasul amennyi amd procis alaplapot csereltunk mostanaban...
az intelesnek szar a hutese, folyton bombolteti a ventit, olyan mintha valami el lenne cseszve a bios hutestablajaban -
Dhampir
félisten
Más:
Véleményed szerint mennyire sikerült az alábbi két széria?
Acer Aspire 5 A515 44G
AMD Ryzen 5 4500U + AMD Radeon RX 640Acer Aspire 5 A515 54G
Intel Core i5-10210U + NVIDIA GeForce MX350: -
coco2
őstag
És amit az acershop.hu árul, az mi?
-
Hali
Az Acer esetén hogy kezelik itthon ha másik EU-s országban lett vásárolva a laptop?
A felős kategóriás gépek mennyire megbízhatóak? (az új spin 5 a kiszemelt)Köszi
-
Micsurin
nagyúr
Nem lehetetlen.
Én is mindent körbe szoktam fotózni amit garira küldök.
Mióta egy hibátlan kijelzőre hivatkozva nem akartak alaplapot cserélni a Cordon-ban az Xperiámban azóta fixen fotózok. Ott is volt hal és szatyor effektus mikor kértem a repedést fotózni bekapcsolt kijelző mellett úgy, hogy a Build és IMEI látszódjon.
Egy egy szerviznek főleg itthon bicska nyitogató a hozzáállása. Sowi nehogy támadásnak vedd, általánosságban írtam.
-
Amint visszaér, megírom. Meg csinálok normális képeket is.
@sowi
ezért erős a gyanúm, hogy nem a szóban forgó gép deszkájáról készült -kétség kívül jól nagyítható, és informatív- képeket nézünk.
mert ha megnézed őket, akkor látható, hogy az egyiken a nyák szélén is van folyásnyom.
viszont nekem vannak képeim a gépről mielőtt elment a szervizbe... és én azokon nem látok folyásnyomot a deszka egyik szélén sem.
de mondom amint visszajön a gép, szétszedem, és megnézem. -
coco2
őstag
Ez esetben szólj a szervíznek, hogy te elhiszed, hogy folyadék került a laptopba, csak azt nem érted, hogy a szervizes kollégájuk miért öntötte bele?
Már másoktól is hallottam vissza, hogy a mai laptopok furcsamód menetrend szerint mennek tönkre. Mintha digitális életóra lenne beléjük tervezve. Nem lehetetlen, hogy néha elromlik az óra. 10 éves notik jobban bírják, mint az újabbak.
-
Amúgy megkérdeztem anyámat, és sose törölgette át a laptopot mikroszálas rongyon kívül semmivel. Végzett a melóval, lecsukta a gépet, és ennyi.
De mivel garis a noti, ne akarjanak már lehúzni/hülyének nézni valakit.
Nyilván ha már nem lenne garis akkor más lenne a történet, csak itt a garanciális idő alatt történt egy tápelhalás, és b.sznak cserélni az alultervezett szarjuk miatt megdöglött deszkát.
És kizárólag netezésre, email-re, meg word-re volt használva a masina. Néha youtube-ra is, ez igaz. Élt 1.5 évet.Nekem az 17xr2-ben 55w-os i7 van, raid0+ssd, két 7970, rá van dugva két mobilvinyó, stb, erről játszom, erről filmezek 7 éve, és k.rvára nincs semmi baja.
Pedig jött velem Sydney-be, használtam repülőn, kapott villámot, de valamiért nem akar megpusztulni.
Talán mert meg van tervezve.
mod: és nem melegszik, simán böngészve tök halk, de pl witcher 3 max grafon tök jól fut, igaz akkor már azért pörögnek a ventik, dehát csak (egy 10 éves) notiról van szó na. -
-
-
coco2
őstag
válasz
Sarkany65
üzenetére
Az a video vágás csak nyiszálás / összeillesztés, vagy átkódolás is?
Ha újrakódolás is kell, a grafikai feldolgozás olyan teljesítményt visz el, hogy laptopnak szimplán nem tud olyan hűtése lenni, ami felhasználói kényelem szintjén tartja meg a hőmérsékletét, ha pedig korlátos hőmérsékleten tartod, nem lesz normális sebessége. Asztali gép kellene hozzá normális ventillátorokkal.
A linkelt laptop egyébként jópofi. Szó nincs róla, hogy ne lenne szép darab. Maga a jelenkori teljesítmény-laptop koncepció az, ami karikatúra. Gamer laptop meg egyebek. Fényképezkedni éppen jók, de tényleges használatban ha kihajtod, 10 perc után megsül rajta a tojásrántotta.
-
Sarkany65
csendes újonc
Sziasztok!
Laptopot készülök vásárolni főként videóvágásra, eddig egy acer aspire 7-es a befutó. Mit gondoltok róla, van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-7-a715-75g-72a0-fekete-matt-kijelzo-mar-3-ev-garanciaval-nhq88eu00h_mem16/13395/ -
coco2
őstag
Ha semmi más infó nincs, csak így a képek, akkor lehet, hogy a szervíz szívesen kihasználná a látszatot a fényképek alapján többet kaszálni. A mai világban üzletileg nem tudom őket elítélni érte. Az átlag felhasználó semmit sem akar fizetni, csak követelni mindent, és kajak nem érdekli, hogy a cégnek fizetnie kell a szakember munkaórákat. Alkalmasint bőven nem a képzett munkaerőt használják már, és akkor is a roló lehúzás szélén élnek mindig csak azt az egy napot éppen hogy túlélve. Nem kell rajta meglepődni, ha nem a legtapasztaltabb szakvélemény okoz szolgáltatási anomáliákat. Még ha egy Acer-nél nem is kellene csórósági anomáliáknak előfordulnia, éppenséggel lehet, hogy mégis előfordul.
Van 2 lehetőség. Amikor kezedben lesz a laptop, akkor fogod látni.
1. Ha folyadék kerül olyan mennyiségben egy notira, hogy az keresztül tud szivárogni a billentyűzeten, és szétdurran tőle egy szöcske az alaplapon, akkor a gombok között / alatt is ott lesz vastagon valami lerakódott hordalék anyag, ahogy a folyadék szivárgott lefelé. Jelenleg a fénykép azt sugallja, hogy az asszony szappanos vízzel nekiállt letörölgetni a billentyűzetet, és amolyan csurgóan nedves törölközőt használt hozzá, vagy én nem tudom mit. Ha elkövetett akkora "okosságot", akkor az most 150k-ba fog fájni. Egy új laptopot venni érdemesebb lesz, mint javítást fizetni. Aztán el kellene majd magyarázni neki, hogy számítógépet nem felmosóronggyal tisztítunk valami vízben oldható zselés izével, mint a járólapot, hanem alkoholos tisztítószerrel, amit akár slaggból verethet bele a laptopba egyenesen, és akkor sem lesz tőle kutya baja sem, mert direkt tervezve van az anyag minősége arra, hogy levegővel összevethető szigetelőként viselkedik, és hordalék mentesen szárad fel másodpercek alatt.
2. Amennyi elektronikai tapasztalatom nekem van, az már nem friss, de szerintem még elég gyakorlatias. Ha a gombok között semmit sem találsz anyagot vastagon lerakódva, meg kellene nézni azon a fekete szigetelőlemezen a lerakódott anyag vastagságát. Azt a fehér izét, amit a fényképen kb nem sok esélyem van azonosítani. Amikor kidurran egy olyan szöcske, mint ami ott szétsült az alaplapon, akkor a környezetéből felégeti az alaplapi védő gyantázást, a szöcske alatt hátramaradt gyanta-maradványokat, a beszorult mosószer lerakódásokat, a szöcskék alá cseppentett ragasztó cseppet, esetleg a hőkontakt javítás miatt alá cseppentett szilikont, akármi is volt a környéken, mindent. Normál esetben jó helyen volt az ott a szöcske alatt, nem zavarta a kutyát sem, és egyébként is úgy oda volt tapadva, hogy kimosni nem lehetett onnét. Viszont egy szöcske mikor kidurran, gyakorlatilag robban. Egy laptop úgy össze van préselve, hogy nem tud szivárogni a nyomás által préselt meleg levegő + gázban oldott hordalék sehova. Megy, amerre menni tud, és a forró légnyomás valamennyi anyagot is visz. Ha az a fehér színű akármicsoda mikron vastagságú lerakódáshoz hasonlít, az nem az az anyag mennyiség, amit beszivárgott folyadék visz kívülről befelé, hanem az, amit egy belső nyomás növekedés visz belülről kifelé. Ami meg a "folyadék"-ot illeti, nos, az történetesen demagóg egy dolog. A mai gyanták a mikro-rezgések miatt rugalmas alakváltozásra is tervezett elektromos kötések (valójában sokkal inkább rászárítások, mint forrasztások) világbajnokai. Bizony, folyadék tartalmuk van a kemencézés után is. Olyasmi, mint sivatagban a nappal 90 fokos napsütésben "csontszáraz" sivatagi porszemcsékre rakódott víz, amit kb 5-6000 G erő tart ott. Nem túl sok, de nem is nulla. Szóval meg kellene kérdezni a szervízt, hogy véleményük szerint mennyi volt az a folyadék mennyiség egészen pontosan?
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Biztosan nem. Mondom, semmiféle folyadék nem volt a gép két méteres körzetében. Vagy három. Hacsak a fali fűtéscsöveket nem számoljuk.
Nem tudom a képeket értelmezni, de tapasztalatból feltételezem, hogy a fekete az szigetelés a klavi irányába.
Ezeket, és ebben a méretben küldte a szerviz.
Jövő héten befut, aztán kiderül.
Nekem az AW-ben a proci felfele néz, más notim még nem nagyon volt (régen Dell, abban is felfele volt) A képek alapján ebben az acer-ben meg lefele néz a proci. -
KurtCobain
őstag
Feltételezésem szerint: a fekete rész a billentyűzet alatti terület. Ahol a sérülés az alaplapon van, az pedig ami ahhoz a területhez esik. Mert ha jobban megnézed a képeket, ott mintha lehetne látni a billentyű mechanikát, az alaplapon meg a CPU foglalat másik oldalát. Az én Acer-emben nem kell kivenni az alaplapot az újrapasztázáshoz, ebből gondolom, hogy az az oldal van a billentyűzet felé.
A képek alapján tényleg folyadék gyanús a dolog.
-
coco2
őstag
Kiegészítő információ kellene a képekről.
Az az első fekete fedeles kép milyen nézetből ábrázolja a notit? Amikor a laptop normál irányzékban van, az ott a teteje, vagy az alja?
A második képen ahol a szöcske meg van sülve, az a panel oldal felfelé néz normál esetben, vagy lefelé?
-
Nope, gyerekmentes övezet

Ezeket a szuper minőségű képeket küldték.
Elvileg jövő héten befut a noti, akkor szétkapom, aztán megnézem, hogy mi van vele.
Lehalt táp lett megállapítva, kiváncsi vagyok, hogy az állítólagos folyadék melyik részén van az alaplapnak.
Már csak azért is, mert van némi meglepi a tarsolyomban, és kiderül, hogy az eredeti deszka van-e a gépben

-
Édesanyám intézi, neki jött a levél. Én nem vádaskodok, szimplán tényeket közlök.
147.800ért javítanák meg a garis notit, ami előző este még működött, reggel meg nem kapcsolt be. Állítólag táphiba, amit befolyó folyadék miatti rövidzárlat okozott. (feltételezem, hogy alaplapcsere lenne, csak b@szik benyelni a nagyker)
Valami 17es acer, ha nagyon szeretnéd akkor megnézem, hogy melyik típus.
Annyi a konkrétum, hogy szerintük belefolyt valami, én pedig biztos vagyok benne, hogy nem.
Ismerem anyámat harmincpár éve, tudom, hogy egyszer beleborított valamit az előző notibjába, kifizette a javítást, levonta a megfelelő konzekvenciát, és azóta a szobába nem visz be semmilyen folyadékot, nemhogy letegyen valamit a gépe mellé.
Azzal dolgozik, azzal számláz, azzal intézi a céges adminisztrációit, stb.
Azon tárolja a kuglófom receptjét is, és most nem tud sütni
épp elég nagy csapás ezért ez nekem is
-
coco2
őstag
Időnként olvasom itt az acer topicon, hogy a cseh szervíznek esetleg sajátos meglátása van a minőségi szolgáltatásról. Ezek elszigetelt példák, vagy az egész szervíz egy digitális halálgyár?
-
Üdv népek!
Hosszú sztorit röviden:
Édesanyám 17es acer-ja másfél év után egyik reggel feladta a küzdelmet.
Kiderült, hogy alaplapi táphiba.
Gariba el, ott van két hete, most jött az árajánlat, hogy 147.000, mert folyadék van a gépben.
Ez eddig oké is lenne, a probléma annyi, hogy a szoba küszöbén nem megy át folyadékkal a kezében, nemhogy úgy üljön le a gép mellé.
Magyarán a cseh szerviz hazudik.
Mit csinálnátok a helyemben? -
Blue meth
senior tag
Rendben, köszi nektek! Akkor inkább leszedek mindent, az a tuti.
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
Lehet hülye kérdés, kicsit lemaradtam a notebookok világában, vettünk egy Acer laptopot, de telepítő cd nincs már benne.
Ennek az oka, hogy már csak digitálisan lehet letölteni a drivereket, vagy a Win10 annyira komplex, hogy már nem is kellenek külön driverek? -
-
helkin11
csendes újonc
Sziasztok.
Adott egy Acer Aspire ES1-731G-C2CG laptop.
Amint rátelepítem bármelyik win 10et(gond nélkül)vagy addig megy amíg automatán képernyőt és vidikarit konfigurál vagy ha nem adok neki netet akkor addig amíg én rá nem teszem vagy az nvidiás vagy az inteles drivert és össze is omlik a win(nvidia driver hibakóddal)aztán soha többé nem tölt be, a drivereket a hivatalos oldalról szedtem le 2016osak,nincs újabb ezeknél,G910M videókari van benne az apuson kívül,telepítés előtt win8.1 futott rajta hibátlanul,valakinek valami ötlet?Létezik hogy nem megy rajta rendesen a 10 csak a 8.1? -
coco2
őstag
Ha nincs információ a warranty status oldalon, akkor azt a választ nem az acer küldte. Nekem különben kicsit furcsa, hogy monitorhoz töltő (??) - esetleg tápegység?
Ha eltérő feszültségű cuccot rádugsz, kisülhet benne valami, és annak elektronikailag nyoma van. Villám- és túlfesz védelem minden ilyen a gyári tápban van külön. Ha villám vagy olyasmi van, az sül meg, és nem az eszköz. Ha a gyári tápnak kutya baja, az eszköz meg megsült, akkor bizony valami másra dugtad rá, és ott nem tudsz mellébeszélni.
-
M3aN
senior tag
Information for this product is not available. For further assistance, visit support.acer.com and select your country of residence.
-
M3aN
senior tag
A laptopnak a kijelzője ment tönkre, azt kérdés nélkül cserélték kerettel együtt.
A monitor garanciája lett elutasítva, amit azért nem értek, mert vásárlás után fali konzolra került, és a kutya sem nyúlt hozzá (a be és kikapcsoláson kívül).Még pozitív is lennék a hozzáállást illetőleg, ha rendesen lenne kezelve minden, de az, hogy egyik sem bírta még 1 évig sem, illetve a szerviz is ilyen, az rögzíti bennem, hogy Acert soha többet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest