- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Mikulásbá #35094 üzenetére
Nem szoktam megriadni az újdonságoktól, sőt.
Például annak idején korosabb notebookokon már kezdettől átváltottam és szoktattam a felhasználókat (beleértve jómagamat is) a Windows 10-hez, amikor még sokan a Windows 7-ről való átváltást sem szívesen tették meg, avagy elutasították.
Inkább a nehézkes mókolásos, maszekolós upgrade módszert kerülném el. Az a jó, ha minden teljes mértékben és gördülékenyen támogatott a szoftvergyártó által és nem a korlátozások kikerülése a cél.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Mikulásbá #34977 üzenetére
Koszonom!
Akkor csak odaadom a gyereknek, es mindenki orul.Ez jol hangzik igy.
Nagyon fura volt ez a gep belulrol, mert tokre tiszta volt az egesz, de mivel a proci melegedett, megis gondoltam, hogy ujra kene pasztazni. Amikor levettem a hutot, akkor lattam csak, hogy ahol fujna ki a ventilator a meleg levegot, a racson, ott van a szokasos szosz-mosz parna. Nem lattam meg ilyet.
A lenyeg, hogy az also fedelbol hianyzik 2 csavar, szeretnem potolni. Tudok valahonnan gyari, vagy nagyon hasonlo csavart rendelni? Ha jol latom, ez M2.5x8mm. Ilyen nekem nincsen itthon. (Hosszabb van, de az fenyes, szeretnem, ha inkabb gyarias lenne a kinezet.)
-
gerigő
tag
válasz
Mikulásbá #34874 üzenetére
Nálam így csinálja, ahogy írod. Hálózatról megy a laptop, mindig mintegy asztali gépként használva.(ha kivehető lenne az akksi ki is venném)
Néha meríti az akkut; kb. 95%-ról visszatölti 100%-ra. 2 éves laptop, Battery wear level Aida és HWINFO szerint 1.1% .
Ezért nem is aggódom az akku miatt, mert ezek szerint is (ahogy írod) az elektronika megoldja. -
szucstom
őstag
válasz
Mikulásbá #34556 üzenetére
A Secure Boot beállítása nem függ attól, milyen forrásból származik a windows 10. keress rá a BIOS-ra, lehet el van dugva egy spec. billentyűkombó, amivel be tudod aktiválni és változtatni az opciót. Nekem pl. a SATA mode van így elrejtve. Egyébiránt meg lehet próbálni egy saját win10 telepítőt létrehozni a Media Creation Tool segítségével és azzal újratelepíteni a gépet.
-
szucstom
őstag
válasz
Mikulásbá #34521 üzenetére
Főleg, ha van hivatalos márkaboltja az Acer-nek. Érdemes mindig onnan venni a dolgokat, egyszerűbb a garanciás ügyintézés is, mint egy viszonteladón keresztül.
Most nézem a konfigot: AMD CPU-t párosítani nvidia grafikus kártyával a lehető legrosszabb ötlet. Vagy AMD legyen teljesen, vagy intel+nvidia páros. -
-
Floyd80
addikt
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mikulásbá #33950 üzenetére
Lehet, ellenben nekem itt kiesnek a következő választáskor. Nem véletlenül lőttem erre, a Vega8 kiegészítve megfelelő rammal + ssd alá és tökéletes mobil játék platform arra amire nekem kell, plusz nem batár vagy nehéz könnyen befér a hátiba. (Mivel motorral ingázom elsősorban szempont a méret és a súly is, hogy a 2-3 füzet + noti beférjenek a motoros hátiba)
De ez a mértékű amortizáció egyszerűen brutális....
Egy MX250-es Vivobookon amúgy is erősen gondolkodom... Főleg a kisebb méretűeken numerikus rész nélkül csak a hűtéstől tartok. Ha összejön a szemeszterre kitűzött kredit szám lehet rántok egy Vivot ősszel az Acer meg megy apumhoz, 24 órában este filmezni netezni stb tökéletes lesz neki hosszútávon is.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mikulásbá #33948 üzenetére
No komment, ez valami ultra siralmas. Este megnézem a rommá használt 1,5 éves Lati amit anyám 0-24 töltőn tárol és használ mit fog mutatni, gyanítom szebb képet. De még a régi Inspim is jobb állapotban van...
Még a hőfokokra sem foghatom mert még játék alatt is igazán ritkán lépem át az 50 fokos határt mivel első perctől fogva alatta vagy a 4 ventis pad vagy az autóhűtőventikből barkácsolt változat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest