Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cöletibi
tag
Sziasztok! Vettem egy Acer A515-54G típusu laptopot.A kérdésem az,hogy ha rajta van a töltőn és fel is van töltve,de közben kikapcsolom a gépet,akkor még mindig tölti tovább?Ilyenkor ki kell húznom mindig a töltőt?Nem kapcsol le az is a géppel együtt?
-
totya1973
csendes tag
Kedves fórum társaim olyan problémám lenne hogy van egy Acer Aspire E5-532 laptopom ami reggel bekapcsoláskor nem indult el a led felvillan párszor kattog cd-rom és se kép se hang egy ideig csinálja majd elindul utána tökéletesen működik amíg ki nincs kapcsolva aztán bekapcsoláskor kezdi elölről, memóriát leteszteltem, ssd-t cseréltem, rendszer friss, aksit kivettem akkor is ugyan ez.
-
magyar895
csendes tag
üdv!
Elnézést ha volt már a téma de visszakeresve nem találtam semmit.A héten boldog tulajdonosa lettem egy Aspire 5 515-43g típusú gépnek. 256 -os Hynix NVME ssd van benne. Az lenne a kérdés, hogy próbált meg valaki már hűtőbordát rakni ebbe a házba ?
Tudom, hogy elég kevés a hely a házban de hátha, nem igazán tetszik a 60-70 fokos hőmérséklet terhelés alatt....köszi előre is
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Az Acer Aspire E 15 gépemen nem működik a mikrofon, úgy sem hogy headsettel próbálkozunk. Mi lehet a probléma?Előre is köszi a segítséget!
-
Üdv! Biztos hogy ok ez a snappy driver ami az összefoglalóban van? Telepítés után minden kérdés nélkül elkezdett machinálni, semmit nem tudtam rajta állítani amit utána megnézve egy korábbi youtube videóban láttam (vagy az a teljes 20+ gb változat?)
De az eredeti kérdésem az lett volna hogy vettem egy helios 300-at, melynek a wifi-je az csinálja hogy az ipadem osztott wifije stabil és semmi gond, itthoni upc wifi-ről meg pár percent lelépked (aztán vissza, de minden más eszköz marad az upc wifin). Van valami triviális megoldás nagy machinációk nélkül?
Köszönöm!
-
csuzda
aktív tag
válasz
szucstom
üzenetére
Elfelejtettem írni, hogy a biosban 16384 MB RAM-ot ír, így az tökéletes.
Én 100%, hogy nem kapom le az alját. Az én laptopomban is gyárilag 4GB volt, azt bővítettem nyolccal 12-re. Ezt nem magamnak rendeltem. Nem tudom mi legyen... Szerintem az alaplapra forrasztott RAM ott van a helyén csak hardveresen le lett tiltva és "selejtként" így hasznosították újra. Ki az aki 16GB RAM-os laptopot bővíteni akarna? 8GB-nál teljesen normális a bővítés, de 16nál nem. Max csak akkor derülne ki az átlag felhasználónak, ha már lejárt a 14 napos elállási lehetőség, akkor meg már nem tud mit csinálni a felhasználó? De ez tőlem csak konteó, nincs alapja, és én tuti, hogy nem fogom bebizonyítani, hogy így van-e, mert én hozzá nem nyúlok a csavarokhoz.
-
szucstom
őstag
válasz
csuzda
üzenetére
Alaplapi m.2-es nvme SSD van a gépben. A RAMot meg úgy tudod akkor a legkönnyebben tisztázni, ha lekapod az alját (ha sikerül karcmentesen megoldani, nem veszted a garanciát).
Igaz, 12es nincs, úgy akartam megfogalmazni, hogy nekem összesen van 12. 4 az alaplapon + 8 a slotban. -
csuzda
aktív tag
válasz
szucstom
üzenetére
Persze, hogy pánikolok amikor nem magamnak rendeltem a laptopot, hanem a legjobb barátomnak.
Az alaplapi RAM csak 4GB lehet, mert az gyárilag rá van forrasztva. Forrás (3. pont utolsó mondata) 12GB-os RAM modul meg tudtommal nem létezik. Az Aida64 összesen egy Crucial CT16G4SFD824A típusú ram modult lát (16GB 2400Mhz).
Így a Dual Channel ugrik... 4+16GB esetén se lett volna olyan hűde nagy dual channel, de legalább lett volna valami.
Igen, volt HDD kit a dobozban. A Ctrl és Fn gombokat sikerült megfordítani, köszönöm szépen!
Jó volt Alt + F4 helyett Alt + Fn + F4 gombot nyomni...Acershopban összehasonlítottam, mindenben egyezik, kivéve az enyémben 8GB helyett 16GB RAM van. Gondolom PCIe NVME SSD van benne, mert ha a merevlemez helyén lenne, akkor a sata 6Gb/s-os sebessége vonatkozna rá és egy gyors Aida teszt megmutatta, hogy 1400+ MB/s sebességet tud.
-
szucstom
őstag
válasz
csuzda
üzenetére
Hát, ezek jó kérdések.
Egy kicsit, mintha pánikot éreznék a "hangodból".
A RAM-hoz annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ha a support azt mondja, az alaplapi RAM 4 GB, akkor az annyi. Plusz hozzá akkor a 12 giga a slotban.
Valószínű, hogy a RADIUM szarul frissíti a honlapját, így az egyetlen megmaradt darabot sózták rád. Egyébiránt nincs .004 végű laptopja az Acer-nek, csak a .00A.
ctrl és FN gombok megfordításához nézd meg a biost.
Őszintén szólva, ha megnézed az acershopban azt a típusszámot, ami a tiéden szerepel és összehasonlítod a te konfigoddal, meglátod miben különbözik. Bár ahogy látom az enyémtől nem sokban.
Nekem hasonló gépem van, csak 57ZJ a típus vége. Alaplapi 4 GB BSD Ram + a slot bővítéshez.
HDD kit volt a dobozban? -
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem a Radium oldaláról egy Acer Aspire 5 A515-54G típusú számítógépet.
Röviden a probléma: a weboldalon 16GB RAM-mal szerepelt a laptop. Az ügyfélszolgálat szerint 4+16GB RAM-mal küldték ki nekem. A laptop dobozán pedig 8GB RAM szerepel. Most akkor mi az igazság?
Az Aida64 szerint 1*16100MB 2400Mhz RAM van benne. Utána olvasva azt látom a neten, hogy gyárilag 4GB RAM van ráforrasztva az alaplapra. Ezek szerint az alaplapra forrasztott RAM hiányzik? A 16100 MB is érdekes, mert az asztali gépemben ugyan az az aida 16346 MB-ot mutat. Ez az eltérő konfiguráció miatt van, vagy azért mert a gépemben DDR3 memória van, nem DDR4?
A terméket regisztráltam az acer oldalán, azt írja, hogy Your product will be registered within 24 hours. Thank you.
Érdekes, hogy 2 ugyan ilyen laptop volt fent az oldalukon, én fekete színben rendeltem és volt még szürkében. Miután feladták nekem a laptopot mindkettő eltűnt az oldalról. Megvan a link és rákattintva már nem hozza be egyiket sem. Legtöbb weboldalon behozza és kiírja, hogy már nincs raktáron vagy nem forgalmazzák. Ezen kívül a weboldalon a cikkszám NX.HN0EU.004, amit kaptam pedig NX.HN0EU.00A. Ez csak elírás lehet nemde?
Másik kérdésem, hogy a funkció billentyűket mint pl a repülőgép mód, hangerő fel-le, fényerő fel-le gombokat nem az Fn gomb lenyomásával kéne előhozni? Mert a Ctrl gombbal jön elő. Nem probléma, csak furcsának tartom. Nem láttam sok laptopot, de mindegyiken az Fn gombbal lehetett működtetni a funkció billentyűket.
Előre is köszönöm a segítséget!

-
szucstom
őstag
-
reggiee
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy Acer Nitro AN515-53 típusú laptopot. A probléma a következő, a biosban csak uefi módot lehet választani, viszont így nem látja a pendriveot amiről telepíteni szeretnék. A secure bootot természetesen kivettem belőle. Mi lehet a megoldás?
Sürgős lenne.
Köszönöm. -
szucstom
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Akor manuálisan guglizd le a hozzávaló drivert. Jobb ötletem nincs.
-
szucstom
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Valószínű az utóbb emlegetett eszközkezelős driverek voltak.
Az IOBit-et érdemes az acerre leszedni, akkor automatikusan a megfelelő drivereket tölti le. Más gépen viszont manuálisan kell gugliznod a drivereket.
-
szucstom
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
próbáld meg az IOBit-et. Lehet az talál valamit. Egyébiránt ha az eszközkezelőn keresztül felismer mindent, akkor használhatod a gépet (bár nem lesz teljes érvényű driver, ezek ált. univerzálisak).
-
szucstom
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Mivel jó régi modell, érdemes leszedni az Acer Care Centert, az talán tud segíteni. Vagy IOBit driver booster.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Acer aspire 5742zg tipusra keresnék drivereket win 10 home rendszerhez 64bit. Az acer weblapján,csak win7 hez vsn. Főként a wifi és audio érdekelne.
Köszönöm a segitséget. -
Micsurin
nagyúr
Köszi na ez a másik hova legyen a menet... A Sony-t anno a TMX elhajtotta mondván a random BSOD tuti szoftveres probléma újra tették visszadobták... Hiába ugattam, hogy döglödik a HDD, közölték 3 hónapos gép ne vicceljek... Érdekes cicergése van egy ideje ennek is de nem kóros. majd felhívtam a központi számot jött a futár kivitték azt is a csehekhez és új alaplap+hdd párossal jött vissza, lazított zsanérokkal. 6 évig ment el napi szinten nyüstőlve (Vaio Fit15e gt740m+6gb Ram-os kiadás, a SVF.../VB) mire eltört a zsanér mentén a ház.
Itt is félek a ház fogja magát megadni... pedig a Ryzen teljesítményével nagyon elégedett vagyok, és meglepően jó a stabilitás is eddig csak a MicroCap9-cel kellett picit többet dolgozni, hogy felmászon és hajlamos fagyásra de az a vacak bent is fagy ag egyetemi gépeken.
-
szucstom
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Pesten is van hivatalos szervíz, lehet érdemes lenne velük is egyeztetni, hátha megmondják, hova megy a laptop (bár szerintem helyben javítják, max alkatrész hiány esetén kell várni).
-
Micsurin
nagyúr
Köszi akkor szerdán leadom. Mennyi időre számítsak kb?
Munkalapra zsanér lazítás + mit írassak? Véletlen időközönként külső monitoron elmegy a jel, több kábellel próbálva is? Nem akarom, hogy bevegyék és driverre hivatkozva visszadobják. Nincs jó tapasztalatom a szervizekkel. (A TMX ex Telemax tett róla az elmúlt években.
) -
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
sowi ha erre jársz!

A315-41G-R0TY Nincs egy éves se...
Furán kezdett villogni néha a kép HDMI-n:

Ilyet még soha nem tapasztaltam és nem láttam mint hiba. Sose volt erőltetve aránylag ritkán is van használva táskában "egyedül" utazik a gép konkrétan karcmentes és nem is alis kábelek vannak itthon...

A., Ezt van esélyem gariztatni?
B., Zsanérok feszesek lehet itthon bontani és lazítani vagy szervíz?(Gari miatt) Félek hosszútávon viszi a házat...
Ha utóbbi ramokat vissza kell cserélni?
-
Vadasz1
tag
Sziasztok vettem egy Acer Aspire 3 A315-22G 99E8 és nem gondoltam volna hogy ennyire gyenge ,amugy leirést nem nagyon találtam róla, 2015-ös játékok alig mennek rajta,ha egyátalán elindulnak,
-
szucstom
őstag
Ramnál csak arra figyelj, hogy DDR3-as legyen (AIDA64 progi pontosan kiolvassa neked az adatokat), illetve az órajel ne legyen kisebb a benne lévőnél, mert akkor az alacsonyabbik lesz a mérvadó. SSD-t csak a HDD helyére fogod tudni beszerelni, mivel méretéből adódóan csak 1 slot van. Így most azt kell eldönteni, hogy ha cseréled, mekkora SSD-t rakj bele. Ajánlom a Samsung Evo860-as SSD-ket, azok jó minőségűek.khm... jókor vettem észre, hogy nem küldte el a hsz-t a rendszer
közben szépen meg is előzött a kolléga 
-
TXT
őstag
Szevasztok,
Egyik ismerosom gepe kapcsan erdeklodnek, szerintetek megeri e upgradelni es ha igen, pontosan mit kellene beletenni, hogy gyorsabb legyen? Az akksija is elfaradt mar, csak halozatrol mukodik.
A tipusa: Acer Aspire V3-371-519pElore is koszi a segito valaszokat!

-
Sziasztok!
Milyen pozitív/negatív tapasztalatotok van Nitro 5 AN515-42-vel?
-
didros
senior tag
Jön a 100 Ft-os kérdés: Mivel lehet kíméletesen eltávolítani a matrica leszedése után ott maradt ragacsot?
-
didros
senior tag
Aspire 5 54G-n nem működik a touchpad. F7 nem segít, biosban nincs beállítási lehetőség rá. Van még valami ötletetek? Legújabb BIOS van rajta: 1.16.
-
szucstom
őstag
válasz
SzilagyiTibi
üzenetére
Feltelepítettél minden drivert rendesen? Geforce oldaláról kapd le a hozzávaló progit. Egyébiránt ogaza van az előttem szólónak, ha minden rendesen fel van telepítve, nem lenne szabad laggolnia. Az nvidia csak akkor kapcsol be, ha szükséges, egyébként az integrált működik folyamatosan.
-
Looserke
őstag
válasz
SzilagyiTibi
üzenetére
Windows, word meg Chrome alatt szerintem be sem kapcsol az mx250 csak az igpu. Rakd fel a legújabb chipset és I/O drivert, és a legújabb Nvidia drivert.
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Sziasztok! A napokban vásároltam egy Acer Aspire A515-54-et GeForce MX250-es kártyával, viszont a Windowsos animációk borzasztóan laggolnak, a Word is használhatatlanul lassan működik, és pl. a Chrome-on belül is viszonylag szaggatós a görgetés. A gép nagyon gyorsan bekapcsol, a programok nagyon hamar megnyílnak, viszont mintha nem működne benne egyszerűen a grafikus kártya. Tudnátok segíteni abban, hogy mit kellene beállítanom hogy minden szép legyen? A régebbi, integrált kártyám HP-men sokkal szebben futottak az alkalmazások...
-
MGaa73
tag
Sziasztok,
Gépvásárlás előtt állok. Igazából videóvágásra és képszerketsztésre keresek notebook-ot. Játék másodlagos szempont, de nem baj ha megy rajta.
Amit kinéztem az az alábbi:
Acer Nitro 7 - AN715-51-72KC
15,6" FHD 1920 x 1080 - 144Hz képfrissítéssel • Intel Core i7-9750H Hexa Core • 8GB DDR4 / 1TB HDD • NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 • Alumínium készülékházAz 1TB HDD idővel bővítve lenne M2 SSD-val amiből kettőt tud fogadni. +a RAM is 8GB-al. Azért nem ACER-től venném így mert kb. duplájába kerülne náluk ez a bővítés mint amiért megtudom venni bárhol.
Van valakinek erről tapasztalata? Mennyire megbízható a működése? Mennyire melegszik?
Érdemes ezt néznem vagy inkább mást ajánlotok? -
Looserke
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
nem azon van a rendszer hanem az SSD-n, csak nem formázzák le a nem rendszer vinyót...
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
A még nincs egy hónapos Aspire 5-ös laptopomban elkezdett zörögni a ventilátor. Rendeltem szervíz futárt. A laptopba magam szereltem be az 1TB-os HDD-t és +4GB RAM-ot. Hagyhatom benne a készülékben mielőtt elviszi a futár?
-
ajuhasz
tag
Szia. Ezeket próbáltam mint írtam de nem reagált rá, viszont meglett a megoldás.
Konklúzió - ha nem jön be a Bios se vagy utána a boot menü - Hátsó fedlapot le , aksit kicsavarozni és alatta megtalálod a kis elemet - kivettük és így minden energia forrástól megszabadítva a bekapcs gombot megnyomtuk így az összes áram elfogyott még ha volt is valamennyi a kondikban - majd kis elem vissza, aksi vissza és start - így a bios ba belépett elsőre. (természetesen Bios resetelődött) - innentől ment a boot is és a telepítő is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Acer Nitro 5 laptopot vennék. Memória és SSD bővítésnél megmarad a garancia, ha én csinálom? Úgy láttam nem kell szétbombázni a gépet hozzá. -
gfefe
őstag
Üdv mesterek. Acernek van gyári programja automatikus driver frissítéshez?
Elvileg kell lennie. a régebbi Acer spire 5742g-m hez nézném kiváncsiságból....Köszönöm előre is.
-
muszty
tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
De végül is a hd sentinel csak átalakítja az adatokat, amik a SMART-ban vannak, tehát ugyan annyit ér, mint a többi diagnosztikai program. Hogy tud átverni?
-
muszty
tag
Üdv!
Olyan van, hogy a HD sentinel tökéletesnek látja, mégis hibás egy merevlemez? Próbáltam rá windows-t telepíteni, amit nagyon nehezen és lassan, de felrak, viszont az eredmény szörnyű és használhatatlan. Teljesen bugos lesz az egész operációs rendszer, néha össze-vissza villog, eltűnik a képernyő, visszajön, elcsúsznak, eltűnnek az ikonok... Ezt csak akkor csinálja, amikor már felrakta, tehát mintha a windows-t nem rakná fel normálisan. Próbáltam már mindent. Átraktam a hdd-t egy másik gépbe, ott felraktam rá, ugyanúgy viselkedik. Nagyon lassan telepíti fel rá, és miután végzett bugos a rendszer. Windows 7-et is felraktam. Azt viszonylag jól felrakja, viszont egy idő után meg befagy az egész, és szintén használhatatlan.
Arra gyanakodtam, lehet a hdd szoftverében van valami vírus, mert mindenféle védelem nélkül volt használva a gép.Minden jel arra mutat, hogy rossz a merevlemez, a diagnosztikai program mégis tökéletesnek látja. Ötletek?
-
szucstom
őstag
válasz
Looserke
üzenetére
Mássz bele jobban az energiasémába és nézd meg, hogy akkuról használva mekkora a minimális/maximális teljesítmény. Esetleg próbálj egy teljesen új sémát létrehozni, amiben mindent felhúzol maxra (persze így jelentősen csökkenni fog az akksi élettartama) és megpróbálod úgy.
-
Looserke
őstag
Sziasztok! Gyors kérdésem lenne. Az alábbi laptopom van Win10-es rendszerrel:
[link]ilyen procival: [link]
Ha hálózatról használom és pl. játszok rajta (WoW), akkor semmi gond nincs maxon pörög a proci és a GPU, szépen megy a játék.
Amennyiben viszont akkuról szeretném használni és elindítom a játékot a poci azonnal visszaveszi magát 400Mhz-re és nem is megy feljebb. Az akku beállításokban maximális teljesítményre van állítva és a windows energiaséma is kiegyensúlyozott és a sémán belül is a CPU maximális teljesítmény 100%-ra van állítva telepről és hálózatról használva is.
Mi lehet a gond? Felraktam minden drivert Acer honlapjáról. -
szucstom
őstag
válasz
ajuhasz
üzenetére
Khm... azzal tisztában vagy, mit takar az, hogy klón rendszer? Vagy csak hasraütésszerűen próba cseresznye?
Komolyan nem értem.... előbb gugli, majd fórum és utána állunk neki a dolgoknak.Próbáld az alaplapi elemet kiszedni, majd 20 perc múlva vissza. Ha ez a reset sem segít, akkor hdd kiszed, átrakod abba a gépbe, amin az az OS volt, amit klónoztál. Azon keresztül törlöd, majd vissza a laptopba. clean setuppal w10 felhúz.
-
ajuhasz
tag
Szia. A klónt csak azért próbáltam meg mert volt olyan gép ami képes volt átálni és utánna (vígan dolgozott rajta tovább az úgynevezett új gépen) - Van normális telepítőm windows 10- ből a probléma ott kezdődik hogy bekcsapcsolás után csak az ACER felirat (logo) jelenik meg és se az F2 re ,se az F12 re nem reagál
- CTRL ALT DEL re igen ott ujra indul de ennyi semmi más - nem ír ki semmit nem csinál semmit... (az alap 5let annyi lett volna hogy ha a win7 nem indul el esetleg akkor marad a win10 tiszta telepítése csak mostmár nem bootol és nem értem miért mert nem látok párhuzamot a bios indulása és a benne lévő winyó adatcseréje között) - szervíz? -
szaboi6512
addikt
Helló!
Acer Aspire A515-51G-5934.
Honlapi hangkártya driver telepítve, TRue Harmony megvan, de az Audio Consol nem mükszik. Ötlete lenne valakinek?
Win 10 64 bites rendszer.
Köszi
-
szucstom
őstag
válasz
ajuhasz
üzenetére
Persze, hogy beszart. Készíts egy normális w10 telepítőt és csak azt használd. Win7et a támogatás megszűnése miatt sem ajánlott használni. Egyébiránt ha a saját win7ed klónját használtad (nem mint alaptelepítő, hanem mint klón), akkor ott a hiba forrása.
Visszatérve: saját w10 telepítő elindít, f8, cmd-n keresztül diskpart és formázd a lemezt utána egy clean setup és működni fog. -
ajuhasz
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Kaptam egy Acer swift 1 (SF113-31) es latopot hogy windowst kellene rajta frissíteni. Windows 7 et kértek rá. Hát nem ohajtotta a win7 es pendriveokat fogadni.... így készítettem egy win10pe változattal egy pendriveot, az elindult és abban egy acronis true image programmal megpróbáltam feldobni egy régi gépem win7 verzióját.... na most azóta a boot menütse és a bios-t se óhajtja behozni csak az acer logot mutatja és kész. Van -e tippetek ahogy felpróbáltam erőszakolni a win7et az okozhatja -e ezt a problémát hogy még a bios-se jön be. És esetleg van-e tippetek hogy tudnék újra bootolni pendriveról?

Válaszotok előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó volt Alt + F4 helyett Alt + Fn + F4 gombot nyomni...
)

bocs, asszem másnak írtam, nem mondtam semmit. Csak tudnám ki volt az akkor