- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Gucunja #4423 üzenetére
az maximum fsb-tuningban lehet jobb (ha az-e egyáltalán). memo kezelésben viszont a fatality a jobb. 1066lazán megy, sőt tovább is. honlapra nem tudom mi van kiirva, de ne azt vedd alapul.
amugy c2d alá ez a legfaintosabb nforce-os alaplap. gigabyte-ot semmiképp se vegyél. haveromnak oylan volt, irreálisan kicsi az NB hűtő, állandóan szétfaghyott nek ai tulmelegedéstől.
-
buherka
addikt
válasz
Gucunja #4415 üzenetére
170K sok egy ilyenért...azt mondod?
Ennyi a bolti ára, csak mihez tartás végett
Hmmm...
Ez a noti a laptopok csúcsa.(#4416) Gucunja...ha arra a plexis kockára gondoltál, amit linkeltem, az olyan 16-17k körül mozog. De az csak miniATX lapot fogad és a mi Fatális lapunk az nem az a kategória
-
grunge
addikt
válasz
Gucunja #4399 üzenetére
4870 = 800 sp, + ddr5 memo. ~35k
4850 = 800 shader proci + ddr3 memo. ~22-30k
4770 = 640 sp + ddr5 (128bit, 40nm) ~30k
4830 = 640 sp (van 800as is) + ddr3 memo. ~20kkb. ez a rangsor. az asló három kártyánál 10%-ban emelkedik tipusonként a teljesitmény (aéap orajel). 4770-el az a baj, hogy hiánycikk, felment az ára. nála jobb a 4850 és olcsobb is. 4830 jol huzható, az ujabbak 800sp-sek is lehetnek. ATI raktársöpör, nagyon levitte kártyáinak árait, felkészülnek a DX11re. A vevőnek nagyon jól jönnek az efféle akciók
48**- asok mind jó vétel.
Az ne zavarjon, hogy a lap nv chipetes, egy évig én is ATI karit használtam (soha semmi gebasz. driver fronton mindegyik fél nagyon jo, régi legendák felejthetőek). Amint lesz rá keret bevásárolok valamelyik tipusból. számomra fontos a video lejátszás is, és ebben sokkal jobbak. (96gt nagyon jo sebességre, de a 2600xt-mnek minden körülmény között sokkal szebb volt a képe.)
(#4401) buherka: egyre kiváncsibb vagyok erre a projektedre. most hogy meloba álltam én is gondoltam hogy beszerzek később egy laptopot vagy valami kis dobozt
-
grunge
addikt
válasz
Gucunja #4396 üzenetére
ahogy érzed, azt veszel amit szeretnél. szerintem pártatlannak lenni éri meg a legjobban, ár/teljesítmény ami számit...geforce 8800GT -> 9800GT -> 8800GTS -> 9800GTX -> GTS250. ugyan az mind (g92), csak a nevek és orajelek mások, egyik drágább a másiknál. (ennek azok örülhetnek, akik anno megvették a 8800GT-t: ) ) személy szerint ezekért én nem adnék pénzt 2009 nyarának végén...egy jóféle 1 GB-os 4850 jobb bármelyiknél. 30pár ezerért dobálják már a 4870-et is, ami egyenesen röhejes ár azért a csúcs kártyáért.
It's your choice -
buherka
addikt
válasz
Gucunja #4334 üzenetére
Miért nem hívod inkább fel???...06 30 309 74 41
Ilyen helyzetben nem hinném, hogy írkálni kell(#4335) Gucunja...8800GS-nél csak azonos GPU esetén fog menni az SLI. Tehát mondjuk nem rakhtasz mellé egy 9600GT-t.
Tehát, ha SLI-t akarsz, akkor kell még egy olyan kari...a gyártó mindegy.Hozzáteszem ilyen alsó-középkategoriás karik esetében, igen nagy poféraesés szokott lenni a két kártyás rendszer. Az NV-nál mindenkép.
Inkább egy darab erős VGA-ra gyúrj...jobban jársz.
Én kipróbáltam a lapot 2 db. 320-as GTS-el...kemény 18-20%-os gyorsulást hozott. LOL -
grunge
addikt
válasz
Gucunja #4335 üzenetére
ne sli-zz szerintem, sokkal jobban jársz ha egy kártyát veszel, de erősebbet. sli-nél igen, két azonons kari kell. ATI-éknál elég ha csak a mag azonos. (ott müködi ka 4870-4850 párositás is) nv-nél nem vagyok benne biztos hogy ez igy megy. drukolok h beléphess a klubunkba
-
buherka
addikt
válasz
Gucunja #4320 üzenetére
Itt még van 1db a srácnak...ne sokat szarozz.
Amúgy is csak 13K-ért adja. Itt meg senki nem válna meg a deszkájától annyiért
Igaz, hogy Oem, de ehhez a laphoz a dobozban sem kapsz semmit...max az SLI csati ami ér valamit.
-
buherka
addikt
válasz
Gucunja #2668 üzenetére
Lesarkazás:
Itt láthatod a NB közepét: [link] (amin a felrat van), ez PCB alapú szilícium, tehát törik, mint az üveg. Ha erősebben megbillented a hűtést felszereléskor, akkor lepattanhat a sarka és annyi neki.
Erre szokták azt mondani, hogy nem kell addig húzni a csavart, hogy "vizet facsarj belőle", meghúzod finoman a csavarokat, mert a paszta úgy is vezeti a hőt.
Ha leszeded a bordát, így néz ki: [link]. Az a kis szürke lapocska van a szilícium tetején, rugalmas gumiszerű anyag...sajnos nem a legjobb hővezető, viszont nem lehet vele sarkazni.Paszta:
Jó pasztát [tőle] [link] rendelhetsz, neve Artic Cooling MX-2...vigyázz mert már nem nagyon tud a privátokra válaszolni, rendelj a Webshop-ban [link], nyugodtan utalhatsz előre nekik, így megúszod az utánvét díját és 1500Ft lesz a cucc.
Ez most a legjobb hővezető paszta, hőre keményedő anyagot tartalmaz, de mégis könnyen eltávolítható, ha gond van...én már a CPU-ra a GPU-ra és NB-re is ezt kentem.
Röviden ennyi: Szuper! -
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Gucunja #2668 üzenetére
bocsi, hgy így beleszólok, de a paszta az amitől egyáltalán nem kell félni! annyire kevés az ezüst tartalma (ha egyáltalán van), hgy azoknak a vezetése 0! Maxxter a tanum rá, hgy én annó a bartonomat kentem össze ezüst pasztával; ment is mint a huzat! pasztát meg ITT találsz legolcsobban! a lesarkazással tényleg vigyázz, mert ott konkrétan chipsetel fogsz érintkezni, nem egy kényes dolog, de az éles sarkára vigyázz, mert az letud pattanni!
-
buherka
addikt
válasz
Gucunja #2656 üzenetére
E8400 rendben.
A 8800GS helyett meg inkább 9600GT-t vennék...szinte egy árban van és gyorsabb is. 256bit-es mem.vezérlő miatt a teljesítménye is kiegyensúlyozottabb.
Erre az SLI kit-re meg én is kíváncsi leszek...vedd azt
...legalább megtudjuk mit megy vele a deszka, hogy meg meg van e a +20% gyorsulás a sima ramhoz képest
Rossznak nem rossz...OCZ sz@rt nem gyárt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged