- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Cobrusz #4030 üzenetére
megy minden mint a karikacsapás! kop-kop! nagyon jo váalsztás volt anno ez az abit lap, baromi stabil! január ota meg vistázom, és teljesen jol müködik az is, pár idegesitő hülyeség kimaradt ami az xp-ben zavart. midnen gáma is szuperul megy. szal Alles in Ordnung!
hogy tetszik az uj lap? -
grunge
addikt
válasz
Cobrusz #3880 üzenetére
biza CS! jo az, bár mostanában nem nagyn megy a warozás, senki sem ér rá egy idöben...beta 0.6os verziótól játszom vele
neten időnként f*ckerpuller néven tevékenykedem
(#3881) afro9: nekem nagyon bejön, néha nagyonis elszalad mellette az idö
tényleg "reálisabb" az elödöknél, a kocsik fizikája meg odaveri az összes eddigi colin játékokat együtvéve
az egész játék összetettsége, és kidolgozottsága toppon van.
Maxxter: hát igy járt szegény, utólag már nem bánná azt a macskát
na miylen volt a gokartozás?
-
afro9
tag
válasz
Cobrusz #3713 üzenetére
Nekem is kiírja, de csak a modbiosoknál. Gondolom a készítők ezzel jelezik hogy ez ingyenes modbios, és csak teszteésre ajánlják, kereskedelmi forgalomba nem került (azaz nem hivatalos). De ez csak tipp
Na, akkor viszont nem éri meg nagyon a Quad. GTA4-en kívül nemsok használja még ki, 1 év múlva meg már ki tudja mi lesz. Valszeg i7-esek fognak a csapból is folyni...
-
grunge
addikt
válasz
Cobrusz #3312 üzenetére
végülis amíg nem szorakozik, addig hagyjad a biost...ha már eddig toltad vele
sztem joval jobb lehet az a gtx260, de a 9800gtx-el kb egy árban lévő HD4850 is gyorsabb nála vagy 20-25%-al, és kevesebbet fogyaszt. ha mennek a gamák, akkor hagyjad ezt is, ugyis nemsoká jönnek uj cuccok sztem
(#3314) buherka: jaja tudom h fosatós
ami videot láttam eddig rola, az bejött, igaz fura a nézet, fps-modban talán joban bejönne
-
stephenpoe
tag
válasz
Cobrusz #2780 üzenetére
...amikor kinyílt a Flash,a leírtak szerint betallóztam az előre letöltött frissítést,és elindítottam a programot...hogy ő mit csinált,mit zárt be,vagy nyitott ki,nem tudom.Amikor kész lett,kérte a restartot.Nem emlékszem,hogy ki kellett-e lépnem a keresőből,de ha arra vagy gondolsz,hogy komplett kikapcsoltam-e e a netet,a válasz:nem
Semmit nem csináltam vele.
Az jó,ha nincs problémád,ne is legyen! -
stephenpoe
tag
válasz
Cobrusz #2778 üzenetére
Szia!
Nekem a flash megvolt a telepítőlemezen....de szerintem letölthető.Amit Buherka(nem emlékszem,két r-e...,vagy két h ?!
) küldött,az települni akart,magától...ha kicsit visszáb nézel,ott vannak a kijelölt dolgok,abban a válaszban,amit kaptam.(fogalmam sincs,hogyan kell ide beszúrni...
)Nekem ennek segítségével elsőre sikerült....és igen,ha ezt a hármat végigcsinálod,kér egy restartot,és automatikusan a friss bios lép be...azt hiszem ennyi...neked is fagyás,volt,vagy csak unod a régi biost?
A képet megnéztem,és szerintem ez csak az,hogy biztosítást kér Tőled,a másik bios telepítéséhez...de ezzel lehet,hogy célszerű lenne megvárnod a SZAKÉRTŐK válaszát is,nehogy olyan tanácsot adjak,ami miatt problémád lesz.......
-
stephenpoe
tag
válasz
Cobrusz #2737 üzenetére
Szia!
Először is,köszönöm a válaszod.
Szégyenlem,ha valamit nem úgy töltöttem ki,ahogy kellett volna,de mint említettem,kezdő vagyok...
A lap valóban fatal1ty.Lehet,hogy ahogy keresgéltem,nem a legfrissebb oldalon jártam és ez zavarhatott meg.Neked,ha még mindig ezt az alaplapot használod,nem fordul elő ilyen jellegű probléma?Örülnék,mert már azon vagyok,hogy megy a levesbe....Amikor én itt vettem ezt,azt mondták,hogy friss kiadás....lehet,hogy inkább a külcsíny fogott meg....talán nem kellett volna....
-
Maxxter
senior tag
válasz
Cobrusz #2731 üzenetére
A Mistrál elég nagy bolt volt, szerintem, és mégis lehúzták a rolót. Igaz csakis a maguk hülyeségéből.
A Bluefish ugyanez, csak ott a törvénymódosítással bukták be. Egyik bolt (bolthálózat) sem volt kicsi, de ha most romlik el valamid amit ott vettél akkor azt már bebuktad. -
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #2731 üzenetére
"kis bolt"?...ez elég relatív kifejezés
Már csak kis boltok vannak mindenhol...árúkészlet, sehol sincs...már mindegyik csak rendelésre hoz mindent
Ja és nem volt olcsóbb itt sem, mint pl. az Ipon-ban...csak sokkal rugalmasabbak voltak, mert aznapra meghoztak minden cuccot amit tőlük rendeltem.
-
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #2705 üzenetére
Hát épp ez az, hogy CL7-esek ezek a DDR3-ak, tehát jó szar az időzítésük.
Akkor már maradok a 44412 1T-nél és szinte ugyan ott vagyok...
Nézegettem a PH-n a DDR3-as teszteket és a 800-as Geil ramom olvasásban 9800/s, telibe ugyan annyi mint egy 1600-as DDR3-as CL7-ben.
Szóval én nem estem hasra.Ha meg tele vagy lével inkább költsd másra (mondjuk asszonyra), de ne ebbe pénztemetőbe...hidd el van más értelmes dolog is.
-
Maxxter
senior tag
válasz
Cobrusz #2699 üzenetére
Szerintem felesleges lapot cserélned és a DDR3-mal csak akkor nyersz ha nem valami 30k-s szutykot veszel. Ami megy 1500Mhz körül alacsony időzítéssel, az már gyorsabb mint a DDR2. Én biztos, hogy nem vennék még DDR3-at. Ahogy a DDR2-nek is kellett idő, hogy gyorsabb legyen mint a DDR1, a DDR3-nak is kell.
A TR-05SLI-t már újra elővettem, szerintem jövőhéten összedobom.
Ez a hét még nagyon zűrös volt.
-
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #2699 üzenetére
És milyen bitang drága is
Tök felesleges most ebbe beleinvesztálni, mármint egy ilyen 790i ultra deszkába
Meg ramot is kéne cserélned, mert ez már DDR3-at támogat...buknál akkorát a mostani konfigodon, mint az állat...és nyernél kemény 15-20% teljesítményt "potom" 100K-ért.
Konfigot akkor kel cserélni, amikor már nagyon nem mennek rajta a játékok...és ugye ez inkább a VGA-nál szokott inkább kijönni. Tehát ha teljesítmény többletet akarsz, akkor inkább VGA...
De a mostani konfigod, még jó ideig fullban fogja vinni a gémeket -
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Cobrusz #2636 üzenetére
hidd el, ha senkinek sem volt baja win alóli bios frisssitésel akkor neked se lesz
én még a régi an7-semnek is innen frisitettem a biosát! ha floopyról akarod, akkor indítólemezt csinálsz felrakod ezt a .bin fájlt és egy flash.exe -t! aztán irogasd a parancsokat; körülményes, ezt hamarabb elrontod mint win alól
-
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #2626 üzenetére
STG1-es pasztám nekem is van...nem rossz
. Átlagos pasztánál jobban teljesít, de jobb az MX-2.
Az MX2-es előnyeit inkább terhelésnél lehet észrevenni, tehát idle-ben annyira nem is.
Nekem 4-5 fokot is hozott a procinál terhelt állapotban, meg a VGA-nál is.SLI ready memory
Ahogy Maxxter kolega mondja SLI memoria modul támogatását kapcsolod be vele, ez csak Nforce sajátosság, az inteles deszkák nem támogatják.
Állítólag 15-20%-os gyorsulás is elérhető vele átlag mem.modulokhoz képest, ha ilyent használsz...aztán ki tudja
Eddig én is csak OCZ-t láttam, de lehet más is gyárt.
De van ebből ATI CrossFire modul is, de ezt meg a mi deszkánk nem támogatja. -
Maxxter
senior tag
válasz
Cobrusz #2626 üzenetére
Szerintem a zalman pasztája sem rossz, de mostanság az MX2 a legjobb.
SLi ready memory, meg valami okosság, amit szerintem még senki nem használ. Pontosan nem tudom, hogy miben és hogyan, de ha SLi ready memoriád van és támogatja a lapod akkor gyorsabb, de nem tudom pontosan, hogy minél jelentkezik. Azt hiszem az OCZ csinált már SLi ready memoriát.
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #2604 üzenetére
hát jól van...nekem otthon porosodik, néha behalt gépekbe szoktam belerakni teszt VGA-nak, mert ezzel minden deszka elindul.
de akkor mar hozhatnad a karit es feldobod a modot
ha most megint arra gondolsz, hogy én megyek hozzád...akkor szerintem bilibe lóg a kezedAmúgy meg a mod. mindig nálam van az övtatyóban a pendrive-on
-
buherka
addikt
-
-
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #2026 üzenetére
Bocs hogy nem mentem tegnap, de alig vártam, hogy hazaérjek.
Felment a lázam 38.5-re és még most is 38 körül mozog. Végigtüsszögtem az állatkerti látogatásunk, minden bajom volt. Elkapott ez a rohadt infulenza.
Elmentettem a naviba a címedet. Ha feléd járok, akkor rádcsörrentek
De ha minden jól megy akkor úgy is feléd megyek Máj.3.-án és akkor megoldjuk -
Maxxter
senior tag
válasz
Cobrusz #2022 üzenetére
Nem nagy dolog feltenni a modbios. HA megvan, akkor az alaplap cd-jéről felteszed az EzFlash progit és azzal megflasheled.
Update from file ->kíválasztod bios fájlt->ok ok ok 2 perc múlva restart
EnnyiNem OFFolni akarok, de 25k-ért szerintem nem fog elmenni a GTO
olyan alacsony árak vannak, hogy az nem igaz. Én 19k-ért adtam el az x1950pro-mat vf900-zal. Legyen szerencséd és tudd eladni.
-
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #2020 üzenetére
Alpha kutyus...nem rossz, nem rossz.
Remélem elleszel vele egy ideig
A régi kártyának mi lesz a sorsa? Megy az apróba?
mikor lesz modbiosom?
Ha nem vagy rest és behozod a géped a melóhelyemre (Megyeri u 53. -Újpest-) akkor sitty-sutty megcsinálom neked.
De amúgy május 3.-án megyek PH. talira Esztergomba és a Szentendrein fogok menni...ha addig kibirod...felteszem akkor -
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #1945 üzenetére
Jól néz ki a cucc
Tetszik a hangszigetelésAzért egy portisztító spray-t nem ártana venni
, rombolja az összképet az a rakat por mindenhol
Meg a 8 pines betápot... én a táp és a proci hűtő között vezetném el, hogy ne az deszka közepét kersztezze.
mondjuk, ha nem plexis a ház, akkor tök mindegy.Lehet, hogy jövő héten elbringázok hozzád és megflesseljük a deszkád.
Benne van a lábamban a bugi... -
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #1754 üzenetére
Na akkor mondom...
Látom megy itt hogy mit érdemes venni.
Amit neked kell most venni az egy 8800 GTS 512-es, ennek már G92-es GPU-ja van és teljesítményben néha még a GTX-et is elveri. Ezt már rendesen kiveséztük a 8800-as topic-ban
SLI-t csak akkor javaslom, ha nagyon fanatikus vagy és nem tudod hova költeni a pénzed.
Már nem érdemes GTX-et venni...zabál, melegszik is, mint a dög.
Egy 512-es GTS-el még jó ideig nem lesz gondod. Nem kell bexarni a 256 bit-es mem. sintől, ez a legdinamikusabb az 512Mb Vram-hoz.
SLI-t nem mindegyik játék támogatja, még a Crysis is keveset gyorsul vele. -
grunge
addikt
válasz
Cobrusz #1754 üzenetére
hát 2*8 pár százalékkal elmarad, nem kell vele foglalkozni ekkra magaslatokban. de sli nem feltétlenül müködik mindenhol kifogástalanul, söt...szoval én az egy karis megoldás mellett teszem le a voksom, ha meg nem akarsz gts-re költeni, akkor szerezz be egy jofajta 96gt-t és huzd meg picit.
-
Maxxter
senior tag
válasz
Cobrusz #1747 üzenetére
a GTX mindig jobb lesz mint a GTS, SLI-ben ez az előny még nagyobb lesz, de minek 2 GTX? Még a 2 GTS is felesleges lehet, csak akkor nem ha crysis-szel szeretnél játszani 1600*1200 full grafikán.
[link]
itt össze tudod hasonlítani melyik VGA mennyire erős, sajnos a legújabbakat még nem tették bele. -
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #1249 üzenetére
37200,- pöngő 2GB ramért...
hát ezt kissé drágának találom.
Szerintem állatira neméri meg. Semmivel nem lesz a géped gyorsabb.
Pénzkidobás
Szerintem azt hogy 4-4-4-12 ben járasd ezt a 1200-as ramot...baromira meg kell emelni hozzá a feszt. Vagy vissza kell venni az órajelet hozzá.
Arról nem is beszélve, hogy nem is támogatja a lap.
Ha nem akarsz memória olvasási teszteket döntögezni, akkor inkább hagyd a csudába -
buherka
addikt
válasz
Cobrusz #1234 üzenetére
Mi tesztelgettük az E4400-es topicban a ramokat.
Hiába veszel 1066-os ramot amikor csak 5-5-5-15 -ben megy.
Viszont ha raksz bele 800-ast olyant mint az enyém(Geil), amik mennek alapban 4-4-4-12-es
időzítéssel 1.87V-on akkor ugyan ott vagy mint az 1066-os rammal.Azt gondolom te is tudod, hogy minél alacsonyabb az időzítés annál gyorsabb a mem.kezelés is.
Lehet, hogy meghúzod 1400 mhz-re a ramot de az csak 6-6-6-15 -bem fog menni, tehát megint ott leszel ahol a part szakad.
Azért a 800-as minőségi ramok is mennek ám mint az állat: [link]
Ez pont az enyém -
buherka
addikt
Azért pörög a másik venti csak 1300-at, mert leszabályozza az alaplap.
Az alaplap a Bios-ban két ventit tud szabályozni. Az egyik a CPU fan a másik a SYStem fan.
Ugye mind a kettő a proci foglalat mellett van.
Ha ezt nem akarod, hogy leszabályozza akkor belépsz a bioson belül a PC HEALTH STATUS menübe-> és ott SYS FanEQ Control-t ->disabled-re állítod.
Így kikapcsolod a szabályzást és max fesz-t fog kapni a ventid és fog pörögni 2400-at.
Ha jól tudom 80% Start-ra és 50% Stop-ra van állítva alapból...már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged