Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellan
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom h találkoztatok-e már hasonlóval: adott 2 ugyanolyan típusú Acer laptop.
Az egyik random időközönként úgy gondolja, hogy elfelejt tölteni. Az ehhez a laptophoz adott töltő azonban vígan tölti a másikat, majd miután rádugjuk másik gép töltőjét "töltést elfelejtő" példányra az elkezd rögtön tölteni. Majd láss csodát minden visszaáll eredeti körforgásba és ismét tölt random időközig saját töltőjével (hónapokig).Elnézést a nyakatekert megfogalmazásért, de remélem h érthető a probléma.
Köszi a segítséget előre is. 
-
ben11
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Nekem tök ugyan ez van, csak hdd helyett 256 GB-os ssd van benne.
Az mx130-asok nem ips-sel vannak szerelve, de annyira nem vész szerintem a kijelző, mint sok helyen írják.Az egyetlen gondom ez a néha jelentkező kikapcsolás, de ahogy olvasom ez nem egy ritka betegség mostanában a laptopok között.

-
sowi
őstag
-
ben11
őstag
Mit és hogy kell rajta fixálni?
Btw ez történt velem:
Az új Acer aspire 5 a515-51G laptopom már 3-4.alkalommal játsza el,hogy egyik pillanatról a másik kikapcsol, mindenféle előjel nélkül. Ami közös volt talán az esetekben, hogy akkuról volt minden alkalommal.
Mi lehet a gond?
Találkozott már valaki hasonlóval?Emagtól rendelve, persze korábban nem hallottam a kétes szervizelésről és garanciális ügyintézésről..:/
-
sowi
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
igen, kell
-
-
szegeatis
csendes tag
Sziasztok!
Erről a típusról szeretném kikérni a véleményeteket:
Acer Aspire ES1-533-P19U Fateroméknak lenne, nem játszásra. Felmegy rá a Win7?
Előre is köszönöm!!! -
Beni2360
félisten
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Indításnál az F12 választani és ott a rendszert meghajtót amiről telepíteni akarsz.
-
sowi
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
legelso hozzaszolas, az eMMC pedig ott van a kepen, latszik a BIOSban csak nincs rajta semmi
-
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 1 A114-31-P4I2 típusú laptop. A problémám az hogy nem látja az SSD-t. Acer logo után azt írja ki hogy No Bootable Device. Ugye egy 64GB-os eMMC SDD van ráforrasztva magára az alaplapra, tehát cserélni nem tudom. A kérdésem az hogy mi lehet a megoldás ? Próbáltam külső HDD-t, Pendrive-ot rákötni, de azt se látta BIOS-ban.

-
válasz
lacko1971
üzenetére
Az általad írt laptop játékra jó lesz és a 60 Hz képfrissítés is jó, mert a legtöbb laptop kijelző és monitor kijelző nem tud ennél jobbat. Ha ennél jobb kijelző kell, akkor több pénzt kell fizetned érte.
Én ezt a laptopot tervezem megvenni magamnak: Acer Predator Helios 300 (17,3")
Két laptop közül nem tudtam dönteni*, de a Prohardver fórumán segítettek a döntésben.
*Lenovo ThinkPad T480 (14") és Acer Predator Helios 300 (17,3")
Itt olvashatsz arról, hogy mire fogom a laptopot használni: [01] [02]Acer Predator Helios 300 laptopban néhány dolgot fogok változtatni: kapni fog még 8 GB memóriát és így 16 GB memória lesz benne, 1 TB HDD tárhelyt kiszedetem és beletetetek a HDD helyére 500 GB SSD tárhelyt. Microsoft weboldalán vettem Windows 10 Pro operációs rendszert és majd azt fogom rátelepíteni az Acer Predator Helios 300 laptopra.
-
lacko1971
csendes tag
lacko1971
(újonc)
(Szerkesztés)Sziasztok!
Gyereknek szeretnék venni Acer predátort héten belül.
Keret 250000ft
Garanciával ,kicsit használtat.A kiszemelt megvan csak aggódok a 60hz képfrissités miatt ,és mert egy barátom nem javasolja.
Jó lenne ha "megszakértenétek" nekem hogy alkalmas e egy 16 évesnek.-Intel Core i5-8300H Quad Core + Hyper-Threading (8M Cache, 2.30 - 4.00GHz)
-15.6" Full HD 1920 x 1080 IPS LED-háttérvilágítású matt
-8GB DDR4 2666MHz
-Western Digital 250GB PC M.2 SSD
-1TB HDD 7200 RPM!
-Integrált Intel UHD Graphics 630
-Dedikált Nvidia Geforce Gtx 1050Ti 4GB Gddr5
-802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi 2.4 GHz és 5 GHz 2x2 MU-MIMO
-Bluetooth 5.0
-Gigabit Ethernet LAN
-Acer Crystal Eye Shdr webkamera 1.3Mpix, Dupla beépített mikrofon
-SD kártyaolvasó
-1x USB 3.0 (Power Off Charging funkció)
-1x USB Type-C (USB 3.1 Gen 1 5Gbps)
-2x USB 2.0
-1x HDMI 2.0 port
-1x 3.5mm headset/hangszóró + mikrofon kombó csatlakozó
-1x Ethernet (RJ-45)Köszi
Remélem tudtok tanácsot adni.
-
válasz
HUmenetke
üzenetére
Nálam is felszokott pörögni a ventilátor böngészés közben, de csak néhány másodpercig hallható a hangja max. kb. 10 másodperc*.
*Nem mértem az időt, de 1 percen belül van az idő, mert a Windows időpont kijelzése nem megy át a következő percre. Pl. 17 óra 53 perckor felpörög a ventilátor, de 17 óra 54 perckor már nem hallható a ventilátor. -
HUmenetke
tag
Sziasztok!
Lassan egy éve használok egy Aspire A515-51g-t, viszonylagos megelégedettséggel. A teljesítménye hozza azt, amit vártam tőle, viszont egy dolog az őrületbe kerget: a ventilátor indokolatlanul felpörög, rendkívül hangosan (böngészésre gondolok). Másnak is van ilyen jellegű problémája, vagy kifogtam egy deffektes darabot?
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
Acer megbízható szervizt tudtok nekem mondani ? Céges gépet kellene megnézni, miért nem indul power gombra. Állítólag le lett kávézva, de nyoma nincs (letörölték, belül lehet, lesz nyoma). Töltőt ha rádugjuk, lámpa kigyullad, az a része jó lehet még, viszont se töltőn nem indul, se anélkül.
Egy pár éves Aspire ES15, gar már lejárt, számla kell majd a javításról.

-
ben11
őstag
Szóval emagtól vettem BF keretében egy aspire 5-ös gépet.
Csupán egy aprócska dolog kerülte el a figyelmemet, nemzetközi billentyűzet..
Nincs hosszú i betűm, csak bill kombinációra..
Ettől még megérte a gép, a kijelző messze nem olyan ergya, mint aminek a tesztek leírták.
Holnap lecserélem ezt az endless os-t egy jó kis windows 10-re aztán meglátjuk mit produkál a gép. -
jksx
senior tag
válasz
FLD1987
üzenetére
"...mert csak a bal oldali USB csatlakozóval tudtam a Windows 10 Pro operációs rendszert a pendrivera tenni..."
Azért nem sikerült, mert mire a Win10 telepítő eszköz eljut oda, hogy kiírja a w10 telepítő képfájlt a pendrive-ra, addigra a port "inaktív" állapotba vált, még akkor is, ha az energiagazdálkodási lehetőségeknél ez a funkció le van tiltva. Több elcseszett kiírási kísérlet után ezt úgy oldottam meg, hogy amikor a telepítő program eljut a pendrive-ra íráshoz előtte kihúzom, majd visszadugom a pendrájvot.
A csodálatos endless os partíció menedzsmentje simán meg tudja fektetni a win10-es partíciót, régebbi uefi-biost is, telepítő usb-t, ezért erősen ajánlott dvd-re írt win10 telepítővel a diskpart-> clean alaklmazása... -
válasz
Azteeek
üzenetére
2018.11.26. 6 óra 6 perckor megnéztem a BIOS-ban a beállításokat és kipróbáltam az USB csatlakozókat és mindegyikben működött az USB-ről Bootolás. Valamiért rosszul emlékeztem (#32759) arra, hogy melyik USB csatlakozóval működik a Bootolás*.
*Lehet, hogy a külső USB DVD olvasó miatt vagy az miatt, mert csak a bal oldali USB csatlakozóval tudtam a Windows 10 Pro operációs rendszert a pendrivera tenni.Innét töltöttem le a Windows 10 Pro operációs rendszert.
Beteszek arról képeket, hogy milyen BIOS beállítással használom a laptopot Windows 10 Pro telepítésnél*.
*Csináltam olyan képet is, amelyiknél az USB Bootolás van hátul és olyant is, amelyiknél elöl van. Ha elöl van az USB Bootolás, akkor megjelenik a Windows 10 Pro telepítő miután mentettem azt, hogy elöl legyen az USB Bootolás. Amikor az SSD Bootolás van elöl, akkor az USB Bootolás nem működik. Viszont én visszaállítottam USB Bootolásról SSD Bootolásra a Bootolást, mert most nem akarom újra telepíteni a Windows 10 Pro operációs rendszert.

-
Beni2360
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
Köszi megtaláltam és beállítottam.

-
Beni2360
félisten
válasz
Azteeek
üzenetére
Nálam sem látszik csak az ami nálad.
Kérdésem, hogy a fennlevő rendszerről nem tudod elindítani a telepítést?
Ha igen akkor kilép és kezdi betölteni és utána törlés, forma,stb.
Én se tudtam elindítani és a fennlevő rendszert a vinyoról klónoztam át az SDD-re.
Más 5letem nincs, nálam még az F12 sem müxik és az engedélyezést sem látom.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen gépet 120 ezer Ft-ért. Szerintetek megéri?
Acer Aspire 5 A515-51G-35UD laptop, Intel® Core™ i3-8130U akár 3.40 GHz-es processzorral, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce MX130 2GB
A leírásban ips kijelző szerepelt, de ahogy olvastam, ez tuti nem az lesz. Milyen minőségű TN panel kerül ezekbe a gépekbe?
-
válasz
Azteeek
üzenetére
Acer Aspire 5 A515-51G-33Q0 laptopnál bal oldalon van normál USB csatlakozó a HDMI csatlakozó és a kártyaolvasó között. Nekem csak abban az USB csatlakozó helyen működik a Windows 10 Pro telepítése, ha a jobb oldalon lévő USB csatlakozókba dugom a pendriveot, akkor nem tudom telepíteni a Windows 10 Pro operációs rendszert.
-
Azteeek
tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen
És az egész azért furcsa nekem mert van a gépben ssd és hdd is. Szóval legalább azokat látnia kellene
Bár notebookokhoz nem nagyon értek -
Azteeek
tag
Sziasztok
Egy acer a515-51g-5828 as laptopra szeretnék windowst telepíteni az endless os helyett viszont a biosban a bootmenüben Nincs lehetőség a pendrive kiválasztására. Valaki tudna segíteni hogyan tudom előhozni a lehetőségeket?
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=46320181125_133353.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2018/11/46320181125_133353.jpg[/URL] -
jksx
senior tag
Hát ha mostanság végig ballagunk bármelyik üzlet kiállított laptopjait megnézve, azok igencsak egyforma kinézetűek (talán az oem gyártók miatt) lehet egyforma belbecsűek.
Szvsz. pont az Acerra (is) igaz, hogy pl. a beépített kijelző egy típuson belül lehet bármi (TFT, IPS).
Ez olyan szedett-vedett (azaz ócó kinai) benyomást kelt.
Lehet, hogy az "üzleti", vagy a "gamer" kategóriában már van eltérés, talán a minőség irányában, ha lehet egy (saját) kínai termék esetén ilyen fogalomról beszélni. -
hallador
addikt
-
hallador
addikt
Mit gyárt az Acer, ami notebook? , 2 A szoftveren felül.
Illetve mit tervez a notebookjai kinézetén felül?Abba max beleszólnak mit tudjon, meg kb milyen szabványoknak feleljen meg. Azért a Travelate 600-as sorozat elég penge volt ameddig volt. Ugye utódja sem nagyon van, mert az olcsóbb kategória is egész jó minőségű, így inkább az x349 meg a barátai is egyfajta Aspire, csak átcímkézve, minimális eltérésekkel. Így lehet a legjobban spórolni a központi szerviz mellett....
-
hallador
addikt
Hogy gyártaná az Acer? A Design sem az övéké, maximum a ház kinézete, meg a felirat. A többi az valamelyik OEM munkája lesz. természetesen igaz ez bármelyik mai gyártóra, bökj rá egy márka egy adott termékére egyiket sem gyártja a márka képviselője.
Gyártatja, de még ez is elég erős lenne.
Láthatóan az Acer az olyan egyedi modelleket, mint a TravelMate 600-as sorozat tűzzel vassal irtja, mert abban még volt egyediség, meg az ehhez mérhető valamennyi saját design is, de az pénzbe kerül, ezért nem is nagyon létezik már újabb kiadásban.
A hozzáadott érték, a BIOS, valamint a driverek fejlécezése lehet maximum. Semmi több.
Mint a többi márkánál is.
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Várható-e, hogy az Acer a 11,6" képátlójú notebookjaiból (Aspire, TravelMate széria) valamikor a közeljövőben ad ki AMD APU-val (lehetőleg Ryzen 3 vagy 5) szereltet is?
A jelenlegi kínálatukban én sajnos csak Intel CPU-val szerelteket látok.
-
Peter_
tag
válasz
Peter_
üzenetére
Még szeptemberben írtam Acer Swift 3 SF315-52 touchpad hibájáról, a multigesture funkciók nem működtek semilyen driverrel.
Most újra ránéztem az Acer honlapjára, láttam hogy van új BIOS frissítés, bár a leírás nem írja de az 1.06-os verzió nekem orvosolta a hibát.
Csak frissítettem a BIOSt, nem is kellett átállítanom semmit, az eredeti driverrel már működött is, a Windows automatikusan jól felismeri már a touchpadot és kezeli már a multigesture-öket. Volt akinek sleep után nem működött a touchpad, elvileg arra is jó. Van már 1.07-es verzió is, azt nem próbáltam feltenni, örülök, hogy végre ez működik. -
Quelrin
csendes tag
Sziasztok,
Hozzájutottam egy Acer Aspire 5742-höz, amiben szeretnék memóriát bővíteni viszont sajnos nem vagyok benne biztos, hogy milyet kellene hozzá beszereznem. Olvasgattam kicsit, de csak még bizonytalanabb lettem, ezért gondoltam felteszem itt a kérdést.
Milyen memóriák kompatibilisek a fent említett notival?
Ezek jók lehetnek:
A választ előre is köszönöm!
-
sowi
őstag
válasz
nemethchek19
üzenetére
igen
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok! Az Acer-nek kapható már 8. generációs intel (nem "U" jelzésű) processzorral szerelt gépe?
-
jksx
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy szépen működik még most is az öreg ssd meghajtód. Viszont abban szkeptikus vagyok, hogy itthon is csökkenni fognak majd az árak, csupán azért mert olcsóbb lesz a nand flash ára.
Most raknék össze egy egyszerű, netezésre, irodai munkára, egy gépet. Pár évvel ezelőtt egy celeron, alaplap 4GB ram kombó kijött 30ezer forintból, most ugyanez majdnem 50ezer.
-
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek, akkor nézünk egy M.2 SSD-t.

-
Hali!
Haveromnak van egy Acer Aspire 5 (A515G-51G-51Z2). Kérdés, hogy ebbe került M.2-es csatlakozó? Cél az lenne, hogy SSD mehessen bele, de a HDD is maradjon. DVD meghajtó ugye nincs, M.2-re meg nem találtam pontos infót elsőre.
-
dopli
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Kivett aksival is fennáll a probléma. Hogy okozhatja akkor mégis ez az alkatrész a hibát?
-
dopli
csendes tag
Hali!
Van egy acer aspire e5-571 típusú laptopom, 4 éves. Nemrégiben folyamatosan használnom kellett, tehát nem kapcsoltam ki több napon keresztül. Végig hálózatra volt dugva. Eközben azt tapasztaltam, hogy az aksi töltöttségi szintje napról napra csökken. Végül teljesen lemerült, már 0%-ot mutat és sosem nő. Ettől függetlenül a gép megy, egyszer sem fordult elő, hogy hálózatra dugva kikapcsolt volna.
Próbáltam felderíteni a probléma helyét, így kivettem az aksit, úgy is kipróbáltam, de 10-60 másodperc után kikapcsol. Vettem egy zsír új eredeti gyári tápegységet, de ugyanez történik.
Tehát összességében arról van szó, hogy a tápegység valami furcsa okból kifolyólag nem biztosít folyamatos áramellátást, mindig tölt egy picit az aksin, aztán szünetet tart.
Valszleg az aksi is szar mindettől függetlenül, mert 24 óra alatt kikapcsolt állapotban sem tölt 1% fölé. Ettől függetlenül az a megérzésem, hogy ez softveres probléma. Windowsban nem lehet hiba, mert még a betöltése előtt le szokott állni az áramellátás. Gondolom a BIOS-ban lehet a kutya elásva... Ha valakinek van valami ötlete, akkor kérem ossza meg velem.előre is köszi!
-
jksx
senior tag
-
jksx
senior tag
válasz
üzenetére
Attól függ, hogy milyen játékra gondolsz. A Skyrim rendesen beizzasztja, de a The Room játékok is (mondjuk az a videókártya nélküli i5-ös laptopot is letérdelteti). Normál használat mellett eléggé csendes, a hűtés nagyon ritkán hallható.
Ha pár bejegyzésnyit visszaolvasol, sowi fórumtárs jelezte, hogy a hűtésen van mit reszelni...
Szerelő "ablak ide, vagy oda a HDD csere után már az egyik kis rögzítőfül megvetemedett és lötyög a fedél (amin pont az egyik gumiláb van), pedig óvatosan szedtem le. A zsanérokról nem tudok nyilatkozni, mert túl új a cucc. A kijelző burkolat (és a keret) viszont nagyon gagyi. Már egészen kis nyomásra is a kijelző foltosodik. A kijelző típusának utána kell járni alaposan (lehetőleg IPS legyen).
A gyári 1terrás hdd max. adattárolásra jó. Win10-hez erősen ajánlott az ssd.
Kategóriájában tényleg olcsó és talán jobb a szerviz háttere is mint pl. a Lenovoé, de a következő laptopom biztosan nem ez a típus lesz. -
törölt tag
Sziasztok!
Hamarosan laptop vásárlás lesz esedékes nálam. A rászánt összeg kb.: 150-200 eFt, a használat vegyes lenne, olykor használom játékra is, mellette filmezés, tanulás. (Játék: konzol nem jöhet szóba hely hiány és kihasználatlanság miatt. ) Kijelző méret 14, 15,6, 17", lehetőleg matt. A gép akkumulátorról csak időszakosan, max alkalmanként 1 órára menne, játéknál legtöbbször hálózatról. Hosszútávon SSD-ben gondolkodom, de az elején HDD is megteszi, méret 500 Gb legalább. Ram 4-8 Gb, optikai meghajtó előnyös lenne, de nem döntőpont. Leginkább új gépben gondolkozom.Most ezzel szemezek: https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-5-a515-51g-51jp-lin-nx-gtceu-002-p388909647/#termek-leiras
Úgy gondolom, megfelelő lehet (ár-érték). A kérdésem az lenne minőségbe, mi a véleményetek ezekről az Acer gépekről. Minél kritikusabb válaszokat várnék. (anyaghasználat, szervizproblémák)
miért? Eddig egy Packard bell gépem volt. Elégedett voltam vele ár érték arányban, de garancia idő után amikor vettem a bátorságot pasztázni, szétszedni, akkor eléggé töredeztek a műanyagok a belsejében (nem az én hibámból). Mellette a zsanérok is megadták magukat idővel. Összességében nem volt rossz vétel, de volt 1-2 negatív pont.
Ami nekem az Acernél tetszik: Tudásban van többmárkánál is hasonló, de a hűtése ebben az árban a többihez képest jobbnak néz ki, az alján van szellőző nyílás (Lenovoknál nem láttam ilyet), van rajta szerelő nyílás (HDD, RAM).
Köszönöm, hogy elolvastad és a válaszokat is!
-
jksx
senior tag
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Éppen kifogytak az olcsóbbak (az SSD nélküliek) és érkeznek az újak... állítólag. Akkor pedig csak fogyogatott.

Persze a Brno-i számokkal lenne teljes a képlet, hogy ezekből oda mennyi került, mert sokból kettő, az még csak alig-alig.
Nem tudom, hogy például a Ryzenes Swiftekkel mi lehet a helyzet...
Például Inteles Nitro 5-ből nem voltak alaplaposak?

-
Robertó79
tag
Akinek nitro 5 notija van rám írna privátban lenne néhány kérdésem!!!
-
Beni2360
félisten
Na a végén sikerűlt egy 250 GB samu 840 evo-ra átmenteni a vinyón levő egész rendszert az EaseUS Partition Master 11.9 progival és kicserélve szépen betöltött és most is azon vagyok. Igaz az SSD-n a két partíciót egybe fűzte és most keresem a ketté választási lehetőséget de azt írja a progi, hogy akár több mint 3 órát is eltarthat. Na akkor lefekvéskor elindítom és megcsinálja majd éjjel. Az SSD-n nem találom a töredezőmentesítést de ezt nem is szokták.
A másik gépbe HP meg betettem a 120 GB SSD-t de ott sem sikerült végigvinni USB-ről valamit hiányolt és megállt, pedig ez a gyári progival letöltött verzió volt. De azon van DVD író és a lemezről 20 perc alatt megvolt. Azért örülök ennek a lemeznek mert ez aktivált verzió.
Nagyon jó a rendszer egy rendszergazda készítette minden csemegével megspékelve.
Habár klónozás után elvesztette az aktiválását.
-
jksx
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Ha van valamilyen rendszer a hdd-n akkor nem fog usb-ről bootolni. Azt a diskpart paranccsal le kell előtte gyomlálni. Sajnos Acerék biosában nem sok lehetőség van változtatni az egyes beállításokat. A rendszer kiírását bízd a mediacreationtool-ra. Ennek működnie kellene. Nekem A517-es laptopom van. Előtte kétféle Toshiba volt (egy 4éves C50 és egy még régebbi c660) A creationtool-al gond nélkül lehetett a win64-et telepíteni.
Próbálkozhatsz a meglévő rendszer javításával, helyreállításával (gépház-frissítés-spec.rendszerindítás...), ekkor elvileg van lehetőség usb-ről bootolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a segítséget előre is.