- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
teljes mértékben megértem, 200km nem éppen kis táv ilyen ügyletek intézésére. ez akkoris disznóság itt valami nagyon nem kerek. irjatok nekik emilt vagy valahogy érdeklödjetek utána h mit lehet ez esetben tenni. fura hogy két csere után is rosz lapot kapsz. régebben én a logitech force 3d jy-ommal jártam igy, hogy 2-3x vittem vissza boltba, mert iszonyat rövid idön belöl bedöglött az összes kb ugyanazzal a hibával...
-
buherka
addikt
Akkor én rohadt kivételes helyzetben vagyok, mert ilyen stabil fasza deszkám, még nem nagyon volt
Pedig aztán volt nekem is mindenféle lapom.
Valahogy olyan érzésem van, hogy szopatnak téged és olyan deszkát kapsz, amit már egyszer visszaküldtek gariba, és most neked próbálják elsózniHa már végkép nem bírsz a cuccal, akkor ha van kedved gyere be a melóhelyemre a XIV-ker.-be. A Megyeri úton vagyok. Most hétvégén benn leszek egész nap és beviszem az asztali gépem is, ha gondolod.
Teljesen nyugodt körülmények között letesztelhetjük a lapot, az én cuccaimmal -
grunge
addikt
rossz ezt hallani, és tényleg disznóság hogy nem képesek kicserélni. egyébként "gariztatás" után mit mondanak? hogy náluk természetesen müködik?! az hogy villognak a led-ek tényleg nem normális, a lap hibás...
kár vele tovább próbálkozni, asztalverés kell ide hogy vagy adnak egy müködö ujat vagy pénz vissza esetleg uj lapba beszámitás..
-
buherka
addikt
Látom te nem vagy elragadtatva, ettől a lapocskától...mondjuk meg van rá az okod
Az a furcsa az egészben, hogy aki megvette az elején ezt a deszkát, annak mai napig megy minden gond nélkül.
Aki meg az utolsó darabokat veszi meg, az szopik, mint a torkos boci...valóban érdekes ez a dolog számomra is.(#3408) Gismo...én is nézegettem ezeket a képkereteket, de a büdös életben nem vennék. 100X elkölteném inkább másra a pénzt, mint egy ilyen használhatatlan dologra.
Ezzel borulni fog az Abit...az hétszencség -
grunge
addikt
-
buherka
addikt
Szivesen adnék kölcsön ramokat tesztre, de most is Geil Ultra ramokat vettem a haver gépébe
...meg amúgy is csak azt veszek mindenkinek
Meg nekem is csak ez van a gépembenÉn is javaslom az 1.4-es Modbios-t, én azt használtam az E4400 valamint az E6700-es proci alá és az volt a legjobb. Kár hogy az 1.4 Mod nem támogatja a 45nm-es procikat....nagy kár
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
tedd a ramokat unlinked-re, azaz ne legyen szinkronban az fsb-vel (még singel channel modban csináld ezt), valamint adj neki 2V-ot. ha ez megven restart, majd kikapcsolás és pakold át dualba. miylen procko van mellette? ha régebbi akkor jobb lenne a 14modbios használata, azt a 200-adik hsz-ben megtalálod!
-
-
buherka
addikt
Cső tesó
Örülök, hogy ismét a Fatal1ty táborba tartozol...úgy becsüld meg azt a lapot, hogy több ilyen már nem lesz.
Nekem egyszer a Bios elemem, merült ki és azzal cumiztam, meg egyszer hülyén fesseltem a Bios-tés kölcsön kellet kérnem régebbi procit. De amúgy tökéletesen működik nekem is.
-
grunge
addikt
hiho!
Örömmel halljik h minden okés a cuccal, mi mengondtuk h jo lesz
nekem speciell nem volt szorakozás az összerakásnál, egyböl ment, viszont másnap nem akart elindulni a lap, mivel a memonak nem adott elég feszt, igy gyorsan feltettema modbiost, és a probléma megszűnt (most gyári 16-al tolom, avval is tökéletes). a bios logo nekem pl bejön, ép paz tetszik benne h piros és nincs szétextrázva
(#3298) buherka: 4*2?! na az vicces lenne
azután nemigen kéne memora költened, az is biztos
-
buherka
addikt
Hát azért az nem így van
....a speedstep-et akkor is használja a proci, ha húzva van
Tehát használhatsz te 1600-as FSB-t is, a proci akkor is vissza veszi a szorzót.
Amúgy meg ki kell kapcsolni a PWM-et a rákba, én sem használom, mert fixen megy a venti.
Szinte senki nem használja ki ezt az automatikus ford.szám szabályzást. -
-
Maxxter
senior tag
Én kezdenék egy bios resettel. Utána egy másik tápot dugnék rá, mert a 420W semmire nem elég. . . Nekem annó a 400W-os táp a P4 3.6Ghz+9600XT-t nem vitte el, nem hogy egy frissebb konfigot. Nem tudom mekkora volt a másik táp amit próbáltatok, ha az is 400W körüli akkor az is kevés. . . Minimum 500W-os kellene, ha ez sem jön be akkor marad a proci.
Nekem a tápom 5 éves, a régi ATX és 12V csati van rajta mégis elviszi a gépet.
-
grunge
addikt
akkor ebböl tényleg gari lesz
az sli switch card is jol benn van a lapban? ez lenne az utolso ötletem...külföldi forumon egyes embereknek ugy müködött a dolog hogy ezt megfordiották, azaz sli pozicioba állitották. ah ez sem segitene, akkor gariztasd le a lapot, ugy néz ki kifogtál egy rosz darabot
-
grunge
addikt
hát az nagyon nem jo
teljes mértékben nem zárnám ki a táp dolgot, pl irtad h 4 pines csak a proci felöli csatlakozo (deettöl még mennie kéne). egy próbát megér, hátha...esetleg huzz le minden "feleselges" dolgot a tápról, ha párban vannak a ramok akkr abbol is vegyél ki egyet, csak a vga karit hagyd a gépben, és probáld ugy. aztán ha sikerül, egyesével rakd visaz a cuccplat és probáld eliniditani. nekem anno volt iylen problémám a régi géppel, mikor beletettem a haver vga-ját, nem volt hajlando elindulni a gép, mig ki nem szedtem a hangkártyámat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged